blank
 
blank

Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα. Μια δύσκολη εβδομάδα...

 
Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα. Μια δύσκολη εβδομάδα...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο

Η καινούργια εβδομάδα που ξεκινά την 1η Ιουλίου, μας επιφυλάσσει αρκετά δυσάρεστες όψεις που θα απειλήσουν σοβαρά τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας, καθώς και άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής μας. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, είναι μια όψη που «παγώνει» τα συναισθήματα, φέρνει το οριστικό τέλος σε σχέσεις που ακροβατούν και αυξάνει την οικονομική ανασφάλεια.
 
Ωστόσο, ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που δεν φέρνει ξαφνικά γεγονότα, κι αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε και αν συμβεί, ήδη το περιμένουμε! Έτσι, οι υγιείς σχέσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο, δεν θα κινδυνέψουν, ακόμα και αν αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα, αφού τα άτομα έχουν μάθει να το «παλεύουν» και να συνεχίζουν μαζί. Εδώ θα πρέπει όμως να διευκρινιστεί ότι η υγιής σχέση, δεν καθορίζεται από εμάς, αλλά από τον Κρόνο, που είναι ο μοναδικός δίκαιος κριτής των πραγμάτων. Ακόμα λοιπόν και αν εμείς θεωρούμε ότι η σχέση που διατηρούμε είναι ευάλωτη και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, κατά τον Κρόνο μπορεί να έχει γερά θεμέλια και να επιζήσει. Με λίγα λόγια ο Κρόνος θα κρίνει την ποιότητα των σχέσεών μας και θα αποφασίσει για το μέλλον τους.

Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος και ποια ζώδια θα δοκιμαστούν περισσότερο

Τα ζώδια που θα δοκιμαστούν περισσότερο είναι αυτά του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25 Ιανουαρίου, 24 Απριλίου, 27 Ιουλίου και 27 Οκτωβρίου.

Το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα.

Ωστόσο, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σχηματίζεται και το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα που θα μας επηρεάζει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Στις 2, ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και στις 4, τετράγωνο με τον Ουρανό. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και ειδικά όσους έχουν γεννηθεί από 29/3-2/4, 30/6-4/7, 2-4/10 και 30/12-3/1. Αυτή η όψη θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο αναλυτικά.

Η Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο και τα ζώδια.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ιούλιος μπαίνει με μια δύσκολη όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, η οποία πρόκειται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σου και στα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα αποτελεί έναν θετικό παράγοντα, δεν αποτρέπει όμως τον κίνδυνο.
 
Έτσι, αν διατηρείς μια σχέση που βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, θα πρέπει να συνεχίσεις να διεκδικείς τον σύντροφό σου και να του δείχνεις ότι η σχέση σας είναι πάνω από όλα. Αν οι υποχρεώσεις σου αυτές τις ημέρες είναι αυξημένες, φρόντισε να μην τον παραμελήσεις και εντείνεις την ανασφάλειά του που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει, αλλά θα πάρει χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Τέλος, αν μια νέα γνωριμία σε έχει ενθουσιάσει τόσο, που σκέπτεσαι να διακόψεις μια μακροχρόνια σχέση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπεκφυγές και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση ρεαλιστικά. Φρόντισε μόνο μην το μετανιώσεις.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει αρνητική γωνία με τον Κρόνο την 1η Ιουλίου και η όψη αυτή θα σε προβληματίσει έντονα και θα βάλει σε κίνδυνο τον ψυχισμό σου. Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι αυτός της οικογένειας και του γάμου κι αυτό σημαίνει ότι οι μόνιμοι δεσμοί είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Το «θετικό» - αν μπορείς να το πεις έτσι – είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται ήδη και καιρό στον τομέα του γάμου σου, και σου έχει δείξει τα ευάλωτα σημεία της σχέσης σου.
 
Η φθορά – αν υπάρχει – σε απειλεί εδώ και καιρό και σε έχει κάνει να σκέφτεσαι όλες τις πιθανές εξελίξεις. Ακόμα όμως κι αν έχεις αποφασίσει να τερματίσεις μια σχέση, οι διαδικασίες μπορεί να είναι επώδυνες και δύσκολες. Φυσικά πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος δεν είναι ο «κακός» των πλανητών όπως θεωρείται. Είναι ο κριτής που κρίνει και αποφασίζει αν μια σχέση πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται ή όχι. Αν λοιπόν η σχέση σου είναι καλή τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν έστω και με λίγη δυσκολία. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να εξελιχθούν μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Δίδυμοι
 Φίλε Δίδυμε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται την 1η Ιουλίου, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου και ειδικότερα στην επικοινωνία σου όχι μόνο με τον σύντροφό σου, αλλά και με άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις ήδη ένα «εχθρικό» κλίμα στο χώρο της εργασίας σου, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί κάποια άτομα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξή σου. Έτσι κι αλλιώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις συζητήσεις και τις συμφωνίες, δεδομένου ότι και ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.
 
Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει τόσο πολύ, που να σε κάνει να «χάσεις» τα λόγια σου και να δείξεις έναν χαρακτήρα που δεν σου ταιριάζει στην πραγματικότητα και που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εξέλιξη αυτής της σχέσης. Ακόμα κι αν έχεις έναν σύντροφο που σε γνωρίζει καλά, πρόσεχε μην βγάλεις στην επιφάνεια μια προσωπικότητα που μάλλον δεν θα του αρέσει.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Ιούλιος κάνει την είσοδό του με μια αρνητική όψη που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου αλλά και την συναισθηματική σου ασφάλεια. Βρίσκεσαι σε μια φάση της ζωής σου, όπου οι υποχρεώσεις σου συνεχώς αυξάνονται χωρίς όμως να αποφέρουν τα αναμενόμενα έσοδα, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την συμπεριφορά σου και την αισθηματική σου ζωή.
 
Ακόμα λοιπόν και αν έχεις μια μόνιμη σχέση, μη νομίζεις ότι ο σύντροφός σου μπορεί να ανεχτεί αβίαστα τα πάντα και μην τεντώνεις το σκοινί περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί ακόμα κι αν η συγκεκριμένη όψη δεν σε απειλεί τόσο σοβαρά, το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα, που αποκορυφώνεται μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό. Φρόντισε λοιπόν από τώρα να κάνεις ό,τι μπορείς για να «πείσεις» τον σύντροφό σου –κυρίως με έργα και όχι με λόγια- ότι τα συναισθήματά σου δεν έχουν αλλάξει. Αν είσαι ελεύθερος, τυχόν γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να ανθίσουν.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει την 1η Ιουλίου τετράγωνο με τον Κρόνο και η συγκεκριμένη όψη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να απειλήσει σοβαρά την ισορροπία της αισθηματικής σου ζωής.
 
Ο Κρόνος που εδώ και καιρό τετραγωνίζει το ζώδιό σου, μπορεί να σε έχει καταβάλλει σωματικά και ψυχικά, και η όψη αυτή μπορεί να δώσει την χαριστική βολή στις σχέσεις σου. Τα προβλήματα φυσικά σου είναι ήδη γνωστά, κι αυτό σημαίνει ότι καλείσαι να αποφασίσεις αν μπορείς –και αν θέλεις- να τα λύσεις, ή αν έχεις απογοητευτεί τόσο που πιστεύεις ότι δεν αξίζει να επιμένεις. Η δυσκολία σ’ αυτή την περίπτωση έγκειται στο γεγονός ότι ο Κρόνος δεν σου δίνει πολλά περιθώρια επιλογής, αφού κατά κάποιο τρόπο νιώθεις τα χέρια σου «δεμένα» και δυσκολεύεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες. Αν όμως δεν το παλέψεις, θα το φέρεις βαρέως για πολύ καιρό. Επιστράτευσε λοιπόν την δύναμη και τις αντοχές σου και κάνε ότι μπορείς για να καθορίσεις εσύ τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, οι νέες γνωριμίες χρειάζονται πολύ «δουλειά» για να προχωρήσουν.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται την 1η Ιουλίου, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας σχεδόν σε όλους, και χρειάζεται μια αποτελεσματική αντιμετώπιση, ώστε να μην έχει αρνητικές επιδράσεις. Στην δική σου περίπτωση το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σου δίνει την ψυχική αντοχή να αντιμετωπίσεις τα πάντα, ενώ ο Κρόνος στον τρίτο, από όπου σου χαρίζει αυξημένη επικοινωνιακή ικανότητα που σε βοηθά να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και να ωθήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.
 
Έτσι, αν διατηρείς ήδη μια σχέση μακροχρόνια, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το μεγάλου σου ατού αυτό το διάστημα είναι ένας ουσιαστικός διάλογος που μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα. Αυτό το ατού μπορείς να το εκμεταλλευτείς και στην περίπτωση που σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, την οποία μπορείς να αναβιώσεις, έστω και αν χρειαστεί λίγος χρόνος και περισσότερη υπομονή, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως. Τέλος, οι νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, μπορούν να προχωρήσουν μόνο αν βασίζονται στην ειλικρίνεια.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο την 1η Ιουλίου, μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις φιλικές. Παρόλα αυτά η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου κι αυτό σημαίνει ότι πολλοί κίνδυνοι μπορούν να αποφευχθούν αν είσαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να «κρατήσεις» στο πλευρό σου, μόνο τα άτομα που πραγματικά αξίζει να έχεις δίπλα σου.
 
Τα γεγονότα που θα συμβούν τις επόμενες μέρες μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστα, αφού αναμένεται και το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα, από την άλλη όμως, ακόμα κι αν κάποια πρόσωπα σε απογοητεύσουν, μπορείς να το δεις σαν μια ευκαιρία να απαλλαγείς από οτιδήποτε άχρηστο και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Αν αυτό το διάστημα εκδηλωθεί ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ίσως πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία, ειδικά αν πρόκειται για ένα άτομο που πάντα σε γοήτευε.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σου, μπορεί να μην σου δημιούργησε σοβαρά προβλήματα μέχρι τώρα, αφού η πλειονότητα των όψεων που σχημάτιζε ήταν θετικές. Αντίθετα, σου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσεις σοβαρές σχέσεις, να συσφίξεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, ή και να σου εξασφάλισε μια σταθερή δουλειά. Ήρθε όμως η ώρα να διαπιστώσει αν αυτά που έφερε στη ζωή σου, άξιζαν πραγματικά ή όχι. Έτσι, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη την 1η Ιουλίου, μπορεί να φέρει την πρώτη σοβαρή κρίση.
 
Αν διατηρείς μια σχέση, αυτές τις μέρες θα πέσουν οι μάσκες και θα δεις την πραγματικότητα που θα σε ωθήσει να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη που κυβερνά τον σκοτεινό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, βρίσκεται στο μεσουράνημα, θα φέρει στο φως αλήθειες και μυστικά που ίσως δεν γνωρίζεις και που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια σου, κι εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις για τις όποιες εξελίξεις.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ίσως είσαι το μοναδικό ζώδιο που δεν επηρεάζεται αρνητικά από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται την 1η Ιουλίου, καθώς επίσης και από το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού - Πλούτωνα που θα σχηματιστεί μέσα στην εβδομάδα. Έτσι, μόνο κάποιες συστάσεις χρειάζονται ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες τουλάχιστον της πρώτης όψης που αναλύεται σ’ αυτό το άρθρο.
 
Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν αφορούν στις φιλικές σου σχέσεις και στα οικονομικά σου που μπορεί να συναντήσουν κάποια εμπόδια αυτές τις μέρες και να «χαλάσουν» το πρόγραμμά σου. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά προβλήματα που θα ανατρέψουν πιθανά σχέδια για διακοπές και αποδράσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν έχεις προγραμματίσει το γάμο σου αυτό το διάστημα, να προκύψουν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια. Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή σου επιφυλάσσει μια σοβαρή γνωριμία με καλές προοπτικές, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια προβλήματα που αφορούν την χιλιομετρική απόσταση που σας χωρίζει, χωρίς να αποκλείεται να ερωτευτείς και ένα πρόσωπο από άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα θα ξεπεραστούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με μια δύσκολη όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Και δεν είναι μόνο αυτό! Μέσα στην εβδομάδα επίκειται και το ταυ-τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού – Πλούτωνα που ίσως αποδειχθεί ακόμα πιο δύσκολο. Προς το παρόν ας περιοριστούμε στην πρώτη όψη που χρειάζεται κάποιους ιδιαίτερους χειρισμούς. Εκείνο που πρέπει αρχικά να διαφυλάξεις είναι τα οικονομικά σου, για τα οποία έχεις αγωνιστεί πολύ και σίγουρα κάνεις ό,τι μπορείς προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές απώλειες. Η εποχή που ζούμε όμως έχει αυξημένες απαιτήσεις και καλό θα είναι να φανείς συνεπείς τουλάχιστον στις υποχρεώσεις σου προς τρίτους και σε δάνεια που πρέπει να αποπληρώσεις.
 
Προσοχή επίσης χρειάζεται και η αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις διαλύσει μια σοβαρή σχέση πρόσφατα. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσεις την αξία αυτού του ατόμου και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να το προσεγγίσεις και να το πείσεις ότι μετάνιωσες πραγματικά και θέλεις να επανορθώσεις. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ή κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να δείχνεις έντονα το ενδιαφέρον σου, γιατί η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί ανασφάλειες.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ανήκεις κι εσύ στα ζώδια που επηρεάζονται δυσμενώς από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται την 1η Ιουλίου. Έτσι, αυτές τις μέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου απειλεί τις σχέσεις σου. Η όψη αυτή μπορεί για κάποιο λόγο να «παγώσει» τα συναισθήματά σου –τα δικά σου ή του συντρόφου σου- αλλά φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προϋπάρχει ένα άστατο κλίμα. Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης και θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν προκαλεί ποτέ προβλήματα από το πουθενά. Αυτό το κάνει ο μοντέρνος κυβερνήτης σου ο Ουρανός.
 
Επομένως, η όψη αυτή στην πραγματικότητα αποτελεί απειλή για τις σχέσεις που έχουν φθαρεί και που δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να αποκοπείς μια για πάντα από καταστάσεις που σε πιέζουν, ώστε να περιμένεις το καινούργιο που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Αντίθετα, σε περίπτωση που η σχέση σου είναι καλή, μπορείς ακόμα και να την επισημοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση, μπορεί να σου δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα μέχρι να σταθεροποιηθεί.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο την 1η Ιουλίου και σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεσαι αρνητικά. Πάντως, οι επόμενες μέρες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα απαιτητικές για σένα, κυρίως όσον αφορά στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα σε πιέσει αφόρητα. Μην ξεχνάς όμως ότι η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς – έστω και κάτω από πίεση – με τον καλύτερο τρόπο.
 
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου όμως, όπως είναι φυσικό θα σου στερήσουν χρόνο από την προσωπική σου ζωή κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις. Αν διατηρείς ήδη μια καλή σχέση, πιθανότατα ο σύντροφός σου θα δείξει κατανόηση και τα προβλήματα θα αποφευχθούν, αρκεί να του αφιερώνεις έστω και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου, ώστε να μην του μπουν άλλες υποψίες. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της εργασίας σου, το οποίο ίσως αντιμετωπίσεις επιφυλακτικά στην αρχή, στην πορεία όμως θα ενδώσεις και θα ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση.
 
Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-06-2013 00:00:00