blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη μας κάνει πιο διεκδικητικούς!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη μας κάνει πιο διεκδικητικούς!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ξανά στην σκηνή ο Ερμής για σήμερα! Ο ‘‘μικρός’’ του ζωδιακού σε νέες περιπέτειες, μετά το θεαματικό τρίγωνο του με τον Πλούτωνα, έρχεται να ταράξει τα νερά, με μια σύνοδο που… θα συζητηθεί, γιατί η σύνοδός του με τον Άρη μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.

Η σύνοδος Ερμή-Άρη

Είναι αυτή η όψη που δίνει μια εγρήγορση παντού, στο μυαλό, στις κινήσεις, στις αποφάσεις… Και ναι μεν βοηθά στο μπορούμε να διεκπεραιώνουμε ταυτόχρονα πολλά πράγματα, βγάζει όμως και μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση, που μπορεί εύκολα να καταλήξει σε λογομαχίες και αντιπαραθέσεις.
 
Δεν είναι εύκολο το κλίμα της συζήτησης ή της όποιας διαπραγμάτευσης κάτω από αυτήν την όψη, μια και εύκολα μπορεί να ανατραπεί από λόγια, που… πετιούνται ανέλεγκτα δεξιά και αριστερά κι αλλοίμονο όποιον πετύχουν!
 
Και που βεβαίως, από την άλλη μεριά, μπορούμε να το δούμε σαν μια όψη εκτόνωσης, όπου θα πούμε όλα έχουμε μαζεμένα μέσα μας, κάτι που συχνά-πυκνά χρειάζεται, βοηθώντας στην εξισορρόπηση του συναισθήματος, αλλά βοηθά και στην δημιουργία ενός καλύτερου κλίματος στις σχέσεις… “Τα είπα και ξελάφρωσα…” Ανακούφιση!
 
Κάτι ακόμα που χαρακτηρίζει την όψη είναι η… εκκίνηση, η δράση αυτή που θα κινητοποιήσει πρόσωπα γεγονότα καταστάσεις, προκειμένου να διεκδικήσει και να εξελίξει του στόχους και στις όποιες φιλοδοξίες.
 
Ιδανική ημέρα για δυναμικά ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, μια και είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει σε τίποτα να σταθεί εμπόδιο, προκειμένου να φτάσει τον τελικό στόχο. Οικονομικές διεκδικήσεις βγαίνουν στο προσκήνιο, συχνά ανατρέποντας το υπάρχον σκηνικό, αλλά και διεκδικήσεις που αφορούν τα πιο προσωπικά μας ζητήματα, όπως τα πρόσωπα της καρδιάς μας, που διεκδικούμε την αποκλειστικότητα και την αγάπη τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Άρη

Το μεγαλύτερο… κύμα της έντασης το περνά η σταθερή τετράδα, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που μπορεί να προκαλέσουν με την στάση τους, αλλά και να δεχτούν προκλήσεις και από τους γύρω του, οπότε ας χαμηλώσουν λίγο τους τόνους τους… Από την άλλη μεριά, βεβαίως, αν νοιώθουν πως κάτι τους πνίγει και θέλουν να το εκτονώσουν, είναι η ιδανική ημέρα να πουν ό,τι μπορεί να καταπιέζει την ψυχή τους…
 
Παρθένοι και Αιγόκεροι μπορεί να βγουν και ωφελημένοι, είτε από κάτι που διεκδικούν και τώρα βλέπουν να φτάνουν πιο κοντά στον στόχο τους, είτε από την εξέλιξη μιας πολύ προσωπικής τους ιστορίας.
 
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-05-2013 00:00:00