blank
 
blank

Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ο πολεμοχαρής Άρης στον Ζυγό, η ανάδρομη Αφροδίτη και η έλευση των πρώην εραστών. Ένας μήνας αίνιγμα...

 
Οι προβλέψεις του Δεκεμβρίου, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ο πολεμοχαρής Άρης στον Ζυγό, η ανάδρομη Αφροδίτη και η έλευση των πρώην εραστών. Ένας μήνας αίνιγμα...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου 2013

Ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τον Ιούλιο 2014.

Ξεκινώντας την αποκάλυψη της αστρολογικής ταυτότητας του μήνα, συναντάμε τη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στις 3 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη με τη θετική συμμετοχή του «απρόβλεπτου» Ουρανού από τον Κριό. Πρόκειται για μια θαυμάσια πλανητική συγκυρία για τα πύρινα και τα αέρινα ζώδια: Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.
 
Στις 5 Δεκεμβρίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 24 του μήνα. Παρόλο που ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση σ’ αυτό το ζώδιο, το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και με τάση για περιπέτεια. Ωστόσο, στις 6 Δεκεμβρίου, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα συνιστά προσοχή κυρίως από τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς).
 
Η είσοδος του Άρη στον αστερισμό του Ζυγού στις 7 Δεκεμβρίου αποτελεί το αστρολογικό γεγονός του μήνα, καθώς ο «κόκκινος» πλανήτης θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 26 Ιουλίου του 2014. Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα μας απασχολήσουν τα διαζύγια επωνύμων, ενώ και οι σχέσεις μεταξύ κρατών θα διαταραχθούν.

Από 10 έως 20 Δεκεμβρίου: Η Πανσέληνος.

Στις 13 Δεκεμβρίου, το τρίγωνο Δία-Κρόνου ανταμείβει τις προσπάθειες και δημιουργεί σταθερές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σχηματίζεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 17 του μήνα, με τη «συνδρομή» του Ερμή. Το φαινόμενο δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα επικοινωνίας. Σε προσωπικό επίπεδο ευνοεί τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς: Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Από 21 έως 31 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και οι επιστροφές των πρώην εραστών.

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν διαδοχικά στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 και στις 24 του μήνα αντίστοιχα. Επιπλέον η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 21/12/2013 μέχρι τις 31/1/2014. Το διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης παρατηρούνται συνήθως έντονες ερωτικές «επιστροφές».
 
Αρκετά ηλεκτρισμένο εμφανίζεται το πρώτο μέρος του «δωδεκαημέρου» των εορτών. Ανήμερα τα Χριστούγεννα η αντίθεση Άρη-Ουρανού «δυναμιτίζει» σχέσεις που ακροβατούν. Η επικοινωνία δυσκολεύει καθώς ο Ερμής συμμετέχει σε περίεργες όψεις. Η χρονιά ρίχνει αυλαία με την «πολεμική» κόντρα Πλούτωνα-Άρη που αντιμετωπίζεται μόνο με ψυχραιμία.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή του zougla.gr, με παρουσιάστρια την Μαρίνα Σεραφειμίδου και καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 

Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2013 00:00:00