blank
 
blank

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου, στις 15ο 34΄ του Τοξότη, στις 10:12 μ.μ. και είναι η πρώτη του καλοκαιριού. Υπό την επιρροή αυτής της σεληνιακής έκλειψης, ζούμε όλοι την εξελικτική εμπειρία αυτήν που φέρνει η ανάπτυξη και η αισιοδοξία, αφού όλα αυτά που συμβολίζονται από το ζώδιο του Τοξότη έρχονται στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από εμάς, θα κάνουμε μια στάση για έναν απολογισμό, τι έχουμε και τι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω.

Sponsored Links

Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη τον Ιούνιο 2020

Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού είναι γεγονός. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 5 Ιουνίου δονεί για τα καλά τους γεννημένους στα μέσα του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότες, Ιχθύες). Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στρέφεται στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον μας και στην επικοινωνία καθώς δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις λόγω της αυξημένης έντασης. 

Ο Άρης από τους Ιχθύες σε ακριβείας ταυ τετράγωνο με τα Φώτα φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να μας προβληματίζουν και να μας δημιουργούν θυμό. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πολύ πιθανά καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε την καταπιεσμένη οργή που κρύβουμε μέσα μας. Οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό μας περιβάλλον. 

Η  ανάδρομή Αφροδίτη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο δεν μας επιτρέπει να έρθουμε σε επαφή άμεσα με τις ανάγκες μας. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί αρχικά να μας ενθουσιάσουν. Όμως ανάγκες και επιθυμίες συγκρούεται έντονα μέσα μας και δεν είναι εύκολο να εναρμονίσουμε αυτά που μας ικανοποιούν στην προσωπική μας ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να γίνουμε θύματα ψευδαισθήσεων και αυταπατών που αργότερα θα φέρουν την απογοήτευση.

Είναι σημαντικό να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο πνεύμα και σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Αντικείμενα που μας κεντρίζουν την προσοχή μπορούν να μας δώσουν πνευματική τροφή και να αφήσουμε πίσω τραύματα και απωθημένα που μας έχουν στιγματίσει. Έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές με τους γύρω μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες όπου θα καλλιεργήσουμε την προσωπικότητα και τις γνώσεις μας.

Σημαντική διέξοδος μπορεί να δώσει το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς μας εφοδιάζει με κατανόηση, διορατικότητα και ενσυναίσθηση. Η διάθεση να ξεφύγουμε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα μπορεί να οδηγήσει σε πρωτοποριακές ιδέες και ευφάνταστες λύσεις. Με αυτό τον τρόπο θα διοχετεύσουμε καλύτερα την ενέργειά μας και θα μπορέσουμε να ισορροπήσουμε πιθανές κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς.

Μας ενδιαφέρει έντονα η περιπέτεια, η εξερεύνηση νέων πραγμάτων, αυτών που θα μας χαρίσουν μια ψυχική ανάταση, που θα μας δώσουν νέες εναλλακτικές, που θα μας πάνε παραπέρα. Επίσης, θα μας απασχολήσουν οι νομικές υποθέσεις, οι επικοινωνίες, η παιδεία, η θρησκεία, καθώς και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

Όλο αυτό το διάστημα έρχονται στη επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την υγεία, με τον καθημερινό τρόπο ζωής, με τις συνήθειές μας, με τις συνθήκες εργασίας, αλλά και με την παροχή υπηρεσιών, καθώς και τα νοσοκομεία ή τις δημόσιες υπηρεσίες.

Το συναίσθημα απογειώνεται, παίρνει τη μορφή μιας πύρινης μπάλας, που μεγαλώνει ολοένα μέσα στις καρδιές, που θα χτυπήσουν πιο δυνατά και συχνά θα νοιώσουν να απογειώνονται! Θα υπάρξουν πολλές κρυφές οικονομικές συμφωνίες, που όμως δεν θα είναι εύκολο να ευοδωθούν και συχνά θα μείνουν μόνο στα λόγια.

Γενικά, υπάρχει έντονο παρασκήνιο τις ημέρες αυτές, τόσο στα οικονομικά και στις επικοινωνίες όσο και στα ερωτικά ζητήματα, που θα παίξει και καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Χρειάζεται προσοχή στα πρόσωπα που γνωρίζουμε τώρα, καθώς αυτό που ενεργοποιείται έντονα είναι το στοιχείο της παραπλάνησης και της εξαπάτησης, όχι απαραίτητα από πρόθεση, αν και μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά από αδυναμία τήρησης των υποσχέσεων.

Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη;

Επηρεάζει όσους είναι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι - Παρθένοι - Τοξότες - Ιχθείς)

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μια… ένταση θα σου την βγάλει, όχι απαραίτητα κακή, αλλά να, λίγο η μονοτονία της καθημερινότητας, λίγο η διάθεσή σου που… έχει πάρει τα βουνά και δεν λέει να μαζευτεί, νιώθεις να ασφυκτικά και θέλεις να ξεφύγεις! Κι επειδή πολύ πιθανόν οι… Μπαχάμες να σου πέφτουν λίγο μακριά, ένα πιο κοντινό ταξιδάκι δεν θα σε χάλαγε καθόλου… Ας είναι και μέχρι την Αίγινα, τι να κάνουμε! Καλή παρέα να έχουμε! Και απ’ ό,τι φαίνεται, καλή παρέα έχεις, οπότε η απόδραση είναι μαζί με το έτερον ήμισυ! Αν πάλι έτερον ήμισυ δεν υπάρχει, δεν είναι καθόλου απίθανό να το βρεις εκεί που θα πας! Τώρα, αν ούτε και ούτε και μια κοντινή απόδραση δεν είναι εφικτή, θα επιδοθείς στο σπορ των βραδινών εξόδων, αφού δεν πρόκειται να μείνεις μέσα ούτε λεπτό! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καρδιά σου άνω κάτω, το ρήμα ‘‘θέλω’’ είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα κι εσύ… σαν λιοντάρι στο κλουβί που του στέρησαν την ελευθερία του, είσαι έτοιμος να τα διεκδικήσεις όλα! Βεβαίως, τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο, πρόσεξε τόσο αυτά που λες, αλλά και αυτά που σου λένε ή σου υπόσχονται… Αυτό που διεκδικείς ωστόσο με σθένος και επιμονή, δεν είναι άλλο από τον έρωτα… Και πολύ πιθανόν με άτομα, που μπορεί να είναι και αρκετά νεότερά σου ή που σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις! Σε πιάνει εκείνη η… ένταση του Ταύρου, που είδε κόκκινο και όρμησε… Γιατί θα ορμήσεις, είναι σίγουρο. Το πού θα πέσεις είναι το θέμα! Σε καρδιά ή στο κενό… Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα να βγάλεις τον δεύτερο εαυτό σου, αυτόν που έχεις για τα πιο… πολύπλοκα, καθώς θα τον χρειαστείς με τόσες διπλές καταστάσεις που δημιουργείς ή που γενικότερα ‘‘παίζουν’’ στη ζωή σου αυτόν τον καιρό!… Το ίδιο γίνεται και στο χώρο της δουλειάς, στις συνεργασίες σου και, αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, αποφεύγεις να τις εμπιστευτείς ολοκληρωτικά… Επίσης, διπλές καταστάσεις και στα ερωτικά σου, έρωτες μυστικοί και παράνομοι, κι εσύ στη μέση τρέχεις… Δεν είναι καθόλου σίγουρο για το ποιος ζει το παραμύθι του, εσύ η το άλλο πρόσωπο; Μπορεί και οι δύο… Όσο για την κατάληξη; Θα το δούμε στην συνέχεια το έργο! Αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, κάτι πολύ καλό φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά πολύ περισσότερο στην ερωτική σου ζωή. Για σένα το… παραμύθι μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Δίδυμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε πιάνουν πάλι εκείνες οι γνωστές σου ανασφάλειες και φοβίες, όπως άλλωστε σε κάθε έκλειψη, και αρχίζεις τις γνωστές σκέψεις: Τι θα κάνω τώρα, και κάτι ακόμα πρέπει να βρω σαν εναλλακτική, και αυτά που έχω δεν μου φτάνουν, και όλες εκείνες οι γνωστές σου σκέψεις! Μην τις εμπιστεύεσαι… Έτσι κάνουν πάντα και ναι, τα καταφέρνουν να σε αναστατώσουν! Να θυμάσαι πως αυτή είναι μια περίοδος προετοιμασίας, παρακάτω θα έχεις τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να ησυχάσεις τις εσωτερικές σου φωνές… Μην το ρίξεις πάντως στο φαγητό! Και δεν θα εκτονωθείς και κιλά θα πάρεις!  Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Καρκίνου.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Βγάζεις όλη την Λιονταρίσια αίγλη και την μεγαλοψυχία σου, γιατί θα σου χρειαστεί. Κάτι τα παιδιά (αν έχεις) που θα σε χρειάζονται περισσότερο κοντά τους, κάτι οι φίλοι σου, που ειδικά εσένα του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να σε απογοητεύσουν (τουλάχιστον προσωρινά) από κάτι που θα μάθεις, χρειάζεται ο… βασιλικός σου εαυτός, αυτός που μπορεί και συγχωρεί τα πάντα… Πάντως, όσο για το πέρασμα του έρωτα από τη ζωή σου, αυτό θα το καταλάβεις, μια και όλο αυτό το διάστημα έχεις ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Όμως, και ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, απόφυγε να τα δώσεις όλα από την αρχή… Πάντως, τα σχέδιά σου έχουν πολλές προοπτικές να πάνε παρακάτω, αρκεί να είσαι συγκρατημένος και να προσέχεις που πατάς! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονη την ανάγκη του να αλλάξεις πράγματα, είτε όσον αφορά στην οικογενειακή σου ζωή, όπου τώρα μπορεί να νοιώσεις πως τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες, είτε και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και στα άτομα που το απαρτίζουν. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, πρόσεξε πολύ τι αποφάσεις θα πάρεις και πώς θα κινηθείς, γιατί δεν είναι σίγουρο πως λαμβάνεις υπόψη σου όλα τα δεδομένα και μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις, που θα τις μετανιώσεις. Καλό είναι, όσο αποφασισμένος κι αν είσαι, να αναβάλεις για παρακάτω τα σημαντικά και να παραμείνεις εκεί που είσαι… Μετά τις εκλείψεις και με τον κατάλληλο σχεδιασμό, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Όχι τώρα! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις της Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να ακούσεις… τα χίλια δύο… Λόγια, κουτσομπολιά, ειδήσεις, νέα, παλιά… Καλό είναι να μην εμπιστευτείς τίποτα από ό,τι ακούς και βεβαίως, πολύ περισσότερο να μη δεσμεύεσαι με υποσχέσεις. Απόφυγε τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, όλα όσα μπορεί να σου υπόσχονται, ακόμα και αν ακούγονται δελεαστικά, ακόμα και αν η προσφορά είναι άκρως δελεαστική… Δεν εγγυάται κανείς πως όσα λέγονται τώρα είναι αληθινά, αλλά ούτε πως μπορούν να τηρηθούν και οι δεσμεύσεις. Αν ωστόσο ανήκεις στους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, μια και φαίνεται πως μια ευκαιρία που έρχεται τώρα στη ζωή σου, πολύ πιθανόν και στον ερωτικό τομέα, μάλλον ήρθε για να μείνει… Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια, από αυτές που θα κάνουν άνω κάτω την καρδιά και το μυαλό σου… Και από την άλλη, εκείνα τα… οικονομικά που σε ταλαιπωρούν, θα βγαίνουν μπροστά σου και ένα άγχος θα σου το δημιουργούν, όμως είναι στο χέρι σου το παιχνίδι! Όσο περισσότερο το παλεύεις και προσπαθείς, τόσο θα υπάρχει και ανταπόκριση από τους γύρω σου… Επίσης, εκείνο που θα πρωταγωνιστήσει όλο το επόμενο διάστημα δεν είναι άλλο από τον έρωτα, που σίγουρα θα σε παρασύρει στο παιχνίδι του και στις εξελίξεις του… Άκρως αισθησιακή προβλέπεται πάντως αυτή η περίοδος. Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Σκορπιού.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ναι, είσαι ο βασικός πρωταγωνιστής, αλλά εδώ μάλλον δεν είναι και για πολύ καλό, ιδιαίτερα ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού το σκηνικό δεν είναι αυτό που βλέπεις… Υπάρχουν πολλά πράγματα για εσένα κρυμμένα στα… παρασκήνια, που δεν μπορείς να τα καταλάβεις, αλλά ούτε και να τα δεις με την πρώτη ματιά. Συχνά θα νοιώσεις μια ασάφεια στο γενικότερο κλίμα, γι’ αυτό απόφυγε να μιλάς ή να δεσμεύεσαι για οτιδήποτε όλη αυτήν την περίοδο. Και ό έρωτας έχει εκείνο το… ονειρικό, φευγάτο ύφος, που δεν θα σου δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα ούτε για το πού πηγαίνεις, αλλά ούτε και για το πόσο μπορείς να εμπιστευτείς τα άτομα που σε πλησιάζουν, μια και μπορεί να είναι ιδιαίτερα σαγηνευτικά, δεν φαντάζεσαι όμως τι μπορεί να κρύβουν πίσω τους, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Για εσένα του τρίτου, είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως δεν παύουν κι εδώ να υπάρχουν υποσχέσεις, που θα μείνουν στα λόγια… Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσεις την ανάγκη ν’ αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και πολύ πιθανόν να κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου, κάνοντας έναν μεγάλο απολογισμό… Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο πως θα είσαι… απόλυτα μόνος, μια και στον ορίζοντα εμφανίζεται μια σχέση, που όλα δείχνουν πως θα κινηθεί στο παρασκήνιο της ζωής σου. Ένας μυστικός έρωτας είναι πολύ πιθανό να μπει στο μυαλό ή στη ζωή σου σε τούτη την έκλειψη και να είναι κι αυτός ένας σημαντικός λόγος απομόνωσης… Πάντως, κάτι αλλάζει και μπορεί να φταίει η καθημερινότητά σου, που τώρα σε βάζει σε μεγάλο τρέξιμο. Όσο καλή διάθεση και αν διαθέτεις, η κούραση θα είναι αρκετή. Όμως σίγουρα έχεις και πολλά να περιμένεις! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιόδοξο το σκηνικό για εσένα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στους στόχους και στα σχέδιά σου, που όχι μόνο δεν είναι απαγορευτικά, μα το αντίθετο… Η έκλειψη αυτή μιλά για τα σχέδια που μπορείς να πετύχεις, αν το παλέψεις πολύ και σκληρά θα φτάσεις εκεί που στοχεύεις. Και μάλιστα μπορεί να βρεις και συμπαραστάτες σε αυτήν σου την προσπάθεια… Καλούς φίλους, που θα σου ανοίξουν το δρόμο και θα σε στηρίξουν στα δύσκολα. Πάντως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να περάσετε και μια απογοήτευση από φιλικά πρόσωπα και την συμπεριφορά τους απέναντί σας. Ωστόσο, για εσάς το ζητούμενο είναι οι στόχοι σας και αυτούς κοιτάτε! Α, και τον έρωτα, γιατί κι αυτός θα βάλει το μαγικό του χέρι! Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη περίοδος για τη επαγγελματική σου ζωή, πρόσεξε πολύ τις ενέργειές σου το διάστημα αυτό, αν και μπορεί να κληθείς για ν’ απολογηθείς για τις κινήσεις του παρελθόντος και τα πιθανά λάθη που έχουν γίνει από την μεριά σου. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, μην εμπιστεύεσαι τα όσα ακούς γύρω σου, είτε είναι καλά είτε άσχημα, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχουν μεγάλη δόση ανακρίβειας ή παραπλάνησης. Αποφεύγεις τα νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και τις αναβάλεις για λίγο αργότερα, που θα σου δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς! Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, κάτι μπορεί να εμφανιστεί στον ορίζοντα, αλλά θα κινηθεί περισσότερο στην επιφάνεια των πραγμάτων και όχι στην ουσία τους. Τον επόμενο μήνα έρχονται για εσένα τα καλύτερα… Προς το παρόν, απολαμβάνεις ό,τι σου δίνεται, χαλαρά… Διάβασε επίσης τις ημερήσιες προβλέψεις του Ιχθύ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-06-2020 01:00:00