blank
 
blank

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου 2015 και η επιρροή τους στα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16
 

Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου 2015

Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, να λήγει η θερινή περίοδος της ανεμελιάς και να έχεις μπροστά σου να αντιμετωπίσεις το… χάος. Η φετινή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο δεν θα είναι εύκολη, θα φέρει εντάσεις, ανατροπές, αλλαγές και θα επηρεάσει έντονα τον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών καθώς και υποθέσεις που αφορούν την εργασία αλλά και την καθημερινότητά μας. Τα φετινά Φεγγάρια του Σεπτεμβρίου, συνοδεύονται και από δύο σημαντικές Εκλείψεις, οι οποίες και θα μας αναγκάσουν να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα! Πότε έχουμε Νέα Σελήνη μαζί με Έκλειψη Ήλιου τον Σεπτέμβριο 2015; Ποιους θα επηρεάσει και σε ποιον τομέα της ζωής μας πρέπει να δείξουμε προσοχή; Πότε θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης του μήνα και τι αλλαγές θα φέρει στην καθημερινότητά μας; Ο κύκλος του φεγγαριού, μας προετοιμάζει για όλα όσα θα συμβούν στη ζωή μας τον Σεπτέμβριο των Εκλείψεων.

Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ήλιου Σεπτεμβρίου 2015 στην Παρθένο

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 02:41 πραγματοποιείται η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη του 2015, αυτή τη φορά στην 20η μοίρα της Παρθένου. Η Έκλειψη Ήλιου συνδυάζεται πάντα και από μία Νέα Σελήνη, δίνοντάς μας το μήνυμα ότι το «σκοτάδι» πολλές φορές μπορεί να μας βοηθήσει να ανασυνταχτούμε και να κάνουμε μία νέα αρχή. Η διαδικασία αυτή δεν είναι πάντα εύκολη και τις περισσότερες φορές απαιτεί θυσία, πόνο αλλά και αλλαγή…
 
Η Ηλιακή Έκλειψη του Σεπτεμβρίου από το ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει έντονα ζητήματα που αφορούν πατρίδα, οικογένεια, σχέσεις. Με λίγα λόγια, κλονίζεται και δοκιμάζεται αυτό τον καιρό αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε, αυτό που θεωρούμε ότι μας ανήκει, ό,τι μας είναι οικείο! Ο Ήλιος, η Σελήνη αλλά και ο Βόρειος Δεσμός του αστρολογικού χάρτη της Ηλιακής Έκλειψης, βρίσκονται στον 3ο οίκο, γεγονός που φανερώνει ότι θα υπάρξουν επεισοδιακές εξελίξεις, ξαφνικές αποφάσεις, καταιγιστικές απαντήσεις που θα σοκάρουν, αλλά θα συντελέσουν στην αναμόρφωση σκέψεων και επιλογών για το μέλλον.
 
Θα διαπιστώσουμε ότι κάποιες σκέψεις, αποφάσεις, συμφωνίες ή γνωριμίες δεν αποδίδουν με τον τρόπο που σχεδιάζαμε. Θα αποδειχθεί ότι όσες φορές και να προσπαθήσεις, να συζητήσεις, να υποχωρήσεις ή και να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η αντίθεση που πραγματοποιεί ο Ήλιος και η Σελήνη από την Παρθένο, με τον Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων την ημέρα της Έκλειψης, δηλώνει ότι υπάρχουν ανοιχτές πληγές, που πρέπει να επουλωθούν και για να γίνει αυτό, πρέπει ο ρεαλισμός να πάρει τα πρωτεία και να μείνει για λίγο στην άκρη το συναίσθημα. Παράλληλα έχουμε και την επιρροή μιας όψης που πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου και μας επηρεάζει, μία αντίθεση ανάμεσα στον Δία από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η δυσμενής όψη μας «φωνάζει» πως όσο και να πιστεύουμε ότι οι προδιαγραφές είναι οι κατάλληλες, ότι όλα τα κριτήρια πληρούνται, πρέπει οπωσδήποτε να χαλιναγωγήσουμε την υπερβολή και να μετριάσουμε την φαντασία, γιατί μπορεί να μας οδηγήσει σε απώλειες, που θα είναι δύσκολο στη συνέχεια να συμμαζέψουμε! Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε σε οικονομικές και συναισθηματικές επενδύσεις, που κρύβουν πραγματικά παγίδες. Δεδομένου ότι ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού, βρίσκεται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου της Ηλιακής Έκλειψης, είναι αναμενόμενο ότι η χρονική περίοδος του Σεπτεμβρίου είναι σκληρή και απογοητευτική για ερωτικά, αλλά και για επενδυτικά ζητήματα, τα οποία και απαιτούν υπομονή και επιμονή για την επίλυσή τους.
 
Ωστόσο, το τρίγωνο που πραγματοποιεί την ημέρα της Έκλειψης ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φανερώνει ότι ακόμα και στα δύσκολα υπάρχει αυτή η ώθηση που βοηθά όλους μας να δραστηριοποιηθούμε και να ξεφύγουμε από τα δύσκολα. Όσο παράδοξο λοιπόν και να φαίνεται, αυτόν το Σεπτέμβρη θα υπάρξουν και εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα ξεφύγουν από μία δύσκολη λαίλαπα και θα κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο

Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δυσκολίες με την Ηλιακή Έκλειψη στην Παρθένο είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
 
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη και θα γυρίσουν μία νέα σελίδα στην προσωπική τους ζωή είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
 
Ποιοι να αναμένουν αποκαλύψεις μυστικών και είναι απαραίτητο να προφυλαχτούν από δολοπλοκίες και εξαπατήσεις; Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο.

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης Σεπτεμβρίου στον Κριό

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:50, κλείνει ο κύκλος των Εκλείψεων του 2015, με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στην 4η μοίρα του ζωδίου του Κριού. Ο ωροσκόπος της Σεληνιακής Έκλειψης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου ενώ οι τομείς που επηρεάζονται από αυτό το φαινόμενο είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Μία Σεληνιακή Έκλειψη στον πρωτοστάτη Κριό μας προϊδεάζει ότι η παρορμητικότητα, η βιασύνη και η επιπολαιότητα τιμωρούνται τη στιγμή που δεν το περιμένεις αλλά και με τρόπο σκληρό. Έτσι λοιπόν την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν ξαφνικές, ραγδαίες και απότομες αλλαγές στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών που θα πικράνουν, θα προδώσουν αλλά και θα τιμωρήσουν όσους στάθηκαν τολμηροί και αψήφησαν τα εμπόδια. Το τετράγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη (την ημέρα της Σεληνιακής Έκλειψης) φανερώνει ότι θα υπάρξουν ρήξεις, σκληρά λόγια και τερματισμός σχέσεων και συνεργασιών που δεν έχουν τις βάσεις να συνεχίσουν.
 
Επιπλέον, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον 12ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης, γεγονός που φανερώνει ότι αυτή τη περίοδο υπάρχει έντονο ερωτικό παρασκήνιο. Θα αποκαλυφθούν μυστικά ερωτικά ειδύλλια, θα αναπτυχθούν κρυφοί έρωτες που θα έχουν έντονο το στοιχείο της δοκιμασίας, ενώ τα “παραπετάσματα” θα πέσουν σε κάποιες σχέσεις και η αλήθεια θα λάμψει με τρόπο πανηγυρικό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Τα ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά από την Έκλειψη Σελήνης στον Κριό είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο. Όλοι εσείς, θα αναγκαστείτε αυτή την περίοδο να κάνετε μία αλλαγή ή μία νέα αρχή στη ζωή σας, χωρίς όμως να είναι κάτι που εσείς θα το έχετε επιλέξει.
 
Οι δυσκολίες, τα εμπόδια αλλά και ο περιορισμός δραστηριοτήτων δεν θα λείψουν και για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) που γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες του ζωδίου τους.
 
Οι τυχεροί της Σεληνιακής Έκλειψης είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο. Τα ζώδια αυτά θα έχουν την διέξοδο, την λύση και την ευκαιρία να επωφεληθούν σε κάποιο τομέα της ζωής τους αυτό το διάστημα. Σε αναμονή θετικών αλλαγών και τυχερών συγκυριών θα βρεθούν και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-09-2015 06:20:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι