blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Πανσέληνο στον Υδροχόο, Ήλιο κι Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου! Μια εβδομάδα, που θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μας!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με Πανσέληνο στον Υδροχόο, Ήλιο κι Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου! Μια εβδομάδα, που θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

H αστρολογία και τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Είναι κι αυτή μια εβδομάδα με πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα! Κι ενώ το καλοκαίρι συνεχίζει απτόητο την πορεία του και μας καλεί να το ακολουθήσουμε, κάποιοι παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο της επιστροφής, μια και μπαίνουμε πια επίσημα σε μια περίοδο, που μας καλεί να οργανωθούμε με το παρακάτω της ζωής μας και των στόχων μας…

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Και έχουμε την Πανσέληνο, που γίνεται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου και μας μιλά για αφενός για τη διάθεση του να αρχίσουμε να μεθοδεύουμε τις όποιες αλλαγές μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς στο μυαλό του, μέσα από μια διάθεση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, που όμως συχνά θα λειτουργήσουν χωρίς συγκεκριμένη μεθόδευση, ορμώμενη περισσότερο από την επιθυμία! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, που θα θυμίζει συχνά την φράση… “επαναστάτης χωρίς αιτία”.

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στην Παρθένο

Την Παρασκευή έχουμε την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγοντας για κάποιους ξανά τον κύκλο των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας.

Ένα Σαββατοκύριακο που έχει… απ’ όλα!

Το Σάββατο η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τα ερωτικά μας ζητήματα περνούν σε πρώτη προτεραιότητα, μέσα από έντονες και παθιασμένες καταστάσεις.
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο την ίδια ημέρα, θα δώσει την δυνατότητα, αν μη τι άλλο, να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα με το περιβάλλον και με τα πρόσωπα που επιθυμούμε… Αλλά και για την Κυριακή, κάνει τα πράγματα να κινούνται σε ένα απροσδιόριστο και ασαφές περιβάλλον με μια τάση αυτή της εύκολης παραπλάνησης, και της έλλειψης συγκεκριμένου στόχου και σκοπού. Το ιδεατό θα φτιάξει τα δικά του σενάρια, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο θα παραπλανήσουν, αλλά και θα εξαπατήσουν…
 
Είναι μια εβδομάδα που θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές, μα θα φέρει γεγονότα και εξελίξεις που, αν μη τι άλλο, θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε… Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-08-2013 00:00:00