blank
 
blank

Η Κινέζικη πρωτοχρονιά 2013. Από το έτος του δράκου, στο έτος του φιδιού. Προβλέψεις από κινέζους αστρολόγους για το 2013.

 
Η Κινέζικη πρωτοχρονιά 2013. Από το έτος του δράκου, στο έτος του φιδιού. Προβλέψεις από κινέζους αστρολόγους για το 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

2013 το έτος του φιδιού στην κινέζικη αστρολογία

Στις 10 Φεβρουαρίου 2013, οι Κινέζοι γιορτάζουν την πρωτοχρονιά και υποδέχονται το νέο έτος, σε χρονιά του Φιδιού. Οι Ασιάτες αστρολόγοι προβλέπουν χρηματιστηριακό κραχ και κλιμακούμενες πολεμικές συρράξεις για το έτος του Φιδιού.
 
Οι Κινέζοι γιορτάζουν την έλευση του έτους του φιδιού.
 
Οι Κινέζοι αστρολόγοι στηρίζουν τις προβλέψεις τους στη μελέτη του feng shui (που σημαίνει “αέρας – νερό”) με βάση τις συμβουλές του οποίου πολλοί ασιατικοί λαοί καθορίζουν τις ζωές τους ή ανακαινίζουν τα σπίτια και τα γραφεία τους.

Η ιστορία και τι συνέβη στα έτη του φιδιού

Αποχαιρετώντας το Έτος του Δράκου 2012, οι μάντεις προειδοποιούν ότι το “μαύρο φίδι του νερού” που αναδύεται στις 10 Φεβρουαρίου (πρώτη ημέρα του σεληνιακού κινέζικου νέου έτους) για να αντικαταστήσει το δράκο, θα μπορούσε να είναι δηλητηριώδες και να φέρει την καταστροφή.
 
Τα προηγούμενα έτη του φιδιού σημαδεύτηκαν από συρράξεις και καταστροφές. Ενδεικτικά αναφέρονται η καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, όπου η τρομοκρατική επίθεση οδήγησε στο θάνατο 3.000 ατόμων, η εξέγερση των φοιτητών στην Πλατεία Tiananmen στο Πεκίνο το 1989, καθώς και η ιαπωνική επίθεση στο Pearl Harbor το 1941 που οδήγησε στην καταστροφή του αμερικανικού στόλου και σηματοδότησε την είσοδο των Η.Π.Α. στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
 
Το 1929 το διεθνές κραχ των χρηματιστηρίων, που οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση, πραγματοποιήθηκε επίσης σε χρονιά του φιδιού.

Προβλέψεις από κινέζους αστρολόγους για το έτος του φιδιού.

Ο Mak Ling-ling, διάσημος Master του feng shui στο Hong Kong, προβλέπει ότι τα χρηματιστήρια θα έχουν μια ομαλή κίνηση το πρώτο εξάμηνο του 2013, αλλά κατά το δεύτερο εξάμηνο θα γνωρίσουν αναταράξεις, κάτι το οποίο συνδέεται με τα χαρακτηριστικά του φιδιού. Όπως μας λέει “πρόκειται για κάτι σαν την κίνηση του φιδιού – γρήγορη, επιθετική και αιχμηρή, αλλά ταυτόχρονα ύπουλη και οδυνηρή”.
 
Ο Mak προειδοποιεί ότι παρά την πρόωρη αισιοδοξία στην διεθνή αγορά δεν θα υπάρξει πλήρης ανάκαμψη στην ευρωζώνη, που θα συνεχίσει να πλήττεται από την κρίση, ενώ η οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα συγκεντρώσει τον ισχυρό ρυθμό που αναμένει μέχρι το 2014.
 
Σύμφωνα με τους Κινέζους αστρολόγους, το έτος του φιδιού με το στοιχείο του νερού –σύμβολο του φόβου- τοποθετείται πάνω από το στοιχείο της φωτιάς που αντιπροσωπεύει τη χαρά και την αισιοδοξία. Υποστηρίζουν ότι μια σύγκρουση ανάμεσα στα δύο στοιχεία τον Μάιο 2013 θα οδηγήσει σε μεγάλες αναταράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
“Είναι ένα έτος καταστροφής... Μια σειρά από πράγματα και καταστάσεις δεν θα κυλίσουν ομαλά” λέει ο Tan Khoon Yong, διάσημος αστρολόγος και σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες της Σιγκαπούρης (μεταξύ άλλων είναι σύμβουλος και στον διεθνή Όμιλο επιχειρήσεων του Way OnNet Group).
 
“Ίσως η Ευρωπαϊκή Ένωση οδηγηθεί σε διάσπαση και το ευρώ θα έχει μπελάδες“, λέει ο 59χρονος μάντης, υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη μπορεί να απειληθεί με διαίρεση το Μάιο 2013.
 
Στο Hong Kong, ο αστρολόγος Chow Hon-Ming υποστήριξε ότι εξαιτίας μιας δυσαρμονικής όψης του Μαΐου θα δούμε μια συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ της Ιαπωνίας και της Κίνας, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε ένα "σύντομο" πόλεμο, αφού δύο «φίδια» πρόκειται να συγκρουστούν σύμφωνα με την ανάγνωσή του κινέζικου ημερολογίου.

"Ο Μάιος είναι γνωστός ως “Μήνας του φιδιού”, και αυτό είναι το Έτος του φιδιού. Έτσι μεταξύ 5 Μαΐου και 6 Ιουνίου, τα δύο φίδια θα συναντηθούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε πόλεμο μεγάλης εμβέλειας, υποστηρίζει ο Chow Hon-Ming.

Η κινέζικη αστρολογία, το ζώδιο σας στο κινέζικο ωροσκόπιο και ποιες είναι οι καλύτερες χρονιές σας.

Η κινέζικη αστρολογία βασίζεται στην αρχαία φιλοσοφία και την πίστη που χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια, όπου τα γεγονότα υπαγορεύονται από τις διαφορετικές ισορροπίες των πέντε στοιχείων που συνθέτουν το σύμπαν: μέταλλο, ξύλο, νερό, φωτιά και γη.

Το μέλλον ενός ατόμου μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας την ημερομηνία γέννησής του, καθορίζοντας τη σχέση του καθενός μας από τα στοιχεία αυτά. Διαβάστε εδώ το κινέζικο ωροσκόπιο και μάθετε τι ζώδιο είστε και ποιες είναι οι καλύτερες χρονιές σας.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2013 00:00:00