blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ευκαιρίες; Ευχαριστώ, θα τις πάρω!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ευκαιρίες; Ευχαριστώ, θα τις πάρω!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Επιτέλους καλά νέα… Μια και το διήμερο αυτό (μιλάμε για χτες, αλλά και για σήμερα) σκοπό έχει να λειτουργήσει ενισχυτικά στην ψυχολογία μας και όχι μόνο…
 
Τόσο το τρίγωνο του Άρη–Πλούτωνα χτες, καθώς είναι μια όψη που η δυναμική της δεν εξαντλείται μόνο σε μια ημέρα, αλλά συνοδεύει και τις επόμενες, όσο και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, είναι όψεις που διεκδικούν υψηλό ποσοστό δύναμης, δυναμικής, πάθους, αλλά και ευκαιριών για όσους επηρεάζονται άμεσα από το τις όψεις.

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Για σήμερα Τρίτη το ‘‘παιχνίδι’’ στους ουρανούς φροντίζει ο Ερμής, ξεκινώντας από τι άλλο; Την επικοινωνία, που ανανεώνεται, γίνεται πιο έντονη, νέα προγράμματα και σχέδια έχουν την τιμητική τους, αλλά και πάθος, ένταση και διεκδίκηση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ημέρας…
 
Η όψη επηρεάζει άμεσα οικονομικά ζητήματα, που βρίσκουν πρακτική εφαρμογή, λύσεις και διεξόδους, αλλά και ευκαιρίες οικονομικού χαρακτήρα σε ζητήματα που μπορεί παλαιότερα να φαίνονταν αδιέξοδα ή άλυτα. Τώρα υπάρχει και αποδοχή, αλλά και εναλλακτική πρόταση.
 
Εκείνο που ‘‘παίζει’’ επίσης πολύ, είναι πάσης φύσεως αποκαλύψεις σε πράγματα ή γεγονότα που λειτουργούσαν παρασκηνιακά και τώρα, με έναν περίεργο τρόπο, έρχονται στην επιφάνεια, ίσως και ξεμπλοκάροντας καταστάσεις, που για καιρό έμοιαζαν να μένουν στάσιμες.
 
Κάτι επίσης που μπορεί να λειτουργήσει επιβοηθητικά είναι η αναζήτηση, η εμβάθυνση σε ό,τι θέλουμε να καταπιαστούμε ή να πετύχουμε, το να το διερευνήσουμε σε βάθος, εξονυχιστικά και στην κάθε του λεπτομέρεια. Είναι κάτι που θα βοηθήσει στις εξελίξεις, μέσα από επιπρόσθετες πληροφορίες, που έρχονται στην επιφάνεια.
 
Ο έρωτας έχει κι αυτός την τιμητική του σήμερα, μέσα από την ένταση και την διεκδίκηση, την οποία επιβάλλουν οι όψεις. Γεννιούνται έρωτες έντονοι και παθιασμένοι, ικανοί όμως να ανατρέψουν δεδομένα και διεκδικήσουν ό,τι νοιώθουν πως τους αξίζει.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Την εύνοια της όψη εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, όπου τώρα το να ακολουθήσουν τον δρόμο των επιθυμιών τους και των ονείρων τους είναι κάτι που, όχι μόνο δεν φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά θα δημιουργηθούν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα τους σπρώξουν προς τα εκεί! Αναλυιτικές προβέψεςι για όλα τα ζώδια και τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, διαβάστε Τα άστρα, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Μαίου 2013
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2013 00:00:00