blank
 
blank

Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 23-29/09/2013

 
Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 23-29/09/2013
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το αστρολογικό Ταρώ αυτή την εβδομάδα

Οι προβλέψεις ταρώ της εβδομάδας, σας δίνουν έγκυρα και με λεπτομέρεια, τις προβλέψεις σας για τις ημέρες που ακολουθούν και θα σας δίνει χρήσιμα tips (συμβουλές ανά ημέρα)! Ο συνδυασμός των Ταρώ με την Αστρολογία, θα σας βοηθήσει να έχετε μία πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα, για όλα τα γεγονότα που πρέπει να αναμένετε αυτή την εβδομάδα μέρα με τη μέρα.

 

Αυτή την εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, τα σημαντικότερα αστρολογικά φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Υπάρχουν οι ευκαιρίες για να νιώσουμε και πάλι ευτυχία, χαρά και ικανοποίηση όμως η καθημερινότητά μας γίνεται ένας αγώνας που κυριαρχει ο ανταγωνισμός και υπάρχουν εμπόδια τα οποία μας δοκιμάζουν! Οι κάρτες Ταρώ για αυτή την εβδομάδα φανερώνουν ότι θα μας απασχολήσει έντονα η πορεία των σχέσεων, των συνεργασιών μας, θα πάρουμε αποφάσεις για την εξέλιξή τους ενώ παράλληλα στον τομέα των οικονομικών, τα έξοδα θα τρέχουν και θα πιέσουν αρκετούς!

 

Ας δούμε αναλυτικά μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια!, δίνοντας την κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο για κάθε μέρα! Διάβασε την πρόβλεψή σου!

 

ΚΡΙΟΣ

 

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται αυτή την εβδομάδα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και έχει έρθει η στιγμή, για να κάνεις τα τελικά σου ξεκαθαρίσματα και να δεις επιτέλους ποιοι είναι οι άνθρωποι που αξίζει να είναι στο πλάι σου και ποιοι πρέπει να φύγουν. Ο Ήλιος ξεκίνησε την πορεία του στο ζώδιου του Ζυγού, ο Πλούτωνας κινείται πλέον ορθόδρομος στον Αιγόκερω... και εσύ πλέον νιώθεις ότι πλάι σου θέλεις σταθερότητα και είσαι ικανός για να κάνεις αλλαγές προκειμένου να το πετύχεις αυτό!

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Κόσμος: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με κέφι, αισιοδοξία και με την επιθυμία να ολοκληρώσεις όλα αυτά που είχες αφήσει στην μέση! Θα έχεις άνοδο στη δουλειά σου, ενώ θα αισθάνεσαι δύναμη και ευεξία. Στα αισθηματικά, υπάρχουν καλές προοπτικές...

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Τρελός: Αυτή την Τρίτη πρέπει να δείξεις προσοχή στην νευρικότητα που θα υπάρχει γύρω σου.... Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, πρόσεξε τα λόγια σου και απόφυγε κινήσεις που δεν είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Να αναμένεις ότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σου!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας ο Μάγος: Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν κάποια σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου, είναι να πάρεις πρωτοβουλίες και να πάψεις να είσαι με δεμένα τα χέρια, περιμένοντας οι άλλοι γύρω σου να κάνουν το πρώτο βήμα! Η μέρα σε ευνοεί να βάλεις σε μία σειρά τη ζωή σου!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας η Αρχιέρεια: Αυτή την ημέρα μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να φανερώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα κρατούσες “μυστικά”! Επιπλέον είναι μία πολύ δημιουργική ημέρα, προκειμένου να λειτουργήσεις αποδοτικά σε κάθε προσωπικό σου σχέδιο!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας η Αυτοκράτειρα: Ξεκινώντας η Παρασκευή, εσύ βρίσκεσαι με την ερωτική σου διάθεση ανεβασμένη και υπάρχουν κάποιες εξελίξεις και νέα, τα οποία σου δίνουν την χαρά και την ικανοποίηση, αλλά παράλληλα σου δίνουν και το σημάδι... ότι το Σαββατοκύριακό σου προμηνύεται θερμό!

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Πραγματοποιείς μία προσδοκία σου, διεκδικείς αυτό που σου αξίζει και προπάντων αποκτάς και πάλι την δύναμη, την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σου! Σήμερα θα έχεις κυρίαρχο ρόλο στην σχέση σου, στους φίλους ή στην οικογένεια και όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Μία σχέση σου αρχίζει να μπαίνει σε πιο σταθερή πορεία και πλεον νιώθεις ηρεμία, γαλήνη και σιγουριά ... Ένα ταξιδάκι ή μία μετακίνηση, θα σε κάνει απόψε να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτή την εβδομάδα εισέρχεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι τα ζητήματα συνεργασιών και σχέσεων έρχονται σε πρώτο πλάνο και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς και να δεις τελικά τί είναι αυτό που θέλεις για να σταθεροποιήσεις αυτούς τους τομείς! Δεδομένου ότι ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σε πιέσουν σημαντικά σε μία σχέση σου! Τα Ταρώ της εβδομάδας όμως προβλέπουν ότι θα καταφέρεις να περάσεις την μπόρα!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Τρελός: Όσο και να προσπαθήσεις να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, η μέρα αυτή θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα σου ανατρέψει όλα όσα είχες σχεδιάσει! Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις από κοντινά σου πρόσωπα, θα σε κάνουν έξω φρενών! Μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις...

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Μάγος: Μπορείς να έχεις πολύ καλές επικοινωνίες ή και συναντήσεις και να καταφέρεις να φέρεις τις υποθέσεις στο σημείο που εσύ θέλεις. Μπορείς να περάσεις τα δικά σου μηνύματα και να φέρεις πιο κοντά σου ανθρώπους που θέλεις να κερδίσεις.

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας η Αρχιέρεια: Αυτή την μέρα θα βάλεις σε πρακτική εφαρμογή κάποια προσωπικά σου σχέδια. Η φωνή της διαίσθησής σου, θα σου δώσει απαντήσεις για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν και σε βάζουν σε αμφιβολίες εδώ και καιρό!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας η Αυτοκράτειρα: Κάποια σχέδια του παρελθόντος, επανέρχονται αυτή την ημέρα στην επιφάνεια και σου δίνεται η ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Θα δεχτείς ηθική ανταμοιβή για μία υπόθεση από τα παλιά ...

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Θα έχεις κάποια ανοίγματα στον τομέα της καριέρας σου ή θα αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα ανεβάσουν το γόητρό σου και θα σου δίνουν το κίνητρο να παλέψεις ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο αύριο!

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας Ο Ιεροφάντης: Θα αποκαταστήσεις μία σχέση σου με ένα άτομο του παρελθόντος ή θα ξεπεραστεί ένας καβγάς που είχες την περασμένη εβδομάδα, με ένα άτομο! Θα νιώσεις ανακούφιση και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Μία ημέρα γεμάτη έρωτα και αισθηματική επιβεβαίωση! Τα συναισθήματά σου σε παρασύρουν να εκφραστείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές! Ωστόσο η αστάθεια για το αύριο μία ερωτικής υπόθεσης, εξακολουθεί να υπάρχει...

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και εσύ τώρα έχεις εκφραστικότητα και ερωτισμό ... ευνοείσαι για νέα φλερτ! Η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου και την εμφάνισή σου! Οι Κάρτες Ταρώ φανερώνουν ότι αυτή την εβδομάδα, επικεντρώνεσαι στον τομέα της εργασίας σου και αναζητάς τρόπους για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Μάγος: Ξεκινάς την εβδομάδα σου με ευθύνες, υποχρεώσεις και εργασίες, που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς κάτι περισσότερο από το πώς θα βάλεις σε τάξη την ζωή σου! Προς το τέλος της ημέρας θα λάβεις μία χαρούμενη είδηση ...

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας η Αρχιέρεια: Για να πετύχεις κάποιους στόχους σου πρέπει να κάνεις θυσίες και να αφιερώσεις όλο το ενδιαφέρον σου στην επίτευξη του σκοπού σου! Αυτή την ημέρα λοιπόν, δίνεσαι ολοκληρωτικά σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και λειτουργείς συμβατικά, υποχωρητικά, προκειμένου να τα καταφέρεις!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας η Αυτοκράτειρα: Θέλεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και να ανανεώσεις τη ζωή σου! Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια μικρή ανανέωση, που θα σου δώσει χαρά! Ευνοείσαι για να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι, για ανανέωση γκαρνταρόμπας αλλά και για ανανέωση μέσω της ερωτικής απόλαυσης!

 

Πέμπτη: Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Η στάση σου σήμερα θα είναι απόλυτη, κυριαρχική και διατακτική, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις με εγωισμό και μεγάλο πείσμα, να επιβάλεις αυτό που θέλεις στους γύρω σου! Είναι μία καλή μέρα για να έχεις επιτυχία, όμως πρόσεξε τον τρόπο που θα έχεις απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα!

 

Παρασκευή: Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Αλλάζεις τρόπο σκέψης και τακτικής και φροντίζεις να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, για να προχωρήσει μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σου! Θα προετοιμάσεις ένα ταξιδάκι ή μία βραδινή έξοδο σε μέρος που ήθελες εδώ και καιρό να πας!

 

Σάββατο: Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι αυτή την ημέρα... Ενώ είχες πει ότι θα βάλεις τέλος σε μία ερωτική ιστορία... κάτι γίνεται σήμερα που φουντώνει και πάλι τα συναισθήματά σου! Ευνοούνται οι ερωτικές συναντήσεις.

 

Κυριακή – Το Άρμα: Η μέρα είναι θετική από κάθε άποψη και σου δίνει την επιτυχία που θέλεις και προσμένεις εδώ και καιρό! Ευνοούνται οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, που σου δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείς ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται και είναι πραγματικά δίπλα σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο Σκορπιό, αποτελούν το κλειδί της ερωτικής σου επιτυχίας και πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να λειτουργήσεις πιο εκφραστικά απέναντι στο σύντροφό σου ή στους υποψήφιους για σχέση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει αυτή την Πέμπτη η Αφροδίτη με τον Δία, σου δίνει έξτρα πόντους για την ερωτική σου επιτυχία! Οι Κάρτες Ταρώ δείχνουν ότι αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν τυχαία γεγονότα που άλλοτε θα σε προβληματίσουν, κι άλλοτε θα σου δώσουν ανέλπιστη χαρά!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας Η Αρχιέρεια: Έρχονται κάποια νέα στα αυτιά σου, τα οποία δεν σου αρέσουν... ωστόσο τα περίμενες, ή είχες το προαίσθημα ότι θα έρθουν! Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα τελικό ξεκαθάρισμα στο τί είναι αυτό που πραγματικά θέλεις!

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας Η Αυτοκράτειρα: Ιδιαίτερα ρομαντική, τρυφερή και συναισθηματική είναι αυτή η Τρίτη για σένα! Ευνοείσαι σε ερωτικές συναντήσεις, επαφές καθώς και στην δημιουργία ενός νέου ερωτικού ειδυλίου με καλές προοπτικές.

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να πάψεις να αναβάλεις αυτό που μπορείς πραγματικά να ολοκληρώσεις σήμερα. Έχεις όλη την δυναμική για να βάλεις μπροστά νέα πλάνα, για να αναλάβεις μία νέα εργασία ή να διεκδικήσεις στις σχέσεις σου αυτό που σου αξίζει!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Θα κυριαρχήσει αυτή την ημέρα η αμφισβήτηση απέναντι σε ανθρώπους αλλά και σε καταστάσεις... Κάτι δεν σε πείθει ή δεν σε καλύπτει, για αυτό και θα ασκήσεις αυστηρή κριτική, γιατί νιώθεις ότι πλέον δεν τρώς κουτόχορτο ...

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Ερωτική επιτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση θα έχεις αυτή την Παρασκευή, μία ξαφνική είδηση στα αισθηματικά σου θα σε κάνει να πετάξεις από την χαρά σου! Κράτα μικρό καλάθι σε όσα θα ακούσεις απόψε...

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας το Άρμα: Τυχαίες συναντήσεις και γεγονότα που θα προκύψουν αυτή την ημέρα, θα σου χαρίσουν έκπληξη, χαρά και θα σου δώσουν την έμπνευση και την δημιουργικότητα που χρειάζεσαι.... Η επιτυχία είναι στο χέρι σου ...

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας η Δικαιοσύνη: Η μέρα είναι ιδανική για σύσφιγξη σχέσεων, για ισορροπία και εξομάλυνση των καταστάσεων αλλά θα σου δώσει και το αίσθημα της ικανοποίησης και της δικαιοσύνης για μία προσωπική σου υπόθεση!

 

ΛΕΩΝ

 

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις όλο τον δυναμισμό να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο! Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, θα σε κάνουν αυτή την βδομάδα να λειτουργήσεις παθιασμένα και εκρηκτικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Οι κάρτες Ταρώ φανερώνουν ότι αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν πολύ τα αισθηματικά σου...

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας η Αυτοκράτειρα: Σε πολύ όμορφους, τρυφερούς, ρομαντικούς ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα σου! Ο έρωτας ξαναγεννιέται στη ζωή σου ενώ οι επιτυχημένες συζητήσεις και επαφές που θα έχεις, θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι τελικά υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για σένα.

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Φορτώνεσαι με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αντί να σε πιέσουν σου δίνουν ικανοποίηση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά στις δυνατότητές σου! Θα υποστηρίξεις κάποιο άτομο που σε έχει ανάγκη αυτό τον καιρό!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Ήρθε η στιγμή, να επενδύσεις συναισθηματικά στη σχέση σου ή σε ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου αλλά μέχρι τώρα το είχες στον “πάγο”! Είναι η ώρα για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα... εκμεταλεύσου το!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Αν και διατηρείς τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σου για τα αισθηματικά σου, η μέρα αυτή σου δίνει όλες τις καλές προοπτικές για να δεις ότι τελικά ο έρωτας είναι αυτή την περίοδο με το μέρος σου!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας Το Άρμα: Μία προσωπική επιτυχία που θα έχεις αυτή την ημέρα, θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά και θα σε ωθήσει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να θέσεις νέους στόχους – τους οποίους θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολύ γρήγορα!

 

Σάββατο – Η κάρτα της Ημέρας η Δικαιοσύνη: Αυτό το Σάββατο θα θελήσεις να βάλεις την διατροφή σου σε ένα πρόγραμμα, θα δώσεις έμφαση στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα κόψεις κακές συνήθειες και θα έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας Ο Ερημίτης: Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, είχε μεγάλες εξελίξεις και εσύ βγήκες από τα νερά σου, έτσι αυτή την ημέρα έχεις ανάγκη από στιγμές μοναχικότητας, για να περάσεις χρόνο μόνο με τον εαυτό σου! Θλίψη ή μελαγχολία είναι αναμενόμενα συναισθήματα, φρόντισε να τα περιορίσεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε κάνει να απομακρύνεσαι από ανθρώπους που βλέπεις ότι δεν συμφωνείται και αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να απομονωθείς προκειμένου να πάρεις αποφάσεις. Οι κάρτες Ταρώ, δείχνουν πως το στάδιο που περνάς είναι μεταβατικό και κατόπιν εμποδίων, θα μπορέσεις μέχρι την Κυριακή, να πετύχεις σημαντικούς στόχους σου!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Αυτοκράτορας: Θέλεις να πετύχεις και δεν βλέπεις τίποτα άλλο μπροστά σου πέραν από τη νίκη! Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά και εσύ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της εργασίας και των αισθηματικών σου!

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Προσωρινοί προβληματισμοί θα σε κάνουν σήμερα να αμφισβητήσεις αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν! Στα αισθηματικά, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί κάτι πολύ καλό, που θα σου δώσει αισθηματική ικανοποίηση!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Γυρνά στο μυαλό σου η σκέψη της επανασύνδεσης με μία σχέση από τα παλιά, ή θέλεις να προσεγγίσεις το ταίρι σου προκειμένου να βρείτε μία λύση στα προβλήματά σας! Είσαι στο δίλημμα και δεν έχεις την σιγουριά για το τί πρέπει να κάνεις... Πάρε το χρόνο σου...

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας Το Άρμα: Θα έχεις μία ξαφνική είδηση που θα σου δώσει χαρά, ενώ αυτή η μέρα θα σου αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή... όλα γίνονται για κάποιο λόγο και επιτέλους κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να λειτουργούν υπέρ σου!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας η Δικαιοσύνη: Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που δεν σου αρέσουν, όμως πρέπει να τις αποδεχτείς και να συμβιβαστείς και όχι να πιέσεις περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου! Η μέρα σε ευνοεί, να αφιερώσεις χρόνο στις φιλικές και προσωπικές σου σχέσεις, προκειμένου να αφήσεις πίσω σου έστω και για λίγο το άγχος που σου προκαλούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά!

 

Σάββατο: – Η κάρτα της ημέρας ο Ερημίτης: Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, θέλεις να καθαρίσει το μυαλό σου από τις σκέψεις και τα προβλήματα και να επικεντρωθείς στα ζητούμενα της καρδιάς σου! Αυτό το Σάββατο είναι μοναχικό, θα σε βοηθήσει όμως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Ξαφνικές προσκλήσεις, θα σε βγάλουν από το καβούκι σου και θα περάσεις καλά! Ο τροχός της τύχης γυρνά υπέρ σου και τελικά καταλαβαίνεις ότι οι χθεσινές απαισιόδοξες σκέψεις που έκανες, ήταν ανώφελες!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Αυτή την εβδομάδα σε απασχολούν τα οικονομικά σου αλλά θέλεις να καταφέρεις να βάλεις πιο σταθερές βάσεις και στην προσωπική σου ζωή! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού και στην συνέχεια και ο Ερμής, σου δίνουν την ευκαιρία να συζητήσεις και να βρεις τρόπο για να νιώσεις πληρότητα στους παραπάνω τομείς! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, σε βοηθά να ανεβάσεις τα οικονομικά σου μέσα από την δουλειά, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σου κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο φίλους σου! Τα Ταρώ φανερώνουν για αυτή την εβδομάδα, ότι είσαι πολύ κοντά στην επίτευξη ενός στόχου σου!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Ιεροφάντης: Ξεκινάς την εβδομάδα σου με την διάθεση να διορθώσεις κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και τα οποία σε βαραίνουν και αυτό θα το καταφέρεις! Στον ερωτικό τομέα ευνοείσαι για να μπορέσεις να βάλεις μία σχέση σου σε μία πιο σταθερή πορεία.

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Αυτή την Τρίτη, ο έρωτας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σε ενθουσιάσει! Μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις με το άτομο που ποθείς ευνοούνται! Το μόνο που πρέπει να κάνεις αυτή την μέρα, είναι να περιορίσεις την ζήλια και την κτητικότητα.

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας Το Άρμα: Θα έχεις επιτυχία στην εκπλήρωση ενός στόχου σου και τελικά θα καταλάβεις ότι άξιζε η υπομονή και η επιμονή που έδειξες όλο αυτό τον καιρό! Η κάρτα του Άρματος που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την ημέρα, υποδηλώνει οτι μπορείς να βάλεις νέους στόχους σε κάθε τομέα της ζωής σου όπου και θα καταφέρεις άμεσα να τους υλοποιήσεις!

 

Πέμπτη: – Η κάρτα της ημέρας η Δικαιοσύνη: Αρκετά ήρεμη θα είναι αυτή η Πέμπτη, αφού και εσύ από την πλευρά σου θα θελήσεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να ανανεώνεσαι! Παράλληλα, μία εξέλιξη που θα έχεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, θα σε δικαιώσει!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας ο Ερημίτης: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τοίχος ανάμεσα σε σένα και στους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι πραγματικά σε αγαπούν και σε νοιάζονται! Αυτή την ημέρα, έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μαύρα και να απαισιοδοξείς και άθελά σου μπορείς να απομακρύνεις ένα αγαπημένο πρόσωπο

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Τύχη, επιτυχία, ξαφνικά θετικά γεγονότα και πολλές καυτές εξελίξεις θα κάνουν αυτό το Σάββατο ιδιαίτερα ευχάριστο και κοινωνικό! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες, αν είσαι σε φάση μοναξιάς! Ένα νέο ξεκίνημα θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Αυτή την Κυριακή έχεις δύναμη, κέφι, θάρρος και αισιοδοξία και πλέον σου φαίνεται ανώφελο να φθείρεσαι και να στεναχωριέσαι για καταστάσεις που δεν είναι τόσο σημαντικές. Θα δεις κάποια πράγματα με ρεαλισμό και αυτό θα σε βοηθήσει για την πορεία σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Ανήκεις στους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας πολύ απλά γιατί η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και θα πραγματοποιείσαι τρίγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο και τετράγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι έχεις όλες τις προοπτικές για να επεκταθείς και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα συμβάλει στην επιτυχία σου, από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχουν και κάποια εμπόδια που πρέπει να προσπεράσεις ή το κλίμα στην εργασία σου είναι αρκετά ανταγωνιστικό και εσύ τώρα πρέπει να αποδείξεις την αξία σου! Οι κάρτες Ταρώ φανερώνουν ότι οι μέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, είναι ιδανικές για όλους τους τομείς της ζωής σου! Ωστόσο, σε γενικότερο πλαίσιο, διανύεις μία περίοδο με μεγάλα σκαμπανεβάσματα!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας οι Εραστές: Το “αύριο” σου φαίνεται αβέβαιο και η αστάθεια γύρω σου σε κουράζει! Δες τα γεγονότα με θετικό τρόπο και μην ξεχνάς ότι ο έρωτας αυτή την ημέρα, μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να νιώσεις πολύ καλύτερα!

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρς το Άρμα: Ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδος θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ημέρας σου! Η μέρα είναι εξαιρετικά θετική για να βάλεις μπροστά σου νέα πλάνα, αλλά και για να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας Η Δικαιοσύνη: Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες ανέβαλες εδώ και καιρό και θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου και πάλι σε μία σειρά! Έχεις την δύναμη και μπορείς να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει ή σε πιέζει!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας ο Ερημίτης: Αποστασιοποείσαι για λίγο από τα κοντινά σου πρόσωπα και αφήνεσαι στις σκέψεις σου γιατί πολύ απλά νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα στάδιο που δεν υπάρχει εξέλιξη ή τέλος πάντων νοιώθεις ότι κάποια πράγματα έχουν βαλτώσει! Μην ρίχνεις την ψυχολογία σου με ανώφελες σκέψεις!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Η ημέρα των απρόσμενων αλλαγών και των τυχαίων περιστατικών θα είναι η σημερινή! Διακρίνεσαι από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες μέρες, όμως αυτή την Παρασκευή θα νοιώσεις έκπληξη από ένα τυχαίο συμβάν!

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Αυτό το Σάββατο παίρνεις πρωτοβουλίες, αποφάσεις και κινείς εσύ τα νήματα προκειμένου να καταφέρεις αυτά που έχεις στο μυαλό! Ευνοείσαι για συναντήσεις, επαφές και κοινωνική δραστηριοποίηση!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας Ο Κρεμασμένος: Η προσωπική σου ζωή σε κάνει σήμερα να αισθάνεσαι ότι βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί και ότι είσαι ξεκρέμαστος χωρίς την σιγουριά και την ασφάλεια που θα θελες... Για την ώρα καλύτερο θα ήταν να σκεφτείς και τα δικά σου λάθη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν ανομολόγητα συναισθήματα και κρυφοί πόθοι που σε αναστατώνουν ενώ η συναισθηματική σου ζωή είναι πικάντικη, σου δίνει χαρές αλλά έχει και παρασκήνιο, αυτό φανερώνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη φανερώνει ότι για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις, πρέπει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και τα όριά σου ... θα τα καταφέρεις! Οι κάρτες Ταρώ, φανερώνουν ότι δίνεις μία μάχη μέσα στις επόμενες μέρες, ανάμεσα στην λογική και στο συναίσθημα... Η Δευτέρα, η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι καλές ημέρες για ότι και αν θέλεις να κάνεις! Το Σαββατοκύριακο, θα κάνεις τελικά ξεκαθαρίσματα και το κλίμα θα είναι βαρύ!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας Το Άρμα: Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με απαιτήσεις αλλά και με την πίστη από την πλευρά σου ότι όλα θα πάνε καλά! Θα έχεις μία εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή που θα σου αναπτερώσει το ηθικό σου και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά!

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας η Δικαιοσύνη: Θα αποκαταστάσεις το κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και θα ρίξεις νερό στο κρασί σου, γιατί ξέρεις ότι δεν μπορείς για την ώρα να κάνεις αλλιώς και προπάντων θέλεις να ηρεμήσεις από την ένταση που έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας Ο Ερημίτης: Τα παθήματα γίνονται μαθήματα, όμως εσύ αυτή την ημέρα δεν έχεις διάθεση για πολλά λόγια παρά μόνο νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς, να σκεφτείς και να δεις τελικά που βρίσκεσαι και που θέλεις να φτάσεις! Ευνοείται η σκέψη και περισυλλογή ....

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Βρίσκεις και πάλι την Τοξοτίσια αισιοδοξία σου και αυτή την Πέμπτη λειτουργείς με εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση και ρίσκο! Η ημέρα, σου φέρνει τυχαία γεγονότα και εξελίξεις που θα σου αρέσουν πολύ!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και ξεπερνάς τα εμπόδια, ή τουλάχιστον βρίσκεις τον σωστό δρόμο που θα σε οδηγήσει στο σημείο που θέλεις εδώ και καιρό! Αφήνεις στην άκρη τις ευαισθησίες σου και βρίσκεις την δύναμη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις...

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας ο Κρεμασμένος: Η αβέβαιη κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή δεν σου αρέσει, για το λόγο αυτό προσπαθείς σήμερα να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. Πρόσεξε αυτή την ημέρα να μην πάρεις αποφάσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθος, το οποίο μετά δεν θα μπορείς να αποκαταστήσεις.

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας ο Θάνατος: Βάζεις τέλος στα αδιέξοδα και στα προβλήματα και βρίσκεις τον τρόπο για να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στη ζωή σου! Σήμερα θα αντιληφθείς ότι είναι ανώφελο να συντηρείς μία σχέση (φιλική ή ερωτική), ενώ ήδη έχει τελειώσει... και θα πάρεις την απόφαση να ρίξεις την αυλαία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να τα ξαναβρείς με ανθρώπους που η σχέση σας ήταν τεταμένη! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σου περνά αυτή την εβδομάδα το μήνυμα ότι για να πετύχεις μία προσδοκία σου πρέπει τελικά να κάνεις μεγάλες θυσίες... αξίζει όμως τον κόπο; Οι απαντήσεις θα σου δοθούν και θα κάνεις τις επιλογές σου! Οι κάρτες Ταρώ φανερώνουν ότι αυτή την εβδομάδα, παρόλο που θα δοκιμαστείς, θα καταφέρεις να βάλεις τέλος, σε σχέσεις ή σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα: – Η κάρτα της ημέρας η Δικαιοσύνη: Η Δευτέρα ξεκινά με διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υποχωρήσεις από την πλευρά σου, προκειμένου να στρώσεις το κλίμα που υπάρχει γύρω σου! Ο συμβιβασμός είναι μονόδρομος για αυτή την ημέρα και εσύ ξέρεις καλά ότι για να πετύχεις κάποιους στόχους πρέπει να βάλεις πρόγραμμα...

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Ερημίτης: Νοιώθεις κούραση και εξάντληση από το τεταμένο κλίμα που υπάρχει γύρω σου και έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς, να κόψεις τις πολλές κουβέντες και να πάρεις αποφάσεις, χωρίς να επηρεαστεί από κανέναν και από τίποτα!

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας ο τροχός της τύχης: Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε αυτό θα συμβάνει μία ξαφνική είδηση που θα έχεις αυτή την ημέρα, η οποία θα σου θα ανεβάσει το ηθικό και θα σε ωθήσει να συνεχίσεις την προσπάθεια!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Αναπολείς στιγμές που πέρασαν και που σου άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους και αναρωτιέσαι τί έφταιξε αλλά και τί μπορείς να κάνεις για να διορθώσεις την κατάσταση! Σκέψου όμως, ότι κάποια πράγματα απλά πρέπει να τα αποδεχτείς, χωρίς να προσπαθήσεις να τα αλλάξεις!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας ο Κρεμασμένος: Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και παίρνεις την απόφαση να κάνεις ριζικές αλλαγές προκειμένου να βάλεις τη ζωή σου σε μία πολύ καλύτερη πορεία! Αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και κοιτάς μπροστά...

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας ο Θάνατος: Η εβδομάδα σου μέχρι τώρα ήταν πιεστική και αυτό το Σαββατοκύριακο θες να το αφιερώσεις στον εαυτό σου! Θα ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ανανεώνουν και θα δεις ανθρώπους που σε γαληνεύουν!

 

Κυριακή: – Η κάρτα της ημέρας η Εγκράτεια: Αυτή την ημέρα αναγκάζεσαι να συγκρατήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για να αποφύγεις τους μπελάδες... Μερικές φορές η υποχώρηση και ο συμβιβασμός μπορούν να βοηθήσουν, αυτό πρέπει να θυμάσαι...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αρκετά έντονη είναι η νέα εβδομάδα που ξεκινά για σένα φίλε Υδροχόε... τόσο οι κάρτες Ταρώ όσο και η Αστρολογία, δείχνουν ότι διανύεις ένα στάδιο τελικών ξεκαθαρισμάτων, στις σχέσεις σου, ενώ κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα συμβούν τις ημέρες που ακολουθούν, θα σου δώσουν το μήνυμα ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κοιτάξεις το μέλλον σου! Ο Άρης στο Λέοντα στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών δημιουργεί ένταση σε όλες τις σχέσεις σου και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιεί τετράγωνο με την Αφροδίτη και πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Ερημίτης: Υπάρχουν κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε έχουν αποθαρρύνει και ξεκινάς την εβδομάδα σου σε βαρύ κλίμα και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια ή επαφές! Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις τον απολογισμό σου και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου!

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου σου! Ένα μικρό οικονομικό έσοδο θα σου δώσει ανακούφιση, ενώ προς το βραδάκι θα δεχτείς ένα ξαφνικό τηλεφώνημα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά...

 

Τετάρτη – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Θα δώσεις βοήθεια και υποστήριξη σε ένα κοντινό σου πρόσωπο που σε έχει ανάγκη τον τελευταίο καιρό! Θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν είσαι ο μόνος σε αυτό τον πλανήτη που έχεις προβλήματα και θα νοιαστείς περισσότερο και τους γύρω σου!

 

Πέμπτη: – Η κάρτα της ημέρας ο Κρεμασμένος: Αλλάζεις σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα και η μέρα σου χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμία την οποία όμως πρέπει να περιορίσεις για να αποφύγεις καβγάδες, εντάσεις και λάθη! Συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει σφάλματα στο παρελθόν σου...

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας ο Θάνατος: Σήμερα κυριαρχεί στην καθημερινότητά σου η σύγχυση, η ανησυχία και οι απαισιόδοξες σκέψεις! Συνειδητοποιείς ότι μία σχέση σου βαδίζει προς το τέλος της και αυτό είναι κάτι που σε στεναχωρεί!

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας η Εγκράτεια: Σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσάρεστο συναίσθημα και να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα! Η μέρα σε ευνοεί να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας ο Διάβολος: Αποφασίζεις να κάνεις μεγάλες ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και να ανατρέψεις την μέχρι τώρα πορεία μίας σχέσης ή συνεργασίας! Η ημέρα είναι γεμάτη ρίσκο και ξαφνικές εξελίξεις που σε βρίσκουν απροετοίμαστο!

 

ΙΧΘΥΣ

 

Με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία, μπορείς αυτή την εβδομάδα να έχεις ερωτικές επιτυχίες φίλε μου Ιχθύ! Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές επικοινωνίες σου γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη κάνει ανταγωνιστικό και σκληρό το περιβάλλον γύρω σου! Οι κάρτες Ταρώ φανερώνουν ότι μία σχέση σου μπορεί τώρα να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της!

 

Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

 

Δευτέρα – Η κάρτα της ημέρας ο Τροχός της Τύχης: Όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, αρκεί να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, για να αξιοποιήσεις μία πρόταση, συζήτηση που θα έχεις αυτή την ημέρα.

 

Τρίτη – Η κάρτα της ημέρας η Δύναμη: Βρες την δύναμη που κρύβεται μέσα σου και πάψε να μένεις προσκολημένος στο παρεθόν! Η Τρίτη σε ευνοεί για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο!

 

Τετάρτη: – Η Κάρτα της ημέρας ο Κρεμασμένος: Περιόρισε την επιθυμία σου για ρίσκο και περιπέτεια για αυτή την ημέρα μπορεί να κάνεις μη ανατρέψιμα λάθη! Μην υπογράψεις μία νέα συμφωνία και πρόσεξε περισσότερο στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις σου!

 

Πέμπτη – Η κάρτα της ημέρας ο Θάνατος: Σήμερα θα έχεις συναισθήματα θλιψης, μελαγχολίας και αναπόλησης σχετικά με μία υπόθεση που έχει λάβει τέλος ! Κοίτα μπροστά, μην στέκεσαι στο αρνητικό,δες ότι καλό υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου!

 

Παρασκευή – Η κάρτα της ημέρας Η Εγκράτεια: Περιόρισε την φαντασία σου και δες κάποια ζητήματά σου με ρεαλισμό! Η κάρτα της Εγκράτειας σε συμβουλεύει να βάλεις σε μία ισορροπία τα συναισθήματά σου!

 

Σάββατο – Η κάρτα της ημέρας ο Διάβολος: Μην κάνεις μεγάλες σπατάλες αυτή την ημέρα και περιόρισε κάθε είδους υπερβολή! Το βράδυ θα είναι ερωτικό και καυτό!

 

Κυριακή – Η κάρτα της ημέρας Ο Πύργος: Ξαφνικές αλλαγές, θα σου ανατρέψουν τα σχέδια, ενώ πρέπει να αποφύγεις έναν καβγά, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει κάποια ρήξη σε μία σχέση σου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2013 00:00:00