blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Στο …μαγικό τραινάκι των εκπλήξεων! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Στο …μαγικό τραινάκι των εκπλήξεων! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

H αστρολογία και τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Κι επειδή αρκετά μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα οι Ουρανοί με τα καμώματά τους, την εβδομάδα αυτή αποφασίζουν να μας δώσουν μια σοβαρή ανάσα. Όχι πως τελειώνουμε με τα δύσκολα, μα να …η καρδιά μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα, και βεβαίως αυτό μετατοπίζει κάπως προς το θετικό τις ισορροπίες αλλά και τις διαθέσεις…

Τα θετικά: Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα σε ενέργεια την Τρίτη και αρχικά τα οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο μέσα από μεθοδευμένες λύσεις που μπορεί να μεταβάλλουν και να αλλάξουν προς το καλύτερο την όποια δύσκολη κατάσταση, αλλά και…. ερωτικό κρεσέντο για όλους όσους αγγίζει το μαγικό χέρι της όψης!

Τα δύσκολα: Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό

Τα δύσκολα έρχονται την Πέμπτη, και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό ανεβάζει αισθητά τη θερμοκρασία και την ενέργεια, μια και αναλαμβάνει δράση το ξαφνικό, το απρόβλεπτο. Θα συμβούν γεγονότα που θα εκδηλωθούν μέσα από μια βιασύνη και μια ένταση  που μπορεί να δημιουργήσουν όχι μόνο μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ξαφνικές ρήξεις ανατροπές, καθώς και ατυχήματα!

Τα ερωτικά: Άρης σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Ωστόσο το εξάγωνο του Αρη με την Αφροδίτη την Παρασκευή συνεχίζει να ανοίγει τον δρόμο στην λεωφόρο του έρωτα φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια το πρωταγωνιστικό θέμα των ...αιώνων, που δεν είναι άλλο από την ηρεμία και την ισορροπία της ερωτικής ζωής!

Τα ξαφνικά: Ουρανός σε τρίγωνο με Ήλιο

Όμως και ο Ουρανός έχει και άλλον έναν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα και δεν είναι άλλος από το τρίγωνό του με τον Ήλιο που κορυφώνεται την Κυριακή και δημιουργεί ξαφνικές αναπάντεχες πρωτόγνωρες εκπλήξεις από αυτές που μόνο το σύμπαν ξέρει να χαρίζει! Ναι, θα είναι πολλοί αυτοί που θα βρεθούν μπροστά σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία έξω από την πόρτα τους…
 
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν… Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, καθώς και οι προβλέψεις του Αυγούστου στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας.
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!!!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2013 00:00:00