blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Λέμε “ναι” στην αισιοδοξία!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Λέμε “ναι” στην αισιοδοξία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

H αστρολογία και τα ζώδια αυτή την εβδομάδα

Οι εξελίξεις στον κόσμο των… άστρων συνεχίζονται και την εβδομάδα αυτή! Έχουμε και πάλι μια αρκετά έντονη και επεισοδιακή εβδομάδα, που η ποικιλία των όψεων αφενός την κατατάσσει σε αυτές του… υψηλού ενδιαφέροντος, αφετέρου, για κάποιους θα γίνει η αφετηρία ενός νέου κύκλου πραγμάτων και εξελίξεων…

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Και είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα που θα πριμοδοτήσει πολλούς από τους εκπροσώπους των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) να κάνουν ένα νέο και ιδιαίτερα αισιόδοξο ξεκίνημα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή, ανοίγοντας τους τον δρόμο για κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, που πιθανόν να τους στρέψει και σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις από αυτές που είχαν μέχρι τώρα.

Η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα

Εκείνο όμως που θα δώσει μια πολύ έντονη επεκτατική διάθεση είναι η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την Τετάρτη και θα στρέψει πολλούς στο κυνήγι μιας υπέρμετρης επιτυχίας, από αυτές που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να υλοποιήσουν το όνειρο τους… Συχνά μάλιστα, μην συνυπολογίζοντας ούτε το κόστος, που σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο! Από την άλλη όμως, αυτό που θα δώσει στους τυχερούς, είναι επίσης μεγάλων διαστάσεων!

Ο Ερμής στον Λέοντα και το τετράγωνο με τον Κρόνο

Την Παρασκευή έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Η πρώτη συνάντηση του Ερμή είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την Κυριακή. Μια όψη αρκετά δύσκολη μια και έχει να κάνει με τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, και που στην συγκεκριμένη περίπτωση, δημιουργεί μια τάση απαισιοδοξίας και μια γκρίζα διάθεση, που καλό είναι να φροντίσουμε να την διοχετεύσουμε σε κάτι πιο παραγωγικό, αποφεύγοντας τους… “σκοπέλους” που δημιουργεί ο Κρόνος τις ημέρες αυτές.
 
Σε γενικές όμως γραμμές, με τα καλά της ή ακόμα και τα πιο δύσκολα… έχει πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθείς το παιχνίδι των εξελίξεων αυτή την εβδομάδα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-08-2013 00:00:00