blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Ζυγό. Χαμογελάστε… είναι μεταδοτικό!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Σελήνη στον Ζυγό. Χαμογελάστε… είναι μεταδοτικό!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

H αστρολογία και τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Μπορεί οι προηγούμενες ημέρες να μας ταλαιπώρησαν με τους δύσκολους πλανητικούς σχηματισμούς τους, όμως η εβδομάδα αυτή μας προσφέρει μια μεγάλη ανάσα τόσο χαλάρωσης και μας βάζει μέσα στην διάθεση της περιπέτειας!

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Και είναι ο… μικρός Ερμής, που μας έκανε λίγο ως πολύ τα νεύρα… χαρτοπόλεμο το Σαββατοκύριακο, ο οποίος… επανορθώνει με την μια και μοναδική κύρια αστρολογική όψη μέσα στην εβδομάδα, και δεν είναι άλλη από το τρίγωνό του με τον Ουρανό!
 
Επικοινωνία, διασκέδαση και… περιπέτεια μας υπόσχεται, προκειμένου να εξιλεωθεί για την προηγούμενη ταλαιπωρία, αλλά και απρόοπτα και εκπλήξεις για πολλούς, καθώς και ξαφνικά ταξίδια που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις, και τα χαμόγελα!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Και από την άλλη, έρχεται και η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού το Σάββατο, για να δημιουργήσει ένα πιο αρμονικό και ισορροπημένο κλίμα στις σχέσεις, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες και δίνοντας μια νέα πνοή στον έρωτα…

Η Σελήνη στον Ζυγό

Για σήμερα Δευτέρα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού. Οι σχέσεις μας περνούν σε πρώτη προτεραιότητα, ωστόσο η μέρα έχει μια και μοναδική όψη, που ανοίγει την πρωινή της αυλαία και δεν είναι άλλη από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις 4.29 τα ξημερώματα, μια όψη που μιλά για εντάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να προέλθουν είτε από βιαστικές και παρορμητικές συμπεριφορές, είτε από λόγια, που… εκτοξεύονται αδέσποτα και όποιον βρουν!
 
Ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ήδη κάτω από την επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, οπότε καλό είναι να είμαστε αρκετά προσεκτικοί!
 
Ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, καλό θα είναι να προσέχουν σε ό,τι λένε, αλλά και γενικά να αποφεύγουν να λειτουργούν παρορμητικά, αλλά να ζυγίζουν την κάθε τους κουβέντα και την κάθε του ς κίνηση, να μην γίνονται εριστικοί και να μην απαντούν σε προκλήσεις… Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Τα καλύτερα… προσεχώς! Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-08-2013 00:00:00