blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό και ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αποκαλύψεις σαν… πυροτεχνήματα!!!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό και ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αποκαλύψεις σαν… πυροτεχνήματα!!!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Ο Ερμής σε ημιτετράγωνο με τον Ουρανό και ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Παιχνίδια του Ερμή στους Ουρανούς φέρνει η σημερινή ημέρα και μάλιστα παιχνίδια που έρχονται να μας δυσκολέψουν αρκετά την καθημερινότητα, μια και τόσο η όψη του ημιτεραγώνου με τον Ουρανό, όσο και η όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Πλούτωνα, κάνει το μυαλό να λειτουργεί… περίεργα και τις αντιδράσεις απρόβλεπτες!
 
Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα… ξαφνιάσουν και που πυροδοτούνται από ασήμαντες αφορμές, ικανές όμως να δυναμιτίσουν πρόσωπα και καταστάσεις και να δημιουργήσουν ανατροπές, αφού θα υπάρξουν περιπτώσεις που… τα στόματα δεν μπορούν κρατηθούν κλειστά. Πολύ πιθανόν να έχει να κάνει και με ιστορίες ή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο πρόσφατο παρελθόν και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια με έναν εντυπωσιακό τρόπο!
 
Τα διλλήματα πάνε κι έρχονται με την μορφή… χιονοστιβάδας στο μυαλό και συχνά θα υπάρξουν περιπτώσεις που πραγματικά δεν θα ξέρουμε πώς να χειριστούμε τις καταστάσεις που ‘‘σκάνε’’ δίπλα μας!
 
Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί κι εδώ η παραμικρή… απρόσεκτη λέξη ή κίνηση, μπορεί να παρεξηγηθεί. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να δυναμιτίσει μια σειρά εξελίξεων που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσουν!
 
Επίσης, προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις, γιατί… Ερμής είναι αυτός και δεν παύουν και τα μεταφορικά μέσα να είναι υπό την επιρροή του!

Οι όψεις της Σελήνης με Ουρανό και Πλούτωνα

Και σε όλο αυτό το… έκρυθμο σκηνικό έρχεται και η Σελήνη να βάλει και αύτη την δική της πινελιά, μια και τις πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 11:10 το πρωί, το τετράγωνό της με τον Ουρανό, εντείνει την ανησυχία, την νευρικότητα, την παρόρμηση, και πυροδοτεί με την σειρά της μια μεγάλη συναισθηματική ένταση που μπορεί, σε δευτερόλεπτα να τα κάνει όλα άνω κάτω! Λίγο αργότερα. στις 11:59 π.μ. η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, ξεσηκώνοντας συναισθηματικές… θύελλες και διεκδικήσεις, συχνά με ακραίο τρόπο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, και Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πολύ τις προσκλήσεις και τις… προκλήσεις, αποφύγετε να απαντάτε σε εριστικές συμπεριφορές όπως επίσης αποφύγετε και εσείς να είστε προκλητικοί με το περιβάλλον σας!
 
Μέρα είναι, θα… περάσει! Τουλάχιστον, ας μετριάσουμε τις συνέπειες.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2013 00:00:00