blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Τα άστρα την Δευτέρα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία και προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Αρκετά ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις για την εβδομάδα που μας έρχεται, μια και το πλανητικό σκηνικό παρουσιάζει ένα πιο γλυκό και ήρεμο πρόσωπο, αφενός δημιουργώντας μια ισορροπία στο έντονο κλίμα των τελευταίων ημερών, αφετέρου στέλνοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε πολλά χείλη…

Στο σκηνικό παίζει έντονα ο ευεργέτης Δίας, στέλνοντας τις ευεργεσίες και τα δώρα του, υπενθυμίζοντας σε όλους εμάς πως οι ουρανοί μπορεί να αργούν, αλλά δεν ξεχνούν… Διαβάστε το σχόλιο μας και δείτε, στο τέλος του άρθρου, την τηλεοπτική εκπομπή μας με τις να αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία

Έτσι για σήμερα, την αρχή κάνει ο Ερμής σε μια σημαντική όψη συνόδου με τον Δία στο ζώδιο των Διδύμων. Τονώνει αρκετά την κατάσταση, μέσα από ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, που αφενός έχουν ένα ευχάριστο χρώμα, αφετέρου μπορεί να κινητοποιήσουν τον μοχλό των εξελίξεων, μέσα από την ενεργοποίηση ζητημάτων που μπορεί να έχουμε δρομολογήσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα δίνουν μια ουσιαστική λύση σε ό,τι έχουμε ανάγκη.
 
Σημαντικές μέρες για την προώθηση επαγγελματικών ζητημάτων, συμφωνιών και επαφών. Γενικότερα, η καλή επικοινωνία προωθεί παντός είδους ζητήματα, με ευνοϊκά αποτελέσματα.
 
Εκεί που χρειάζεται προσοχή, είναι αφενός σε ό,τι λέμε ή συμφωνούμε, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Αφετέρου, θα πρέπει να προσέξουμε να μην παρασυρθούμε από μια υπεραισιόδοξη διάθεση, που μας κάνει να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας μέσα από τα έντονα χρώματα που δίνει ο Δίας, καθώς έτσι εύκολα μπορεί να παρασυρθούμε σε δεσμεύσεις, που παρακάτω δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και από την μεριά των άλλων, που μπορεί να μας τάξουν κάτι, το οποίο μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα ωραίο και ελκυστικό, αλλά να μην μπορέσουν παρακάτω να φανούν συνεπείς και αυτοί με τις δεσμεύσεις τους.
 
Είναι γεγονός ότι τα… μεγάλα λόγια εκστομίζονται με μια μεγαλύτερη ευκολία τις ημέρες αυτές, γι’ αυτό πριν προβούμε σε δηλώσεις ενθουσιασμού, ας επιτρέψουμε στο χρόνο να αποδείξει του… λόγου το αληθές!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τη σύνοδο Ερμή-Δία

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε σημαντικές ευκαιρίες, που θα φωτίσουν μοναδικά τη ζωή σας, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική.
 
 
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-05-2013 00:00:00