blank
 
blank

O Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Επικοινωνώντας με το… Θαύμα!

 
O Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία. Επικοινωνώντας με το… Θαύμα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Ο… μικρός Ερμής σε νέες περιπέτειες σήμερα, μια και ο Αγγελιοφόρος του ζωδιακού έχει εντεταλμένη αποστολή κατά την σημερινή μέρα κι είναι αυτή, που θα λειτουργήσει κόντρα στην όποια απαισιοδοξία των καιρών, ομορφαίνοντας με το δικό του τρόπο την ατμόσφαιρα και γλυκαίνοντας τις καρδιές! Η επιρροή του Δία σε τρίγωνο με τον Δία διαρκεί +-2 ημέρες.
 
Ένα διάλειμμα στα απαισιόδοξα σενάρια που μπορεί να κρύβουν οι ημέρες, παραχωρώντας τη θέση τους σε μια διάχυτη αισιοδοξία, η οποία αρχικά φαίνεται να έρχεται με τη μορφή ειδήσεων. Οι ημέρες αυτές έχουν κάτι καλό να μας πουν, κάτι καλό να φέρουν στη ζωές μας, και ό,τι ακούμε ή ό,τι έρχεται προς τη μεριά μας, είναι πολύ πιθανόν να μας ανοίγει την πόρτα σε κείνους τους ολάνθιστους κήπους των παραμυθιών, που θα συναντήσουμε τον άλλο μας εαυτό, αυτόν που μπορεί να χαρεί σαν το μικρό παιδί, ακόμα και με κάτι πολύ μικρό, ικανό όμως να τροφοδοτήσει την ελπίδα!
 
Μια και η ελπίδα είναι αυτή που κρατάει το συναίσθημά μας ενεργό και μας δίνει τη δυνατότητα να ονειρευόμαστε… Και εύκολα τις ημέρες αυτές μπορούμε να επικοινωνούμε το συναίσθημά μας, την επιθυμία μας, αυτό που έχουμε ανάγκη να ζήσουμε, αυτό που μας οπλίζει με δύναμη και μας δίνει την ώθηση να πάμε παραπέρα…
 
Και όσο πιο πολύ ελπίζουμε, τόσο πιο πολύ προχωράμε, κι όσο πιο πολύ προχωράμε, τόσο πιο πολλά θα ανακαλύπτουμε μέσα μας, γύρω μας, στους ανθρώπους μας, στις επικοινωνίες μας! Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε τα αιτήματά μας τις ημέρες αυτές, είναι εκείνος που μπορεί να μας ανοίξει σημαντικές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, μια και οι συμφωνίες, οι διαπραγματεύσεις, τα συμβόλαια, έχουν την τιμητική τους και πολλές φορές θα λειτουργήσουν σαν ένα εφαλτήριο μιας μεγάλης διαδρομής και εξέλιξης, που ξεκινά ακριβώς από εδώ!
 
Επίσης, πολύ καλές ημέρες για να κάνουμε αγορές, αν έχουμε κατά νου την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ακόμα και τεχνολογικού εξοπλισμού, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα! Παράλληλα, μπορούμε να οργανώσουμε και ένα ταξίδι, μια μικρή ή και μεγαλύτερη απόδραση… μια και όλα αυτά που βρίσκονται κάτω από την επίβλεψη του μικρού φτερωτού Ερμή!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, είναι η πρώτοι που θα εισπράξουν τις ευεργεσίες της όψης, που τους δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν πολύ κοντά στα πράγματα, τα οποία έχουν βαθιά επιθυμήσει ή μεθοδεύσει το προηγούμενο διάστημα, τόσο στην προσωπική τους ζωή, όσο και στα σχέδια που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για το όνειρο… αυτό που θα τους δώσει την ικανοποίηση σε πολλές από τις θυσίες ή τις προσπάθειές τους, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, από αυτές που μόνο το σύμπαν μπορεί να οργανώσει… Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Download Video as MP4

 

Σχετικά άρθρα

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου 2014. Ένα εξαιρετικά δύσκολο φεγγάρι!
Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού

Προβλέψεις 22 έως 31 Μαρτίου, με Άρη, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Κριό, απο τον Γ. Ματσάγγο
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2014 00:00:00