blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο. Δεν με νοιάζει αν σκοντάψω… μπορώ να σηκωθώ και να συνεχίσω!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Υδροχόο. Δεν με νοιάζει αν σκοντάψω… μπορώ να σηκωθώ και να συνεχίσω!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 με την Σελήνη στον Υδροχόο, σε σύνοδο με Αφροδίτη

Μια μέρα συντονισμένη στις υψηλές συχνότητες του Υδροχόου είναι η σημερινή, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία και να εκπληρώσουμε αυτή την τάση που θέλει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, μια και η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Σελήνη που ανοίγει το πρωινό της ημέρας, δημιουργεί εκείνη την αρμονική διάθεση που θα μας φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, θα ενισχύσει πολύ το συναίσθημα και θα ανοίξει μια πολύ όμορφη δίοδο επικοινωνίας με τους γύρω μας.

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Ωστόσο, τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αλλάζει τελείως το σκηνικό, φορτώνοντας τις σκέψεις μας με μια απαισιοδοξία, την οποία ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς. Η διάθεση γίνεται πιο κλειστή, αποζητά την μοναξιά, ενισχύοντας ένα μουντό και γκρίζο σκηνικό, το οποίο ευνοεί πολύ διαφωνίες και ψυχρότητες στην ατμόσφαιρα. Βεβαίως, η όψη είναι απαγορευτική για συζητήσεις και επαφές, μια και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση ή αποτέλεσμα τις ώρες αυτές, στην όποια επικοινωνία επιδιώξουμε να έχουμε!

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη

Το καλό είναι πως η όψη αυτή δεν κρατάει για πολύ, γιατί λίγο παρακάτω το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη ανεβάζει και πάλι τους τόνους και τους ρυθμούς, η ενέργεια αρχίζει και πάλι να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα και δημιουργεί την ανάγκη να κάνουμε πράγματα που θέλουμε! Να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να δρομολογήσουμε τις καταστάσεις έτσι όπως τις σκεφτόμαστε, να ενισχύσουμε τις επαφές μας, αλλά και να επιδιώξουμε και μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα, που θα μας φέρει κοντά σε πρόσωπα που ενδεχομένως έχουμε ανάγκη να βρεθούμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Υδροχόο

Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι αυτοί που παίρνουν από την μεταβλητότητα της Σελήνης τις διαθέσεις τους, χρωματίζοντας ανάλογα και τα γεγονότα της καθημερινότητας τους. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν στη δράση και να διαμορφώσουν ένα σκηνικό, ανάλογα με το πώς θα το ήθελαν να γίνει… Και μην νομίζετε πως δεν μπορείτε, μην ξεχνάτε πως όλα βρίσκονται στο μυαλό μας…

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Και ενισχυτικά σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται την Παρασκευή. Μια όψη η οποία ανοίγει τη σκέψη, την κάνει να αντιλαμβάνεται ακόμα και τα πολύ βαθιά νοήματα και δίνει τη δυνατότητα συζητήσεων, οι οποίες έχουν ουσία και μπορεί να ψάξουν πολύ κάτω από την επιφάνεια, προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια…
 
Ωστόσο, από το Σάββατο το σκηνικό αλλάζει, αποκτά έντονη δυναμική, μια και τα πλανητικά γεγονότα επιβάλλουν… αλλαγές κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να μεθοδεύσουμε τις δικές μας! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου 2014. Ένα εξαιρετικά δύσκολο φεγγάρι!
Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού

Προβλέψεις 22 έως 31 Μαρτίου, με Άρη, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Κριό, απο τον Γ. Ματσάγγο
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 24 ως 30 Μαρτίου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2014 00:00:00