blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Το συναίσθημα είναι η τροφή του Έρωτα…

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Το συναίσθημα είναι η τροφή του Έρωτα…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό.

Σήμερα έχουμε και πάλι μια… έντονη ημέρα, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μας υπόσχεται… δυνατές συγκινήσεις, καθώς, μετά τον Πλούτωνα, είναι η σειρά του να μπει στο παιχνίδι και να δυναμιτίσει και αυτός με την σειρά του τα γεγονότα…
 
Ο Ουρανός θα υποχρεώσει την Αφροδίτη να κινηθεί διαφορετικά, να βγει έξω από τους συνηθισμένους της περιορισμούς, να σπάσει κάθε δεσμό που συντηρούσε με το παρελθόν και την καταπιέζει ή δεν έχει πια τίποτα άλλο να της προσφέρει. Και θα κάνει την επανάστασή της… Απότομα, ξαφνικά, ανατρεπτικά, αλλάζοντας τα πάντα γύρω της, χωρίς δεύτερη σκέψη, μια και θα θελήσει να απαλλαγεί απ’ ό,τι φαίνεται να την ενοχλεί ή την περιορίζει.
 
Θα έρθει αντιμέτωπη με αντιφατικές και αντικρουόμενες καταστάσεις, τις οποίες δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει με λογική και σύνεση, δρώντας παρορμητικά και συχνά ακραία.
 
Δημιουργούνται έντονες καταστάσεις, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες, και χρειάζεται να επιστρατεύσουμε όλη την ψυχραιμία και την λογική, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ευαίσθητες ισορροπίες…
 
Σύνεση χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα. Καλό είναι να αποφύγουμε τις μέρες αυτές σοβαρές συμφωνίες ή συζητήσεις, γιατί μπορεί να έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις και συνέπειες.
 
Βεβαίως όταν μιλάμε για Αφροδίτη και Ουρανό, μιλάμε για νέους, ξαφνικούς έρωτες, που κάνουν την εμφάνισή τους στο σκηνικό, από αυτούς που λέμε… κεραυνοβόλους! Αυτούς, που όταν η ματιά σου συναντήσει την δική του, είναι κάτι σαν… χημική ένωση, που δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη!
 
Έχουν μια περίεργη γοητεία οι Ουράνιες σχέσεις, είναι αυτές που η διάρκειά τους είναι απρόβλεπτη, σαν την ένωση τους… η έντασή τους όμως είναι μοναδική!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά (βρείτε τη θέση των πλανητών στον αστρολογικό χάρτη μας), προσέξτε τις ημέρες αυτές περισσότερο, μην λειτουργείτε παρορμητικά και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις… Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα και μην απαντάτε σε προκλητικές συμπεριφορές. Παρακάτω θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στις αλλαγές που έχετε σκεφτεί, όχι τώρα! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί:
 
 
Νέο! Για να λαμβάνεις καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σου, κάνε τώρα Like στο Myastro Facebook App.
 
Να είστε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-06-2013 00:00:00