blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 και η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα

Το συναίσθημα είναι το πιο ισχυρό όπλο… Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει, ούτε που μπορεί να φτάσει, όταν πυροδοτηθεί!
 
Αφροδίτη: ο πλανήτης που συμβολίζει την ομορφιά, την αρμονία, τις σχέσεις, την εξισορρόπηση, τη βελτίωση, τον έρωτα!
Πλούτωνας: ο πλανήτης που συμβολίζει το τελείωμα, την εξάλειψη, το μυστικό, το υπόγειο, τη μεταμόρφωση, την αναγέννηση, το μοιραίο!
 
Αυτοί οι δύο πλανήτες συναντώνται σήμερα σε μια δύσκολη γωνία, αυτή της αντίθεσης. Και είναι το συναίσθημα αυτό το οποίο θα πυροδοτήσει τις καταστάσεις, όταν νοιώσει πως δεν παίρνει αυτά που χρειάζεται για να τραφεί… Η ‘‘μάχη’’ αφορά περισσότερο στις διαπροσωπικές σχέσεις, χωρίς αυτό να αποκλείει και τις εντάσεις, που αφορούν και στον τομέα των οικονομικών.
 
Ωστόσο, όταν μιλάμε για Πλούτωνα-Αφροδίτη, μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις, που περνούν από μια έντονη τάση επιβολής, η οποία μπορεί εύκολα να φτάσει σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κι όταν μιλάμε για ακραίες συμπεριφορές, εννοούμε και εκείνες που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην οριστική διάλυση μιας σχέσης! Ας μην ξεχνάμε βέβαια, πως ήδη είναι σε ενέργεια και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σχηματίζοντας τον δύσκολο σχηματισμό του Ταυ, εξωθώντας τα πράγματα σε ξαφνικές και απρόβλεπτες συμπεριφορές!
 
Βέβαια, αυτή είναι η μια πλευρά της όψης. Γιατί υπάρχει και η άλλη (πάντα υπάρχει και η εναλλακτική) και αυτή, ομολογουμένως, μας βολεύει περισσότερο! Με την όψη αυτή έχουμε την γέννηση νέων ερωτικών καταστάσεων, και μάλιστα όχι απλών ή συνηθισμένων…
 
Οι έρωτες που θα γεννηθούν κάτω από το φως αυτής της όψης, έχουν κάτι μοναδικό… Είναι αυτές που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την ύπαρξη με την παρουσία τους, μέσα από το μοναδικό, θυελλώδες πάθος που δημιουργούν, αλλά και την έντονη ανάγκη της απόλυτης ταύτισης και συνύπαρξης με το άλλο πρόσωπο…
 
Είναι οι λεγόμενες ‘‘Μοιραίες σχέσεις’’, αυτές που δεν θα υπολογίσουν τίποτα στο πέρασμα τους, αυτές που δεν θα διστάσουν να ανατρέψουν ολόκληρο το σκηνικό της μέχρι τώρα ζωής, προκειμένου να βρίσκονται κοντά στον άνθρωπο που αγαπούν…
 
Είναι η σχέση που δεν θα αρκεστεί σε ένα πεταχτό φιλί ή σε μια σύντομη συνεύρεση! Θα απαιτήσει, θα εξουσιάσει και τελικά (τις περισσότερες φορές) θα πάρει αυτό που θέλει από τον άλλον… Δηλαδή, τα πάντα! Είναι η σχέση που ό,τι και να κάνεις, όσες αντιστάσεις και αν προβάλεις, έχει έρθει στη ζωή σου για ένα και συγκεκριμένο σκοπό: Να σε αλλάξει! Αυτό, όσο και αν προσπαθήσεις, δεν μπορείς να το αποφύγεις, γι’ αυτό η σχέση αυτή λέγεται “μοιραία”…

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά (βρείτε τη θέση των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη μας), προσέξτε πολύ τι λέτε και πώς αντιδράτε σε όλα όσα συμβαίνουν τις ημέρες αυτές γύρω σας. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις και εμπλοκές, που και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, και θα προκαλέσουν ακραίες αντιδράσεις, που δεν τις περιμένετε, αλλά δεν ξέρετε και πώς να τις χειριστείτε.
 
Σκορπιοί, η ερωτικής σας ζωή δρομολογεί πολύ έντονες εξελίξεις, είτε μέσα από παλιότερες σχέσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και σας αναστατώνουν συναισθηματικά, είτε μέσα από νέες καταστάσεις, έντονες και πολλά υποσχόμενες!
 
Ταύροι και για εσάς κάποιες ξαφνικές ειδήσεις ή επαφές, πιθανόν να σας δημιουργήσουν αρκετές συναισθηματικές αναστατώσεις. Φροντίστε στην προσωπική σας ζωή να μην αντιδράτε απόλυτα και δογματικά, αφήστε περιθώρια για μια δεύτερη συζήτηση και πάρτε το χρόνο σας!
 
Αναλυτικές εκπομπές για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί:
 
 
Να είστε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-06-2013 00:00:00