blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό και… καλύτερα να αφεθούμε στο άγνωστο!

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό και… καλύτερα να αφεθούμε στο άγνωστο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Ναι, είναι μια καλή εβδομάδα! Σαν να συνωμότησαν και τα άστρα να δημιουργήσουν αυτό το κλίμα, σε μια εποχή που οι περισσότεροι βρίσκονται σα φάση χαλάρωσης και διακοπών… Κύριος υπεύθυνος για τη δημιουργία του καλού κλίματος δεν είναι άλλος από τον Ερμή, που η όψη τριγώνου που κορυφώνεται σήμερα με τον Ουρανό, υπόσχεται και καλή διάθεση και καλή επικοινωνία…
 
Τις ημέρες αυτές υπάρχει μια καλή επιρροή, τόσο στο να εκφράσουμε αυτά που θέλουμε, όσο και στο να είμαστε ανοικτοί και δεκτικοί απέναντι στους άλλους. Και φυσικά, αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα εποικοδομητικά στις σχέσεις, όποια μορφή και αν έχουν!
 
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το μυαλό μας να τρέχει στις θάλασσες και τα ηλιοβασιλέματα, μα η όψη πριμοδοτεί πολύ τις επιχειρηματικές ιδέες και τα νέα σχέδια, πολύ περισσότερο μάλιστα αυτά που παρουσιάζουν και μια πρωτοτυπία ή καινοτομία. Συνεπώς, η εποχή είναι κατάλληλη για επιχειρηματικές ενάρξεις και νέες δραστηριότητες.
 
Βεβαίως, υπάρχει έντονη η τάση του να ξεφύγουμε, να δραπετεύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, να ζήσουμε έντονα και διαφορετικά, ανεξάρτητα και ελεύθερα, πετώντας από πάνω μας οτιδήποτε μπορεί να μας κρατά εγκλωβισμένους και να μην μας αφήνει να εκφραστούμε έτσι ακριβώς όπως νοιώθουμε… Υπάρχει διάχυτη η τάση μια μικρής προσωπικής επανάστασης, που μας κάνει να νοιώθουμε πιο δυνατοί, μα και μας δίνει την δυνατότητα να ζήσουμε αυτό που έχουμε φανταστεί… ακόμα και αν αυτό έχει ένα κόστος!

Ο Ερμής, ο Ουρανός, οι εκπλήξεις και ο Έρωτας!

Ξαφνικά ταξίδια που έρχονται από το… πουθενά, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς προορισμό, είναι στα σενάρια που θα βρεθούν μπροστά μας τις ημέρες αυτές!
 
Ερμής-Ουρανός είναι και… το ξαφνικό, η έκπληξη, το πρόσωπο που θα συναντήσεις στη επόμενη γωνία και θα μεταμορφώσει τη ζωή σου, είναι εκείνες οι οργανωμένες από το σύμπαν κοσμικές συμπτώσεις, που σκοπό έχουν να αλλάξουν τις μέχρι τώρα συνήθειές σου!
 
Σημαντικό και το κεφάλαιο του έρωτα, του ξαφνικού, αναπάντεχου, απρόσμενου έρωτα, που κινητοποιεί τον… εγκεφαλικό μηχανισμό και διεγείρει όχι μόνο τις αισθήσεις, μα τροφοδοτείται μέσα από το “επικοινωνώ”, “κατανοώ”, και δονείται σε εκείνες τις υψηλές συχνότητες του… εγκεφάλου, που έχει ανάγκη να επικοινωνήσει για να συνυπάρξει! Και βεβαίως μπορεί να εμφανιστεί στα πιο απίθανά μέρη και με τον πιο ξαφνικό ή ανορθόδοξο τρόπο!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, περιμένετέ τα όλα… Ακολουθήστε το ένστικτο σας και αφεθείτε στο ξαφνικό και το απροσδόκητο! Οι εκπλήξεις είναι εκεί έξω… Μην τις χάσετε!!!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Να έχετε μια όμορφη ημέρα!!!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-08-2013 00:00:00