blank
 
blank

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

 
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Δεκέμβριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αφού διαβάσετε τα αισθηματικά του ζωδίου σας, μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες στις Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020.

Sponsored Links

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις οι οποίες φαίνεται πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου βοηθά πολύ την επικοινωνία καθώς χαρίζει εξωστρέφεια όχι μόνο σε εσένα αλλά και στην άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που επιθυμείς.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 6/12 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κρυμμένα συναισθήματα τα οποία θα δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξομολογήσεις! Μέχρι τα μέσα του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις και τις αποφάσεις που θα πάρεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στις 14/12 φαίνεται πως θα διαστρεβλώσει κάποια πράγματα. Καλό θα είναι να στηριχθείς μόνο σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που υποθέτεις ή αυτά που ακούς προκειμένου να μπορέσεις να θα βγεις ωφελημένος από συζητήσεις και καταστάσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 αλλά και η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου λίγες ημέρες μετά δείχνουν πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πρόσωπο με το οποίο δραστηριοποιείσαι μαζί σε ένα σύλλογο ή μία ομάδα ανθρώπων ή έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα! Προτεραιότητα για εσένα είναι να είσαι φίλος με τον σύντροφό σου και αυτός που θα μπορέσει να κρατήσει επάξια και τους δύο ρόλους, θα κερδίσει την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει με εσωστρέφεια καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο Τοξότη την πρώτη ημέρα του, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματά σου. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ακόμα αισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο παρελθόν ή εξίσου πιθανό να νιώσεις πως έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες! Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 6/12 είναι βοηθητικό για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα, καθώς δημιουργεί έντονα συναισθήματα, ρομαντική διάθεση και πάθος!

Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιον που θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον σου και οι εξελίξεις μεταξύ σας να είναι ταχύτατες. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφουγκραστείς τα συναισθήματα του συντρόφου σου καθώς εκεί βρίσκεται η απάντηση για πολλά. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις καθώς η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις ή σε κινήσεις χωρίς να σκεφτείς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην παρασυρθείς από «Σειρήνες» του παρελθόντος ή να ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις ξανά ζητήματα τα οποία έχουν κλείσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει τη διάθεση να αναπολήσεις κάποιες καταστάσεις, όμως αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι για τις αποφάσεις σου. Η είσοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο λίγες ημέρες μετά σε προτρέπει να δεις με υπευθυνότητα μία σχέση που ήδη έχεις, προκειμένου να εξελιχθεί με τον τρόπο που θέλεις στο πέρασμα του χρόνου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει ευκαιρίες για προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη από την πρώτη μέρα του μήνα, κάτι θα βοηθήσει την επικοινωνία με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως είναι μία πολύ καλή περίοδος για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με αυτή, να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με το σύντροφό σου και να ακολουθήσεις μία κοινή πορεία μαζί του, σε συγκεκριμένα ζητήματα. Έως και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λέγονται είτε από εσένα είτε από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν μεγάλα λόγια όπως και κάποιες παρανοήσεις.

Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14/12 στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως τώρα είναι ο καιρός για να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες και σχέσεις οι οποίες δεν είχαν σταθερότητα. Αυτή η έκλειψη θα σε οδηγήσει να σκεφτείς τι είναι αυτό που αναζητάς από ένα σύντροφο ή αν είσαι ευχαριστημένος μέσα στη σχέση που ήδη έχεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 επισφραγίζει την εύνοια που μπορεί να υπάρξει σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αρκεί και εσύ να τα δεις με ρεαλιστική ματιά και να μην ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις. Λίγες ημέρες μετά η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθούν πολύ εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, καθώς αυξάνουν τις πιθανότητες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μιλάτε την ίδια γλώσσα και έχετε κοινές απόψεις/αντιλήψεις, καθώς αυτές θα αποτελέσουν τη βάση για να έρθετε κοντά και να δημιουργηθεί μία νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που κατά το πρώτο μισό του θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Σκορπιό μέχρι τα μέσα του μήνα και το τρίγωνο θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 6/12 είναι πολύ βοηθητικό για ζητήματα καρδιάς. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς και να βρεις ανταπόκριση στα συναισθήματά σου. Στα μέσα του μήνα με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αισθηματικές «επενδύσεις», καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα σχηματιστεί κατά τη διάρκεια της έκλειψης, δημιουργεί «απάτες και αυταπάτες». 

Απόφυγε να επενδύσεις σε λόγια τα οποία μπορεί να μη συνοδεύονται από πράξεις, καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα της όψεις μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Στις 15/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε βάζει στη διαδικασία να δεις αν είσαι καλά στην καθημερινότητά σου. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα επικεντρωθείς σε αυτά τα μικρά καθημερινά ζητήματα, τα οποία για άλλους είναι λεπτομέρειες για εσένα όμως θα είναι σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες προκειμένου να κάνεις μία αποτίμηση της προσωπικής σου ζωής.

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει ευκαιρίες για εσένα καθώς αρκετοί πλανήτες θα βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη και θα βοηθήσουν σημαντικά στο να υπάρξουν όχι μόνο ευκαιρίες αλλά και εκπλήξεις! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 φέρνει συζητήσεις που αφορούν αισθηματικά ζητήματα, φλερτ και αισθηματικές προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με αρκετά πρόσωπα όμως θα πρέπει να κάνεις την επιλογή σου και να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα, κάτι το οποίο θα σε βάλει σε μπελάδες.

Στα μέσα του μήνα με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος για αλλαγές και αυτές οι αλλαγές πιθανόν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει είναι πιθανό να αρχίσεις «να ετοιμάζεις βαλίτσες» και αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου δώσει μία πολύ καλή πρώτη εικόνα. Βέβαια λόγω του ότι θα υπάρχει ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της έκλειψης, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που αποφασίζεις ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεων αργότερα. Η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17 και 19/12 αντίστοιχα, σε βάζει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου ή σε κάποιον που θα ήθελες να είναι δίπλα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση, όμως αυτή ακριβώς η πίεση θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις και αυτό θα είναι υπέρ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματά σου και στο πως νιώθεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 6/12, είναι βοηθητικό για να αναγνωρίσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και να τις εκφράσεις. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως αυτές ταυτίζονται με τις αισθηματικές ανάγκες ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, κάτι το οποίο ενδεχομένως να σας φέρει κοντά.

Στα μέσα του μήνα να την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα ρίξουν τη διάθεσή σου, ενδεχομένως αυτές να έρχονται και από το παρελθόν. Προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων που έχουν παρέλθει αν δεν θέλεις να επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία θα σε οδηγήσουν ακόμα πιο κοντά στο σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος κοντά σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τέλος η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 20/12 και του Ήλιου το ίδιο ζώδιο στις 21/12 δείχνουν πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες, πιθανόν να προκύψει και ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Δεκέμβριος ξεκινά με ευνοϊκές προϋποθέσεις για την προσωπική σου ζωή και τα αισθηματικά σου ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις τις παρορμητικές επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά την εξέλιξη των καταστάσεων. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη την 1/12 εγκαινιάζει ένα διάστημα εξωστρέφειας για εσένα και λόγω αυτής φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω ενός φίλου σου ή με κάποιον που βρίσκεται ήδη στον περίγυρό σου.

Στα μέσα του μήνα με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της έκλειψης, μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα σε ζητήματα που σε αφορούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε την εμπλοκή τρίτων σε υποθέσεις δικές σου και του συντρόφου σου, για να αποφύγεις και τη δημιουργία παρεξηγήσεων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 οι νέες γνωριμίες γίνονται ένα πολύ πιθανό σενάριο για το επόμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17 και στις 19/12 αντίστοιχα, δείχνει πως τώρα μπορείς να φτιάξεις μία σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις και να βάλεις τις σωστές βάσεις σε αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε οδηγήσει να δεις προσεκτικά τα «κακώς κείμενα» των προσωπικών σχέσεων καθώς φαίνεται πως βρίσκεσαι ένα βήμα πριν από σημαντικές αποφάσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 6/12, ευνοεί την έκφραση των συναισθημάτων καθώς δημιουργεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία θα επηρεάσει θετικά από μία απλή γνωριμία μέχρι και μία σχέση. Είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις ήδη βρει το ταίρι σου έως και τα μέσα του μήνα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να επικεντρωθείς στα συναισθήματά σου και να φτιάξεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Στις 14/12 η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά, δείχνουν πως μπορεί να υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα σε οδηγήσουν σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου καθώς θα επηρεάσουν δυσμενώς τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτόν που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του υδροχόου στις 17 και 19/12 αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα για την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται πως θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας θα μπορούσε να είναι αφιερωμένος σε εσένα καθώς θα υπάρξουν αρκετά αστρολογικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου ζώδιο. Την πρώτη ημέρα του μήνα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να σε οδηγήσει να πεις πολλά πράγματα τα οποία δεν θα εννοείς. Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν έχεις έρθει κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και απόφυγε κινήσεις και λόγια εντυπωσιασμού.

Στις 14/12 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σου επιλογές και τις αισθηματικές σου υποθέσεις και σε καλεί σε αλλαγές και αναθεωρήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της έκλειψης, σου λέει πως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις κινήσεις σου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα υπάρχει τάση να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Στις 15/12 η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο κατά το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς φαίνεται πως θα ενισχύσει τη γοητεία σου κάτι που θα τραβήξει πάνω σου όλο και περισσότερα βλέμματα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο ή να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρξε πρόσφορο έδαφος για να το προσεγγίσεις.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να κάνεις μία αποτίμηση της κατάστασης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη προσωπική σου ζωή, των επιλογών σου αλλά και όλων αυτών που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 6/12, βοηθά ιδιαίτερα την ουσιαστική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δημιουργεί ρομαντική διάθεση και στους δύο. Στα μέσα του μήνα η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη δεν θα ευνοήσει τελεσίδικες αποφάσεις σε προσωπικές επιλογές, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κινήσεις πάνω σε αισθηματικές υποθέσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διάρκεια της έκλειψης δημιουργεί παρασκήνιο και σε οδηγεί να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις καθώς δεν θα έχεις όλα τα κομμάτια του παζλ.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 ενισχύει το παρασκήνιο στις προσωπικές υποθέσεις και φέρνει μυστικές συναντήσεις ενδεχομένως και μυστικές συζητήσεις, με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 17/12 ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντας ανάσα σε εσένα, στη διάθεσή σου και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Έτσι λοιπόν τώρα καλείσαι να κάνεις μία αποτίμηση των καταστάσεων και των προσώπων που σε ενδιαφέρουν, να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να αποκτήσεις μία καθαρή εικόνα για ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Στις 21/12 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο δικό σου ζώδιο και συνηγορεί σε αισθηματικές επιτυχίες για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Δεκέμβριος σηματοδοτεί μία νέα αρχή σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται πως αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τις καταστάσεις και αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε διαφορετικές επιλογές. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στα μέσα του μήνα θα σε βάλει στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις αν και κατά πόσο ο σύντροφός σου είναι και φίλος σου, καθώς για εσένα αυτό θα έχει εξαιρετική σημασία. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να εκμυστηρευτείς στο ταίρι σου πράγματα τα οποία θα μπορούσες να συζητήσεις με ένα καλό σου φίλο.

Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις επιλογές που θα κάνεις στα μέσα του μήνα, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα βρίσκεται σε ισχύ κατά τη διάρκεια της έκλειψης μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε ακατάλληλες επιλογές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 ενισχύει την εξωστρέφεια σου και σε βοηθά να προσεγγίσεις εύκολα κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις 17/12 περνά ο Κρόνος στο ζώδιό σου και δύο ημέρες μετά περνά και ο Δίας, εγκαινιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα, κατά το οποίο θα πιάσεις τον εαυτό σου να δίνει μεγάλη βάση στις επιλογές σου και στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία έχει δώσει τις εξετάσεις της, φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και ξέρεις πως μαζί του θα κάνεις μία σχέση που θα στηρίζεται σε σταθερές βάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου και συνηγορεί σε νέες γνωριμίες, νέα φλερτ αλλά και αισθηματικά ειδύλλια. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 6/12, μπορεί να δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα και να φέρει στο προσκήνιο άγνωστα συναισθήματα και αμοιβαίο ενδιαφέρον με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. 

Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θολώνει την κατάσταση και μαζί θολώνει και την κρίση σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα και εσύ θα πρέπει να κάνεις μικρά βήματα και να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις ή κινήσεις οι οποίες ενέχουν ρίσκο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες και να μην «παρασυρθείς» από τη γνώμη φίλων και γνωστών, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει σε μία επιλογή με την οποία δεν έχεις κοινές συναισθηματικές ανάγκες.

Φούλα Γρηγοροπούλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2020 13:00:00