blank
 
blank

Ποιά ζώδια και πώς επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης τους.

 
Ποιά ζώδια και πώς επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης τους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ας δούμε τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Κριό, στα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ
Ναι, είναι μια στιγμή που μπορείς να καταφέρεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους. Ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 9, 10 και 11 Απριλίου, μπαίνεις σε μια νέα φάση, που θα χρειαστεί ωστόσο να αναλάβεις ενεργή δράση για την υποστήριξη των σχεδίων σου. Και παρόλα τα εμπόδια που θα συναντήσεις, να ξέρεις πως έχεις την δυνατότητα να φτάσεις στο… τέρμα! Οι γεννημένοι 30 Μαρτίου βρίσκεστε σε μια πολύ σημαντική στιγμή, που θα δείτε πολλές αλλαγές να συντελούνται τόσο μέσα σας όσο και γύρω σας. Θα θελήσετε να σπάσετε κατεστημένα και δεσμά χρόνων και να μεταμορφώσετε την ζωή σας!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Εκείνο που επηρεάζεται περισσότερο τώρα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, μια και οι αλλαγές ζυμώνονται και ωριμάζουν καταρχήν μέσα μας και κατ’ επέκταση, ολοκληρώνονται στον εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, τώρα είναι μια περίοδος προετοιμασίας των αλλαγών που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα, μα παράλληλα ανοίγει κι ένας νέος κύκλος επιθυμιών, που θα καθοδηγήσει τα βήματά σου… Οι γεννημένοι 29, 30 Απριλίου και 1 Μαΐου περνούν μια περίοδο δοκιμασιών στις σχέσεις και τις συνεργασίες, πετώντας από πάνω τους ότι δεν τους επιτρέπει να εξελιχτούν και να πάνε παρακάτω… Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον κύκλο και συχνά θα είναι και η κινητήριος δύναμη στις αποφάσεις σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το σίγουρο είναι πως θα έχεις σημαντικές βοήθειες που θα σε στηρίξουν, από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ κάποιοι από τους στόχους σου, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους επαγγελματικούς, προωθούνται παρ’ όλες τις φαινομενικές δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η υποστήριξη των κοντινών σου προσώπων. Οι γεννημένοι στις 30 Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη την περίοδο αυτή, που θα τους δοθούν με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο! Οι γεννημένοι 25 Μαΐου, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι εμφανίζεται μπροστά σας και μοιάζει ‘‘ιδανικό’’! Όπως επίσης και οι γεννημένοι 3 και 4 Ιουνίου θα έχουν ευκαιρίες, που καλό είναι να φροντίσουν να εκμεταλλευτούν!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο εξελίξεις που δρομολογούνται για εσένα, αφορούν στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής, που συχνά πυκνά θα νιώσεις να σε… ζορίζει, καθώς τα γεγονότα θα σε πηγαίνουν σε διαφορετική κατεύθυνση, από αυτήν που έχεις δρομολογήσει να πας! Απόφυγε τις έντονες εκδηλώσεις και την κριτική, κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να αξιολογείς τα γεγονότα, έχοντας μια ρεαλιστική στάση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος 11, 12, 13, 15 και 16 Ιουλίου. Όσο για εσένα που έχεις γεννηθεί 3 και 4 Ιουλίου, αντιμετωπίζεις έναν κύκλο εντάσεων, που θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές σου και θα βάλει σε δοκιμασία τις σχέσεις σου. Καθώς και εσύ, της 1ης Ιουλίου, θα βρίσκεσαι συχνά να αντιμετωπίζεις αναπάντεχα γεγονότα που θα σε βρίσκουν απροετοίμαστο, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις πολύ πως θα τα χειριστείς, γιατί από την συμπεριφορά σου θα κριθεί και το τελικό αποτέλεσμα! Να ξέρεις πως ό,τι ‘‘σκάει’’ τώρα, μπορεί να φαίνεται δύσκολο, θα σου δώσει όμως την δυνατότητα να παγιώσεις ή να σταθεροποιήσεις μια σημαντική κατάσταση, η οποία αφορά είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή.
 
ΛΕΩΝ
Διευρύνεις τον κύκλο των εμπειριών και των ενδιαφερόντων σου, και μάλιστα πιθανόν τώρα να βρεθείς για πρώτη φορά σε χώρους, που θα αυξήσουν το γνωστικό σου πεδίο και θα σε βάλουν μέσα σε νέα ενδιαφέροντα. Μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια, που θα ανανεώσουν τη διάθεση σου είναι στο ‘‘σχέδιο’’. Γενικότερα, μπαίνεις σε μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο, απ’ όπου πολλά από τα πράγματα που επιδιώκεις θα πάρουν τον δρόμο τους, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 12, 13, 14, 15 και 16 Αυγούστου. Ο έρωτας παίζει το δικό του παιχνίδι, φέρνοντας νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί 1 και 2 Αυγούστου, έχεις πολλές και ανέλπιστες ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Που βεβαίως θα έχουν και το κόστος τους, μια και ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο… Όμως να θυμάσαι πως τίποτα δεν κατακτάται χωρίς κόπο! Προσοχή στις επιλογές σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονομικά ζητήματα ενεργοποιεί ο νέος κύκλος της Σελήνης, και μάλιστα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους (τράπεζες, εφορίες, δάνεια, διατροφές κ.α.), τα οποία… έναν πονοκέφαλο σου τον δημιουργούν, μια και θα απαιτήσουν λύσεις για τις οποίες θα ζοριστείς. Ίσως ακόμα να αφορούν σε μια οικονομική κατάσταση που υπάρχει και που τώρα θα πάρει άλλη μορφή… Και βεβαίως, εκείνη που βρίσκεται στα ύψη είναι η ερωτική σου διάθεση, που εκτοξεύεται κατακόρυφα και ζητά εκτόνωση! Οι γεννημένοι στις 27 και 28 Αυγούστου καλό είναι να μην επενδύσουν σε σχέσεις και συνεργασίες χωρίς να είναι σίγουροι για το πρόσωπο ή… τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή τους, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μιας απογοήτευσης! Ενώ οι γεννημένοι στις 13 Σεπτεμβρίου μπορεί να βγουν ωφελημένοι από μια ευκαιρία, που θα τους παρουσιαστεί στον επαγγελματικό τομέα!
 
ΖΥΓΟΣ
Τον κύκλο των σχέσεών σου επηρεάζει η Νέα Σελήνη του Απριλίου και έρχεσαι αντιμέτωπος με έντονα γεγονότα και καταστάσεις, που σκοπό έχουν να δοκιμάσουν τα όρια και τις ανοχές σου, μα και να κάνουν και ένα γερό ξεκαθάρισμα σε ό,τι πρέπει να μείνει κοντά σου και να σε συνοδέψει στο παρακάτω, ιδιαίτερα για όσους είναι γεννημένοι 12, 13, 14, 16 και 17 Οκτωβρίου. Βεβαίως, στο έργο ‘‘παίζουν’’ και νέοι έρωτες, που θα σε συγκινήσουν και συχνά θα είναι και ο λόγος που θα σε παρακινήσει για αλλαγές… Οι γεννημένοι 2 Οκτωβρίου μπαίνουν σε μια φάση μεγάλων αλλαγών, που θα θελήσουν να αποτινάξουν από πάνω τους ό,τι τους καταπιέζει ή λειτουργεί συμβιβαστικά ή με μετριότητα στη ζωή τους, για να δώσουν χώρο στο καινούργιο και σε ό,τι τους κάνει να νοιώθουν καλά, είτε αυτό είναι πρόσωπο είτε κατάσταση!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εργασιακά ζήτημα εγείρει ο κύκλος αυτός, η καθημερινότητά σου αποκτά περισσότερες ευθύνες, περισσότερο τρέξιμο, μα και νέα δεδομένα, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι αλλάζοντας σημαντικά το τοπίο γύρω σου. Πολύ πιθανόν να δεχτείς και τη βοήθεια ενός προσώπου από το εργασιακό σου περιβάλλον, που σου απλώνει το χέρι του και σου δίνει μια σημαντική ευκαιρία! Προσοχή στα θέματα της υγεία σου την περίοδο αυτή (ένα τσεκ απ δεν είναι κακό!) και φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να τρέφεσαι σωστά! Αν είσαι γεννημένος 1 και 2 Νοεμβρίου, είναι για σένα μια εποχή που θα χρειαστεί είτε να τρέξεις περισσότερο, είτε να αναλάβεις πολύ περισσότερες ευθύνες και αυτό θα σε ζορίσει αρκετά! Μπορεί να είναι όμως το εφαλτήριο μιας νέας περιόδου, που θα ανακαλύψεις αργότερα τα οφέλη της!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολύ καλή περίοδος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε πάσης φύσεως δημιουργικά σχέδια και την προώθησή τους, που τώρα μπορεί να βρουν μεγάλη αποδοχή από τον περίγυρο. Αν υπάρχου παιδιά, η ενασχόληση μαζί τους μπορεί να αποβεί άκρως δημιουργική ή και να πάρεις μια χαρά από τα παιδιά σου… Κυρίαρχος βεβαίως στον κύκλο αυτόν είναι ο… έρωτας, είτε με την μορφή ενός απλού φλερτ, είτε ακόμα και με μια καινούργια ερωτική ιστορία, που ξεσηκώνει και σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα . Αν έχεις γεννηθεί 25, 26, 27 Νοεμβρίου καλό είναι να προσέχεις τα άτομα που μπαίνουν στο παιχνίδι, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απογοήτευσης… Οι γεννημένοι 5 και 6 Δεκεμβρίου μπορεί να έχουν μια πολύ καλή ευκαιρία που να αφορά στην ερωτική τους ζωή και μάλιστα να είναι μια σχέση με προϋποθέσεις!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογενειακή σου ζωή περνά από πολλές φάσεις την περίοδο αυτή, όχι εύκολες, και μάλιστα συχνά δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν, μια και οι εντάσεις με τον περίγυρο κορυφώνονται και σε οδηγούν στα άκρα… Το μυστικό είναι να βρεις τι τελικά είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να το διεκδικήσεις με συγκριμένο τρόπο! Πάντως, είσαι σε μια φάση αλλαγών, που βεβαίως θα την δεις και θα την νοιώσεις αργότερα, μα τώρα είναι το στάδιο της προετοιμασίας και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί 1, 2 και 3 Ιανουαρίου, βρίσκεσαι σε μια φάση ολοκληρωτικής μετάλλαξης, που τα αποτελέσματα της εξαρτώνται αποκλειστικά από τους δικούς σου χειρισμούς! Είναι σημαντικό τώρα να δεις την αλήθεια σου και να την διεκδικήσεις με κάθε τρόπο…
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον κύκλο των επαφών σου ανοίγει το νέο φεγγάρι. Ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, καθώς και συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Θα ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα, που θα γεμίσουν τον χρόνο σου και συχνά, νέα πρόσωπα θα αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σου με την παρουσία τους… Είναι μια καλή περίοδος να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, καθώς θα βρουν την απήχηση που χρειάζεσαι για να τις προωθήσεις! Αν έχεις γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου, ένα επαγγελματικό ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια δημιουργεί πιέσεις και αναμονές, που δεν θα σου είναι εύκολες, μα καλό είναι να δώσεις τον χρόνο που χρειάζεται και να μην λειτουργήσεις πιεστικά απέναντι στα πράγματα, γιατί τα γεγονότα έχουν τους δικούς τους χρόνους που ολοκληρώνονται! Αν είσαι γεννημένος 2 και 3 Φεβρουαρίου, μια σημαντική ευκαιρία που αφορά σε ένα σχέδιό σου, μπορεί να βρει έδαφος για να εκφραστεί, καθώς και μια ερωτική ευκαιρία εμφανίζεται στον ορίζοντα… Τα καλύτερα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Τον κύκλο των οικονομικών σου ανοίγει τούτο το φεγγάρι, και συχνά πυκνά θα υπάρχουν γεγονότα, που θα σε ζορίζουν αρκετά από την μία, μα από την άλλη σε κινητοποιούν, σε κάνουν να περάσεις στην δράση, προκειμένου να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι! Κι απ’ την άλλη μεριά, είναι μια εποχή που οι επιθυμίες σου χτυπάνε… κόκκινο και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια καταναλωτική μανία… Για καλό και για κακό, πρόσεξε τα έξοδα που κάνεις, μια και θα είναι εύκολο να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού! Αν είσαι γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου, μπαίνεις σε μια φάση αυξημένης ευαισθησίας. Μια τάση φυγής από την πραγματικότητα και τα δύσκολά της θα την έχεις, γι’ αυτό φρόντισε κρατηθείς στο παρόν, μια και είναι εύκολο τώρα να χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων της ζωή σου! Αν είσαι γεννημένος στις 2 Μαρτίου, κάτι που σε έχει ταλαιπωρήσει καιρό, πολύ πιθανόν να πάρει τέλος και να νοιώσεις ανακούφιση. Ίσως πάλι, μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, να αλλάξει τα δεδομένα σου προς το καλύτερο!
 
Να είστε όλοι καλά, και να περνάτε καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-04-2013 00:00:00