blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Σκορπιό προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις.

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Σελήνη στον Σκορπιό προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα σήμερα Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 με την Σελήνη στον Σκορπιό.

Για σήμερα, η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού ανοίγοντας μπροστά μας ένα διήμερο με έντονες συναισθηματικές προβολές. Ερχόμαστε σε μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημά μας, κυρίως όμως με αυτό που νοιώθουμε να δημιουργεί μέσα μας ένα κενό… “Τι λείπει;” Αυτό το ερώτημα βιώνουμε και αναπαράγουμε, δημιουργώντας και το κατάλληλο κλίμα μέσα μας, αλλά και τριγύρω μας, στα πρόσωπα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή.
 
Έντονες συναισθηματικές αναταράξεις φέρνει το διήμερο που ακολουθεί, κάτι σαν μια… άσκηση αντοχής μοιάζει, για αυτούς που το πάθος λειτουργεί σαν προέκταση του εαυτού τους. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, να θυμάσαι πως "κανένα μεγάλο επίτευγμα δεν είναι δυνατό χωρίς πάθος." (Friedrich Hegel, 1770-1831, Γερμανός φιλόσοφος).
 
Διαβάστε το σχόλιο μας και δείτε ζωντανά την εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου, με ανάλυση για τις αστρολογικές όψεις της ημέρας, καθώς και αναλυτική πρόβλεψη για το ζώδιο σας.

Οι όψεις της Σελήνης από τον Σκορπιό.

Και μπορεί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, να λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχή τις πρωινές ώρες (8:43 π.μ.) και όλα να μοιάζουν να κινούνται σε μια άλλη διάσταση, πιο ιδεατή και φευγάτη, όμως η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι απότομη, μια και αμέσως παρακάτω η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στις 10:30 το πρωί, μας επιβάλλει την καθημερινότητα, την ρουτίνα και το εσωτερικό κλείσιμο, αφού η αίσθηση της έλλειψης, αλλά της προσωρινής απαισιοδοξίας, θα δημιουργήσει μια τάση για απομόνωση και περιορισμό.
 
Η διάθεση ανακτάται τις απογεματινές ώρες, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στις 6:26 μ.μ. θα δημιουργήσει και πάλι μια εξάρτηση από τα συναισθήματα αυτά, που ωθούν τον εαυτό σε κινήσεις κυριαρχίας, επιβολής και έντασης. Οι ερωτικές ιστορίες έχουν τον πρώτο λόγο και θα ανακατέψουν τις καρδιές, μέσα από έντονα παιχνίδια διεκδικήσεων και πάθους…
 
Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που μας απασχολεί μέσα στο διήμερο, περισσότερο σαν ρυθμίσεις ή τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων, που έρχονται στην επιφάνεια.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης.

Κύριοι αποδέκτες των όψεων της Σελήνης είναι τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, που μπορεί να έχουν κάποιες συναισθηματικές εντάσεις. Όμως καλό είναι να φροντίσουν να κρατήσουν χαμηλού τόνους, μια και μπορεί να οδηγηθούν σε πιο έντονες συμπεριφορές, να προκληθούν και να προκαλέσουν!
 
Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι καλό είναι να μείνετε αμέτοχοι στις όποιες προκλήσεις ενδέχεται να δεχτείτε, αλλά να κρατήσετε και τους δικούς σας τόνους χαμηλούς! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί.
 
 
 
Να είστε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2013 00:00:00