Quantcast
blank
 
blank

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό. Όσον αφορά τα αισθήματα, οτιδήποτε μπορεί να μετρηθεί, δεν έχει καμιά απολύτως αξία.

 
Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό.  Όσον αφορά τα αισθήματα, οτιδήποτε μπορεί να μετρηθεί, δεν έχει καμιά απολύτως αξία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Πανσέληνος Απριλίου και η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό

Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 25 Απριλίου, στις 22:57 ώρα Ελλάδας, στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Άρη σε στενές όψεις με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Η επιρροή της έκλειψης κρατά τουλάχιστον μέχρι τις 10 Μαΐου, που έχουμε την επόμενη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου.

 

Ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού σχετίζεται με την ασφάλειά μας (υλική και συναισθηματική), τα αποκτήματά μας και τις αξίες μας. Αυτά πλήττονται κατά κύριο λόγο με την έκλειψη αυτή και βασικά, το αίσθημα της ασφάλειας, το πόσο σίγουροι νιώθουμε, είτε μέσα στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν, είτε από την οικονομική μας κατάσταση και το αν είναι ικανή να μας παρέχει επάρκεια, έτσι ώστε να μας εξασφαλίζει και την ψυχική μας ισορροπία!

 

Δύσκολοι τομείς και οι δυο, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, μα είναι αυτοί που θα μπουν στο στόχαστρο για να δοκιμαστούν.

Η Σελήνη στον Σκορπιό και ο Ήλιος στον Ταύρο

Η Σελήνη στο δύσκολο ζώδιο του Σκορπιού ξυπνά φοβίες και ανασφάλειες, που όλοι κουβαλάμε, μα συστηματικά αποφεύγουμε να δούμε, και που τώρα έρχονται στην επιφάνεια, καταλαμβάνοντας τον ψυχικό μας κόσμο και αναζητώντας εκείνες τις διεξόδους που θα τις εκτονώσει και θα τις ηρεμήσει…

 

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου αναζητά την ασφάλεια, αυτήν που θα πάρει μέσα από τους ανθρώπους που αγαπά και βρίσκονται κοντά του, μα πολύ περισσότερο μέσα από την εξασφάλιση μια σταθερής οικονομικής κατάστασης, που θα του δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που χρειάζεται, για να νοιώθει ισορροπημένος.

 

Αυτοί οι δύο πλανήτες, λοιπόν, θα βρεθούν αντιμέτωποι! “Πρέπει να έχεις για να υπάρχεις” λέει εδώ ο Ήλιος, ενώ η Σελήνη χρειάζεται συναισθηματική στήριξη, για νοιώσει την πολυπόθητη ασφάλεια που ζητά. Κι έτσι, αυτοί οι δύο θα συγκρουστούν, αναζητώντας ο καθένας τα δικά του στηρίγματα για να επιβεβαιωθεί…

 

Θα υπάρξουν προβλήματα σε φιλίες, σε κοινωνικές ομάδες ή κοινότητες, σε συλλογικούς χώρους, σε τυχερά παιχνίδια, και πολύ πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα, που αφορούν στα παιδιά!

Η σύνοδος Κρόνου-Σελήνης

Ο Κρόνος σε σύνοδο με την Σελήνη, θα την περιορίσει, θα της βάλει όρους και όρια για το πώς θα κινηθεί. Το συναίσθημα δεν θα μπορέσει να εκφράσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες όπως θα ήθελε, δημιουργώντας ένα ακόμα καταπιεσμένο απωθημένο για την ψυχή, και συχνά θα αναζητήσει τις πολυπόθητες ισορροπίες μέσα σε περιβάλλοντα πότε παρασκηνιακά και πότε μυστικά, προκειμένου να τραφεί…

Η αντίθεση της Σελήνης-Άρη

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη της έκλειψης (που σημειωτέον, βρίσκεται στον Ταύρο σε αδυναμία) και σε σύνοδο με τον Ήλιο, δηλώνει πως όταν το συναίσθημα δεν βρει διεξόδους έκφρασης μπορεί να καταφύγει σε ακραίους τρόπους, πιθανόν και βίαιους, προκειμένου να εκτονωθεί… Έτσι, αυτήν την περίοδο μπορεί να παρατηρηθούν μορφές έντασης και βίας, σαν τρόποι εκτόνωσης της αδυναμίας έκφρασης.

 

Από την άλλη μεριά υπάρχει και το αντιστάθμισμα που θα βοηθήσει την κατάσταση, και δεν είναι άλλος από τον Δία, ο οποίος παρόλο που κι αυτός βρίσκεται σε αδυναμία, προσφέρει μια ασπίδα προστασίας, που λέγεται… επικοινωνία, και που μπορεί να λειτουργήσει μαλακώνοντας κάποιες ακραίες αντιδράσεις. Επιφανειακά βεβαίως, μια και τα πραγματικά αίτια της όποιας κατάστασης δεν θα είναι εμφανή…

 

Ένα επίσης σημαντικό κλειδί προσφέρει εδώ το τρίγωνο του Ουρανού με τον Ωροσκόπο της έκλειψης. Η πρωτοτυπία και ο δυναμισμός είναι δυο όπλα απέναντι στο δύσκολο κλίμα που δημιουργείται καθώς και η… αλλαγή στάσης!

 

Όσοι καταφέρουν να δουν τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική, πιο ριζοσπαστική και περισσότερο ανατρεπτική, μέσα από νέες ιδέες και καινοτόμες λύσεις να διακρίνουν τι άλλο μπορούν να δημιουργήσουν που να τους εξυπηρετεί, χωρίς να χάνονται στους δαιδαλώδεις δρόμους του απραγματοποίητου, αυτοί θα βρουν και το κλειδί που χρειάζονται, για να πάνε παραπέρα…

 

Η περίοδος ευνοεί τον έρωτα σαν ένα μέσο επιβεβαίωσης της ύπαρξης. Είναι πολλοί οι έρωτες που θα ανθίσουν το διάστημα αυτό, νόμιμοι ή… παράνομοι, μια και η αναζήτηση της ικανοποίησης θα αναζητήσει παντού διεξόδους, φανερά ή κρυφά, νόμιμα ή παράνομα, φτάνει να γεμίσει το πηγάδι της ψυχής, που μέχρι τώρα παραμένει άδειο… Κάποιοι έρωτες θα ανθίσουν και κάποιοι θα περάσουν στο σκοτάδι της ανυπαρξίας, λόγω έλλειψης ουσιαστικών στηριγμάτων…

Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα

Ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους πάντως στέλνει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, λέγοντας πως τίποτα και καμία αλλαγή δεν μπορεί να είναι ουσιαστική, αν δεν συνοδεύεται από πραγματική και αληθινή αγάπη, προς τον εαυτό μας ή τους άλλους… Κι αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα!

Προβλέψεις ζωδίων για την Πανσέληνο και την έκλειψη σελήνης

ΚΡΙΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κάποια πράγματα δεν θα σου βγουν έτσι όπως τα είχες προγραμματίσει, σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους (εφορίες, δάνεια, διατροφές), ή μια τέτοιου είδους κατάσταση αλλάζει και σε ζορίζει. Για παράδειγμα, μπορεί να σταματήσει προσωρινά η διατροφή που έπαιρνες ή ένα δάνειο ή χρήματα που περίμενες και ήσουν σίγουρος πως θα έπαιρνες, να μην τα πάρεις για κάποιο λόγο! Ένα άλλο ζήτημα που θα προκύψει, είναι ο… άκρατος συναισθηματισμός σου, που σε κάνει να γίνεσαι περισσότερο κτητικός προς τα πρόσωπα που αγαπάς ή διεκδικείς. Έντονες σεξουαλικές εμπειρίες, με πολύ σασπένς και πάθος, αλλάζουν την καθημερινότητα σου!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ

Γίνεσαι περισσότερο ευαίσθητος απέναντι στα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου και αγαπάς, καθώς περιμένεις πολλά από αυτά! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση, θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες και μια τάση ζήλιας και κτητικότητας φωλιάζει στο μυαλό και στην καρδιά σου, και συχνά σε κάνει να λειτουργείς διεκδικητικά και ακραία απέναντι στο σύντροφό σου και να βάζεις το μεταξύ σας σε δοκιμασία, δοκιμάζοντας και τα όρια του συντρόφου σου… Το σενάριο αυτό θα παίξει στις περισσότερες μόνιμες σχέσεις της ζωής σου και χρειάζεται να γίνεσαι, όσο μπορείς βεβαίως, περισσότερο συνειδητοποιημένος, έτσι ώστε να μην οδηγείς τις σχέσεις σου στα όριά τους. Είναι σημαντικό τώρα να σεβαστείς και να αποδεχτείς τις επιθυμίες των άλλων, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι ένας μοναχικός Ταύρος ‘‘παίζει’’ πολύ το σενάριο ενός νέου έρωτα!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΡΓΑΣΙΑ – ΥΓΕΙΑ

Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον τομέα της δουλειάς σου, που… υπερφορτώνεται από υποχρεώσεις, συχνά όχι εμφανείς, αλλά που θα βγαίνουν σαν εκκρεμότητες και θα σε κάνουν να τρέχεις… Και όλο αυτό θα λειτουργήσει αρκετά πιεστικά για την ψυχολογία σου, μια καταπίεση δεν την αποφεύγεις, μα και δεν θα μπορείς και να μιλήσεις για να εκτονωθείς… Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να νοιώθεις την ενέργειά σου αρκετά πεσμένη, γι’ αυτό είναι καλό να φροντίζεις να τρέφεσαι σωστά και να ξεκουράζεσαι, προκειμένου να κρατηθείς σε μια καλή φόρμα. Μην παραμελήσεις να δώσεις σημασία σε ένα πιθανό σύμπτωμα αν σου παρουσιαστεί και φρόντισε να το εξετάσεις έγκαιρα… Πάντως τώρα είναι μια περίοδος που, αν δουλέψεις σωστά, το αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί και θα σου δώσει την ικανοποίηση που χρειάζεται παρακάτω… Κάποια πρόσωπα στέκονται κοντά σου και σε βοηθούν! Δύσκολη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ –ΠΑΙΔΙΑ

Ενώ θα έχεις έντονη την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου ό,τι νοιώθεις και να το μοιραστείς, κάτι θα υπάρχει που θα σε σταματά! “Κι αν κάνω λάθος;” θα σκεφτείς. “Αν το πρόσωπο στο οποίο θέλω να μιλήσω δεν καταλάβει αυτά που θα του πω;” Ωστόσο, παρόλα τα διλλήματά σου, να ξέρεις πως η ερωτική σου ζωή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή και σε οδηγεί σε αγκαλιές, από όπου αντλείς την αγάπη και τη φροντίδα που τόσο χρειάζεσαι. Μάλιστα, μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο κατά πολύ μεγαλύτερό σου είναι πιθανή… Τα παιδιά (αν υπάρχουν) σε απασχολούν περισσότερο το διάστημα αυτό με τα ζητήματά τους και γενικότερα, είναι μια περίοδος κατά την οποία θα είσαι σε θέση να οργανώσεις και να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες και σχέδια, και μάλιστα με την βοήθεια φιλικών σου προσώπων! Καθόλου άσχημα τα πράγματα, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς ένας νέος κύκλος ανοίγει, με αρκετά καλές προοπτικές… Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΛΕΩΝ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μια τάση… απομόνωσης θα βγει έντονα το διάστημα αυτό, καθώς οι ανασφάλειές σου φουντώνουν και νοιώθεις την ανάγκη ενός στηρίγματος, από τα πρόσωπα που θεωρείς οικεία και αγαπητά… Επίσης πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα, που αφορούν πρόσωπα ή καταστάσεις στην οικογένειά σου, τα οποία σε βρίσκουν… απροετοίμαστο και σε κάνουν να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Με ψυχραιμία, σου συστήνουν τα άστρα, αφού μόνο η αντικειμενική ματιά στα γεγονότα μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση… Μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε μια περίοδο εκκαθαρίσεων και τώρα είναι εύκολο να προκληθούν οριστικές ρήξεις στη ζωή σου, βεβαίως με πρόσωπα που θα έπρεπε από καιρό να είχες απομακρύνει, άλλωστε τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Πάντως, οτιδήποτε νοιώθεις να σε καταπιέζει, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να το κάνεις πέρα… όμως βάλε μια σειρά και μια προτεραιότητα! Προσοχή και στα επαγγελματικά σου…

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα είναι εύκολο την περίοδο αυτή να… χάνεις το μέτρο και να καταλήγεις σ’ εκείνες τις παροιμιώδεις κριτικές σου απόψεις περί προσώπων και καταστάσεων, που μπορεί να φέρουν και τους άλλους σε δύσκολη θέση… Πάντως, σε αυτό το φεγγάρι η επικοινωνία σου κρύβει μυστικά, καθώς ούτε εσύ αποκαλύπτεις τις πραγματικές σου προθέσεις στους συνομιλητές σου, ούτε όμως και οι άλλοι σου μιλούν με ανοιχτά χαρτιά και αυτό σου εξάπτει την περιέργεια! Ο έρωτας πλέκει τα δικά του σενάρια στη ζωή σου, μέσα από νέες ή και παλαιότερες καταστάσεις, που αναζωπυρώνονται φουντώνοντας το συναίσθημά σου και κάνοντάς το να χτυπάει κόκκινο! Οργάνωσε μικρές ή και μεγαλύτερες αποδράσεις, που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας, μα θα φέρουν στη ζωή σου και νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Καλά σου πάει ο κύκλος αυτός, μην έχεις παράπονο!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΖΥΓΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΧΡΗΜΑ

Μια διάθεση να εκτονώσεις το όποιο συναίσθημα σε… σπατάλη, φέρνει η έκλειψη αυτή. Η καταναλωτική μανία σου θα βρει λόγους (μέσα σου) να βγάλει τον ‘‘κακό’’ της εαυτό, αυτόν που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα και καταναλώνει ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά του, καθώς το υπόλοιπο κομμάτι, αυτό του συναισθήματος, νοιώθεις πως είναι ακάλυπτο! Φρόντισε να μαζέψεις τον απείθαρχο εαυτό σου και να μην του αφήσεις πολλά περιθώρια, γιατί το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις! Ο έρωτας παίρνει μοναδικές διατάσεις την περίοδο αυτή, τόσο μέσα από παλαιότερες ιστορίες που επανεμφανίζονται, όσο και καινούργιες, που ξεσηκώνουν συναισθηματικές θύελλες… Όπως επίσης και έρωτες, που έχουν έντονο το αίσθημα του ‘‘κατέχω’’ και του ‘‘κατέχομαι’’. Ενδιαφέρον… δε νομίζεις;

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΩ

Με τα φώτα στραμμένα πάνω σου, ο ήδη ευαίσθητος συναισθηματικός σου κόσμος αποκτά μια μεγαλύτερη ευαισθησία και πολλές φορές θα νοιώσεις τη διάθεση του να “ανήκεις” συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο, που θα σε φροντίζει και θα σε νοιάζεται… Όλο αυτό γίνεται μια πηγή αναζήτησης συγκινησιακών καταστάσεων και έρωτα, που έτσι κι αλλιώς είναι σε πρώτο πλάνο την περίοδο αυτή και ενεργοποιείται, τόσο μέσα από παλαιότερες καταστάσεις που βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο, όσο και με νέα πρόσωπα, που ενεργοποιούν έντονα την ερωτική σου ζωή… Πολύ πιθανόν να εμφανίζεται ένα πρόσωπο, με το οποίο σας χωρίζει μια σοβαρή διάφορα ηλικίας και να σε διεκδικεί, δίνοντάς σου υποσχέσεις και κάνοντας πράγματα για να σε κατακτήσει. Εκείνο που ‘‘παίζει’’ επίσης σαν σενάριο είναι και η ύπαρξη ενός ‘‘μυστικού’’ ή παράνομου έρωτα, που μιλά στην καρδιά σου… Πάντως, όποιο από τα σενάρια αυτά κι αν είναι ενεργό στη δική σου ζωή, για κάποιο λόγο θα σε ζορίσει και θα σε βάλει σε διαδικασίες… Φρόντισέ να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να μην παρασυρθείς από την ‘‘περίεργη’’ ψυχολογία των ημερών!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ

Έντονες ανασφάλειες ξυπνούν τώρα στην ψυχή και το μυαλό σου και η υπόθεση του κύκλου αυτού γίνεται περισσότερο… εσωτερική, καθώς σε οδηγεί σε μια τάση απομόνωσης, με διάθεση να κρύψεις από τους γύρω σου τα βαθύτερα συναισθήματά σου… Η γνωστή κοινωνικότητά σου προς στιγμήν παραχωρεί τη θέση της σε μια κατάσταση περισσότερο συναισθηματική και συχνά θα νοιώσεις πως οι γύρω σου δεν σου δίνουν την αγάπη και την προσοχή που χρειάζεσαι… Αυτό βεβαίως είναι μια μεγάλη παγίδα που καλό είναι να αποφύγεις, γιατί τα πράγματα συμβαίνουν περισσότερο μέσα στο μυαλό σου… Εκείνο ωστόσο που θα σου κάνει καλό και θα σε βγάλει από τα… αδιέξοδά σου, είναι η ενασχόληση με ζητήματα περισσότερο πνευματικά, που θα σε σπρώξουν να κοιτάξεις βαθύτερα στην ψυχή σου και να βρεις απαντήσεις… Καλή περίοδος προετοιμασίας, που μπορεί να λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για νέες παραγωγικές διαδικασίες, οι οποίες να αποδώσουν αργότερα! Προσοχή και στην υγεία σου!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΦΙΛΟΙ

Υπάρχει ένα παρασκήνιο που πλέκεται στο φιλικό σου κύκλο, που εσύ μπορεί να μη τον βλέπεις, όμως αυτός λειτουργεί, και μάλιστα υπέρ σου! Τα νέα του έχουν να κάνουν κατά βάση με την ερωτική σου ζωή, που τώρα… παίρνει φωτιά και σου ανοίγει έναν πολλά υποσχόμενο κύκλο! Πολύ πιθανό το σενάριο να μετατραπεί μια φιλική σου σχέση σε άκρως ερωτική κατάσταση που σε απογειώνει, και μάλιστα να αφορά σε ένα πρόσωπο που ‘‘βλέπεστε’’ ερωτικά εδώ και καιρό, αλλά δεν είχατε τολμήσει να προχωρήσετε. Τώρα τολμάτε, όμως επίσης πιθανό είναι η σχέση αυτή να πρέπει να παραμείνει για κάποιο λόγο μυστική. Αυτό είναι κάτι που θα σε ζορίσει, μα από την άλλη μεριά, εκτονώνεις και ένα απωθημένο που έχεις εδώ και καιρό. Και μπορεί τα λόγια να είναι περιττά, τα κορμιά όμως ξέρουν να εκτονώνουν την ένταση!

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά ζητήματα εγείρει ο νέος αυτός κύκλος της Σελήνης και, όπως όλα δείχνουν, έχει ανησυχίες μα και έντονο παρασκήνιο, το οποίο παίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία θα λειτουργήσουν με αρκετά υπονομευτικό τρόπο απέναντί σου, τέτοιο, που είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις περιορισμένος και πως δεν μπορεί να κινηθείς όπως θα ήθελες! Αυτό θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή και γενικότερα, θα κινηθείς σε μια κατάσταση που δεν θα λέγαμε πως είναι και από τις πιο εύκολες που έχεις περάσει! Πάρε την απόσταση που χρειάζεσαι από τα πράγματα, φρόντισε να κρατήσεις εκείνες τις ισορροπίες, που θα σου εξασφαλίσουν μια καθαρή σκέψη και δες τα πράγματα από μια άλλη οπτική… Ναι, θα υπάρξουν δυσκολίες, μα χωρίς αυτές δεν υπάρχει εξέλιξη. Και τώρα καλείσαι να τις διαχειριστείς! Είναι στο χέρι σου να τις ξεπεράσεις και να θυμάσαι πως εδώ θα φανεί η ικανότητα σου. Έχεις και άμυνες και αντοχές και πάνω απ’ όλα, μυαλό! Ικανά εφόδια για να σε βγάλουν από τα δύσκολα… Δεν νομίζεις;

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

ΙΧΘΕΙΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια τάση φυγής από την καθημερινότητα και την ρουτίνα θα την έχεις, και το συναίσθημά σου θα είναι εκείνο που θα καθορίσει τον τρόπο συμπεριφοράς σου, αφού θα είναι ο οδηγός σου σε αυτήν την διαδρομή… Εκείνο που θα σου κάνει πολύ καλό είναι η ενασχόλησή σου με διάφορες εξερευνήσεις, περισσότερο διανοητικές, σε ένα αντικείμενο που νοιώθεις πως σου τραβά την προσοχή. Αυτές οι εξερευνήσεις θα σε βγάλουν από τα στενά όρια των μέχρι τώρα δεδομένων σου και θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μικρές ή και μεγαλύτερες αποδράσεις προσφέρονται κι αυτές, για να εκτονώσουν τις τάσεις και τις διαθέσεις σου … και βεβαίως ο Έρωτας!  Ζεστός, τρυφερός, έρχεται να προσθέσει μια πινελιά χρώματος στη ζωή σου, απ’ αυτές που μπορούν να τα κάνουν όλα να μοιάζουν διαφορετικά! Βεβαίως, ο έρωτας εδώ κινείται στην αθέατη πλευρά της ζωή σου, είτε με την μορφή μιας μυστικής σχέσης, είτε σαν ένα έντονο πάθος, που εκτονώνει την λίμπιντό σου! Όπως και να ‘χει, θα το γευτείς…

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης! Κάλεσε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφώνησε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείς όπως κάνεις και με τους φίλους σου, δηλαδή με τη χρέωση που έχεις στο συμβόλαιο σου με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σου!

 

Να θυμάστε πως η επιρροή της έκλειψης κρατά τουλάχιστον μέχρι τις 10 Μαΐου, που έχουμε την επόμενη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου! Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά… και να περνάτε καλύτερα!!!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2013 00:00:00