blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό μας συντονίζει στην συχνότητα των ανατροπών!

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό μας συντονίζει στην συχνότητα των ανατροπών!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Το τραινάκι των εκπλήξεων αυτήν την εβδομάδα έχει απ’ όλα… Κι ενώ βρίσκεται σε ενέργεια το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, άλλη μια όψη, από τις σκληροπυρηνικές αυτή τη φορά, είναι και αυτή ενεργή από τις αρχές της εβδομάδας.
 
Πρόκειται για την όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό. Κορυφώνεται αύριο Πέμπτη, δημιουργώντας κοσμικούς… τυφώνες! Κι εδώ μιλάμε για εκείνη την ενέργεια που δρα άμεσα, ξαφνικά, αστραπιαία χωρίς να προλάβεις να αντιληφθείς ούτε το πώς ήρθε, ούτε το από πού σου ήρθε το γεγονός, που θα εκδηλωθεί μέσα από κεραυνοβόλες, στιγμιαίες διαδικασίες και θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του!
 
Τα αντανακλαστικά μας δοκιμάζονται και δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβουν να λειτουργήσουν σε πολλές περιπτώσεις, μια και η εκδήλωση της όψης παραπέμπει στην εκδήλωση κάθε μορφής έντασης, που μπορεί να καταλήξει ακραία και μάλιστα να εκφραστεί μέσα από γεγονότα έντονης βίας, που θα εκδηλωθούν άμεσα και ορμητικά…
 
Όλα μοιάζουν να κινούνται σε μια άλλη διάσταση, μια και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παρατηρείς. Ακριβώς όπως θα έκανες σε μια ταινία, μια και ούτε να επέμβεις μπορείς, ούτε να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις… Δράση ορμητική, που θα εκδηλωθεί μέσα από ξαφνικές ρήξεις, χωρισμούς, ατυχήματα (συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών) είναι κάποια από τα πεδία δράσης της όψης, που έχει ένα άκρως απρόβλεπτο χαρακτήρα.
 
Η αλλαγή είναι το κύριο μήνυμα της όψης και όποιοι είναι διατεθειμένοι να αφεθούν στην κοσμική ροή και να αφήσουν πίσω τους ό,τι μπορεί να λειτουργεί δεσμευτικά ή έχει έναν παλαιό και αναχρονιστικό χαρακτήρα, αυτοί θα είναι και οι μεγάλοι ωφελημένοι της όψης αυτής, που μπορεί και να φαίνεται και να είναι δύσκολη, όμως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά… Που μιλά και για μεγάλα οφέλη, αυτά που έρχονται μέσα από το αλλεπάλληλο κύμα των αλλαγών… και για όσους είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν!
 
Ότι έχει το στίγμα του καινούργιου, του διαφορετικού, του πρωτοπόρου, του αντισυμβατικού, διεκδικεί την δική του θέση στο σκηνικό, αυτό που θα ανοίξει τον δρόμο για κάτι, που μπορεί να δώσει πολύ μεγάλα αποτελέσματα.
 
Βεβαίως, και εδώ ο Έρωτας θα ανοίξει το δικό του μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία, μέσα από απροσδόκητους χωρισμούς, ξαφνικά και κεραυνοβόλα ενώματα, που συχνά θα μοιάζουν αλλιώτικα, ασύμβατα, όμως θα γράψουν την δική τους, διαφορετική ιστορία, με μοναδική ένταση και χρώμα…

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά (βρείτε τη θέση των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη σας), καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, από το τι λέτε μέχρι το πώς οδηγείτε. Μην αφήνετε την ένταση της στιγμής να σας παρασύρει… Ναι, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, αφού μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλές καταστάσεις, που θα νοιώσετε πως… σκοπό έχουν να δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές σας. Γι’ αυτό, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, αφεθείτε και παρατηρείστε το πού θα σας πάει το ρεύμα… Μπορεί να είναι και καλύτερα!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, δείτε παρακάτω τις προβλέψεις Αυγούστου, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-07-2013 00:00:00