blank
 
blank

Η ανάδρομη Αφροδίτη ανοίγει το κουτί με τα διλλήματα!

Η ανάδρομη Αφροδίτη ανοίγει το κουτί με τα διλλήματα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 με τις όψεις της Σελήνης με Δία και Κρόνο

Είναι πολύ σημαντικό να απολαύσουμε την ηρεμία που μας προσφέρουν οι ημέρες αυτές, τη δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε, να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας, να περάσουμε καλά γενικότερα! Ας το κάνουμε τώρα που μπορούμε, για αργότερα δεν μπορεί κανείς να υποσχεθεί… τίποτα!
 
Και η σημερινή μέρα μας δίνει από το πρωί πολύ καλές ενδείξεις, μια και η συνοδός της Σελήνης με τον Δία είναι αυτή που παίζει καθοριστικό ρόλο στην αισιόδοξη διάθεση που υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα…
 
Αλλά και λίγο παρακάτω, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μας βοηθάει στο να οργανώσουμε με πιο σωστό τρόπο τα όποια θέματά μας, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα πρακτικά μας ζητήματα!

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης

Ωστόσο εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι το Σάββατο η Αφροδίτη κάνει στάση στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, για να περάσει σε ανάδρομη πορεία, ενεργοποιώντας με τη σειρά της μια νέα εποχή σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά μας ζητήματα!
 
Η ερωτική ζωή έχει πολύ ενδιαφέροντα σενάρια να παρουσιάσει όλο αυτό το διάστημα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, μια και ανοίγει το κουτί των διλλημάτων! Και βέβαια, τα διλήμματα προέρχονται πάντα από τους… πρώην, οι οποίοι επανεμφανίζονται στο σκηνικό σε ανύποπτο χρόνο και διεγείρουν μοναδικά συναισθήματα, που με πολύ κόπο είχαμε… κοιμίσει όλο αυτό το διάστημα!
 
Αναστάτωση και καρδιοχτύπια, είναι τα φαινόμενα των ημερών που ακολουθούν, μια και όπως και να το κάνουμε, όταν χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσεις εκείνη τη γνώριμη φωνή, που για χάρη της είχες χάσει τον ύπνο σου πολλά βράδια… ε, το σίγουρο είναι πως το λιγότερο που θα νιώσεις είναι την καρδιά σου να ξεφεύγει τελείως από τους συνηθισμένους της παλμούς…
 
Όσοι πιστεύετε πως έχετε αφήσει… εκκρεμότητες με πρόσωπα του παρελθόντος, τώρα είναι η ευκαιρία που ζητάτε! Αυτή να διεκδικήσετε ξανά μια θέση στην καρδιά του, αλλά και στην αγάπη… Μη διστάσετε, μην φοβηθείτε, μην σκεφτείτε τίποτα αρνητικό… Ακολουθήστε τη φωνή που υπαγορεύει το ένστικτο και η καρδιά σας…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ανάδρομη Αφροδίτη

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, τολμήστε να χτυπήσετε την πόρτα του προσώπου, που τυραννάει το μυαλό σας πολύ καιρό τώρα… Αλλά και μην διστάσετε να ανοίξετε την πόρτα σας, αν είναι κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν… Είναι η εποχή που θα εκκινήσετε εκ νέου ότι νιώθετε πως δεν έχει τελειώσει, αλλά δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία… Ρωτήστε και την καρδιά σας, αυτή γνωρίζει την απάντηση που ζητάτε!
 
Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη καλέστε στο 14788 ή με sms στείλτε ΛΕΝΑ στο 54757. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
Να είστε όλοι καλά! Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις προβλέψεις σας για το νέο έτος, στο Ζώδια 2014.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-12-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι