blank
 
blank

Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και το ...δελτίο έκτακτων πλανητικών φαινομένων!

 
Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και το ...δελτίο έκτακτων πλανητικών φαινομένων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο

Βεβαίως, δεν βγάζει μόνο η… ΕΜΥ δελτίο θυέλλης, αλλά και η αστρολογία… Μια και οι διαθέσεις των άστρων για την εβδομάδα που μας έρχεται, δεν θα λέγαμε πως είναι και οι πιο φιλικές!
 
Οι ουρανοί κατεβάζουν τον βαρύ τους… οπλισμό, τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν ένα πλανητικό… κομφούζιο, μια και οι τρείς τους, ούτε τα καλύτερα παιδιά είναι και σίγουρα δεν έρχονται με τις καλύτερες διαθέσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και οι σχέσεις

Και για σήμερα Δευτέρα, την σκυτάλη παίρνει πρώτα ο Κρόνος, που έρχεται να ταλαιπωρήσει την Αφροδίτη, μέσα από μια δύσκολη γωνία τετραγώνου που σχηματίζει μαζί της και που δημιουργεί ένα συναισθηματικό… χάος, αφού βάζει σε δοκιμασία τις απανταχού σχέσεις και συνεργασίες, που περνούν από… κρίσεις και επικρίσεις! Ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού ούτε χαρίζει, ούτε χαρίζεται!
 
Κι επειδή καλό λόγο δύσκολα θα πει… και στην προκειμένη έχει να κάνει με μια… Αφροδίτουλα, που είναι μες την καλή χαρά, της έρχεται κάπως δύσκολα και απότομα όλο αυτό! “Πως γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη να γίνονται όλα άνω κάτω;” θα αναρωτηθεί δικαίως, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να κάνει τίποτα, παρά μόνο να χορέψει στους ρυθμούς που της επιβάλλει ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού…
 
Και οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύσεις, πολύ περισσότερο αυτά που αφορούν σε σχέσεις και συνεργασίες… Και που για κάποιο λόγο, τα άτομα που συμμετέχουν σ’ αυτές τις σχέσεις ή τις συνεργασίες, βρίσκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και τα ζώδια

Για αρχή την ένταση εισπράττουν τα ζώδια του σταθερού σταυρού! Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, κάλο είναι να ακολουθήσουν τις εξής οδηγίες: Αποφεύγουμε εντάσεις, και κρατάμε χαμηλούς τόνους όλόκληρη την εβδομάδα… Γιατί υπάρχει και συνέχεια, αλλά… θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες!
 
Ωστόσο να θυμάστε πάντα αυτό: Όλα γίνονται για κάποιο λόγο… Συνήθως όμως τον ανακαλύπτουμε αργότερα!
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια,  στην τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Διαβάστε επίσης την ανάλυση της όψης ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ, από τη Ρένα Μεντάκη και πως επηρεάζει το ζώδιο σας.
 
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καλό μήνα σε όλους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2013 00:00:00