blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα. Την εβδομάδα αυτή, τα θέλω όλα ή… τίποτα!

 
Τα άστρα την Δευτέρα. Την εβδομάδα αυτή, τα θέλω όλα ή… τίποτα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Μπορεί να περάσαμε αρκετούς σκοπέλους την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, κάτι ο Άρης-Ποσειδώνας, το τοπίο δεν ήταν και το καλύτερο που έχουμε συναντήσει. Όμως και για την εβδομάδα αυτή, τα πράγματα… βγάζουν στην επιφάνεια το μοιραίο πρόσωπο τους, μια και την σκυτάλη παραλαμβάνει η Αφροδίτη!
 
Και είναι οι μάσκες που πέφτουν μπροστά στην αλήθεια… Την όποια αλήθεια εκπροσωπεί ο καθένας από εμάς και που με κάποιο τρόπο (συνήθως όχι εύκολο) έρχεται στην επιφάνεια. Κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από την περίοδο της μεγάλης σιωπής, κάνει μια… επεισοδιακή εμφάνιση, χωρίς να την νοιάζει ποιος θα την δει ή ποιος θα την ακούσει…

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και το… Μεγάλο Βιβλίο του Έρωτα ανοίγει και πάλι, για να προσθέσει νέες ιστορίες στις σελίδες του! Όχι από αυτές που θα διαβάσουμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε, μα αυτές που θα τις παρακολουθήσουμε σαν μια… ταινία του σινεμά και που στο τέλος θα μείνουμε να αναρωτιόμαστε: “Καλά… γίνονται αυτά;” Κι όμως, όταν οι Ουρανοί σκηνοθετούν, η τέχνη μοιάζει φτωχή μπροστά τους, μια και τα πιο δυνατά σενάρια είναι αυτά της ζωής… Τα δικά μας!
 
Έρωτας έντονος, παθιασμένος, μοιραίος, καταλυτικός, έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του ανήκει απόλυτα, ολοκληρωτικά, έρχεται να δημιουργήσει σκηνικά ακραίων καταστάσεων, μια και τελικά, το πιο δυνατό… όπλο πάνω στην Γη δεν είναι άλλο από το συναίσθημα… Όταν πυροδοτηθεί, κανείς δεν ξέρει ούτε που μπορεί να φτάσει, ούτε πώς θα λειτουργήσει…
 
Και την εβδομάδα αυτή πυροδοτείται από τους δύο Γίγαντες, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γράφοντας την δική του ιστορία για τον καθέναν από εμάς που με κάποιο τρόπο εμπλέκεται μαζί τους!
 
Ανατροπές, αποχαιρετισμοί, χωρισμοί, είναι κάποια από τα σενάρια που θα διαβάσουμε στις ιστορίες της εβδομάδας, αλλά και έρωτες που με κάποιο τρόπο θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην καρδιά… Γιατί όταν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας γράφουν και η Αφροδίτη υπογράφει… αυτή η ζωή ίσως δεν φτάνει για να ζήσεις κάτι τόσο έντονο, όπως αυτός ο έρωτας που περιμένει την είσοδο του… στην σκηνή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Σκορπιοί και Ιχθείς ετοιμαστείτε για εμπειρίες… υψηλών συχνοτήτων! Καθώς και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ακόμα και αν τα πράγματα δεν σας βγαίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει, δείτε το σαν μια σημαντική εμπειρία, που θα σας πάει παρακάτω… ίσως πιο ελεύθερους και πιο σοφούς! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εμπομπή που ακολουθεί:
 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2013 00:00:00