blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, η Σελήνη στην Παρθένο ...και Live προβλέψεις για όλα τα ζώδια!!!!

 
Τα άστρα την Δευτέρα. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, η Σελήνη στην Παρθένο ...και Live προβλέψεις για όλα τα ζώδια!!!!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα

Με δύο παλιούς γνώριμους ξεκινά σήμερα η εβδομάδα και δεν είναι άλλοι από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που σήμερα ολοκληρώνουν το τρίτο κατά σειρά ‘‘κοσμικό’’ τετράγωνο, ανακατεύοντας για τια καλά την πλανητική τράπουλα, για μια ακόμη φορά! Διαβάστε το σχόλιο μας και δείτε ζωντανά την εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου, με ανάλυση για την όψη του Ουρανού σε τετράγωνο με Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει την επόμενη διετία, καθώς και αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιο σας.

Ήδη βρισκόμαστε μέσα στην επιρροή του… καυτού τετραγώνου, όμως δεν είναι μια όψη που θα την επίδρασή της θα την εισπράξουμε σήμερα η αύριο, μια και τα αποτελέσματά της θα φανούν περισσότερο σε βάθος χρόνου και όχι σαν μια προσωρινή κατάσταση!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Και βεβαίως ήδη κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια, αυτά, μια πρώτη γεύση την έχουν ήδη πάρει, όμως μην νομίζετε πως ξεμπερδέψατε, αφού τόσο ο Ουρανός όσο και ο Πλούτωνας θα έχουν και ανάδρομη φορά, με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσουν ξανά κάποιους από την προηγούμενη ομάδα…
 
Από την άλλη, ολόκληρη η εβδομάδα κινείται σε ένα αρκετά υποτονικό και περίεργο κλίμα. Παρόλο που η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων προσπαθεί να τονώσει με κάποιο τρόπο το πλανητικό σκηνικό και ζωηρεύει τα πνεύματα, έρχεται μια έκλειψη στις 25 του μηνός, που δεν πρόκειται να βοηθήσει και πολύ την όλη ατμόσφαιρα!

Η Σελήνη στην Παρθένο

Κατά τα λοιπά, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Ασχολούμαστε με την πρακτική πλευρά της ζωής και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες (7:43 μμ) το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, χαρίζει μια αισιόδοξη διάθεση και μπορούμε να συζητήσουμε, να μιλήσουμε για αυτά που μας απασχολούν, έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γενικά, να έχουμε καλές και εποικοδομητικές επαφές με τους γύρω μας .

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στην Παρθένο

Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου εισπράττετε άμεσα την επιρροή της Σελήνης, τόσο στην διάθεσή σας όσο και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας! Αναλυτικά, οι όψεις της ημέρας και προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην ημερήσια τηλεοπτική εκπομπή μας.

 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2013 00:00:00