Quantcast
blank
 
blank

Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι εκλείψεις του Απριλίου 2014

Ο Απρίλιος αποτελεί ένα μήνα-πρόκληση, αφού πολλέςκαι δύσκολες πλανητικές διαμορφώσεις, απειλούν την ισορροπία και την σταθερότητα σε παγκόσμια κλίμακα. Οι εκλείψεις αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα, που βάζει την τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του μήνα.

Ολική Έκλειψη Σελήνης

Η σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου, διαμορφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού που αφορά τις σχέσεις, προσωπικές και διεθνείς, την ίδια μέρα που ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό, αντίθεση με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ο συνδυασμός των παραπάνω, δείχνει ξαφνικές εξελίξεις σε γεγονότα που λίγο-πολύ περιμένουμε, αφού ο Πλούτωνας την ίδια μέρα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Μια απλή διαφωνία μπορεί να σημάνει την οριστική ρήξη σχέσεων και την ριζική ανατροπή κάποιων γεγονότων.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από την Πανσέληνο-Έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, ενώ οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί.

Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου

Στις 29 Απριλίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη και δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φαινόμενο, καθώς σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, ενώ και ο Ερμής σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, διαμορφώνει θετικές όψεις. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων, που μπορεί να μην γίνει αμέσως ορατή, καθώς οι εκλείψεις έχουν ισχύ για τουλάχιστον έξι μήνες.
 
Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά από τη Νέα Σελήνη είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ αντίθετα οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος-έκλειψη που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου στο πολικό ζώδιο του Ζυγού, πρόκειται να «φωτίσει» τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, γεγονός που θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Αν νομίζεις ότι ο χωρισμός αποτελεί τη μόνη λύση, δεν χρειάζεται να το καθυστερείς περισσότερο, αφού μόνο η αποκοπή από το παρελθόν, μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, που σου φέρνει η ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου. Ένας νέος έρωτας θα ζεστάνει την καρδιά σου και θα σου κλείσει όλες τις πληγές. Η ηλιακή έκλειψη, όμως, ευνοεί και τα οικονομικά σου, που θα πάρουν μια ανοδική πορεία και θα σου επιτρέψουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Τέλος, αν ανήκεις στην κατηγορία των Κριών που διατηρούν μια ανέφελη σχέση, ίσως πάρεις την απόφαση να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου ενεργοποιεί τον άξονα της εργασίας και της υγείας σου και σηματοδοτεί αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Αν μέχρι τώρα έχεις καταβάλει έντονες προσπάθειες στη δουλειά σου, ίσως πρέπει να μειώσεις τους ρυθμούς σου, αφού είναι καιρός να αποζημιωθείς και να ξεκουραστείς, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Αν πάλι ανήκεις σ’ αυτούς που αναζητούν νέες προοπτικές, η έκλειψη θα σου φέρει προτάσεις που μπορεί να μην σε ενθουσιάσουν, θα πρέπει όμως να τις εκμεταλλευτείς, ειδικά αν έχεις οικονομικά προβλήματα. Η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο, στις 29 Απριλίου, είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Δία και εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, που μπορεί να σχετίζεται με έναν καινούργιο έρωτα, την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ακόμα και την οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, που θα αποδειχθεί θετική για το ζώδιό σου, αφού θα πυροδοτήσει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ένας νέος έρωτας ή ακόμα και ένας χωρισμός (αν αυτό αποτελεί επιλογή σου) θα απορροφήσουν όλο το ενδιαφέρον σου. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή με επιχειρήσεις, το διάστημα αυτό θα έχεις ένα μεγάλο όφελος, γεγονός που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, με την έκλειψη του Ήλιου που σχηματίζεται στις 29 Απριλίου. Η Νέα Σελήνη-έκλειψη μπορεί επίσης να σου φέρει εισοδήματα από κρυφές πηγές, που θα σου χρειαστούν για μια σημαντική επένδυση. Στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν ή ενδώσεις σε ένα νέο πειρασμό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι ιδιαίτερα «ευαίσθητος» απέναντι στις εκλείψεις, αφού η Σελήνη αποτελεί τον δικό σου κυβερνήτη, που επηρεάζει τα συναισθήματά σου και την ψυχολογία σου. Έτσι, ο Απρίλιος με τις εκλείψεις του θεωρείται για σένα μήνας σημαντικών αλλαγών. Η ολική έκλειψη Σελήνης, που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου, πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις αντοχές σου, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Δίας φυσικά, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, αποτελεί μια ασπίδα προστασίας, αλλά θα πρέπει κι εσύ να βάλεις τα δυνατά σου. Η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29/4, βελτιώνει αισθητά όλες τις υποθέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τυχόν απώλειες και ζημιές. Με τη βοήθεια έμπιστων ατόμων, του συντρόφου σου αλλά και της θεάς τύχης, η ζωή σου θα πάρει μια ανοδική πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης Ήλιος, συμμετέχει σε δυο εκλείψεις κατά την διάρκεια του Απριλίου, γεγονός που σηματοδοτεί και για σένα, σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, αλλά οπωσδήποτε θα σου προσφέρουν οφέλη, που θα αντιληφθείς με τον καιρό. Η ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου, σε παροτρύνει να αλλάξεις πορεία και κατεύθυνση και να αναζητήσεις νέους δρόμους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκοπείς από τις συνήθειές σου και τις βολές σου. Ίσως η μετακίνηση σε μια άλλη πόλη ή και χώρα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον, που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Εξάλλου, η ηλιακή έκλειψη στις 29/4 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου και η θετική όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, εγγυάται απόλυτη επιτυχία στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η πορεία των οικονομικών σου, που σε προβληματίζει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, επηρεάζεται από την ολική έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου. Το φαινόμενο πρόκειται να πυροδοτήσει αλλαγές στα έσοδα και τα έξοδά σου κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμαστείς για θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να τις βάλεις σε μια τάξη ή να κάνεις μια ρύθμιση, ώστε να αποφύγεις τυχόν επιπτώσεις. Η Πανσέληνος-έκλειψη δεν αποκλείει την εισροή νέων εσόδων, που μπορεί να έρθει μέσα από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Σαφώς καλύτερη η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου, που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου, σου επιτρέπει να αξιολογήσεις με ωριμότητα τις νέες προοπτικές και να διεκδικήσεις μια θέση, που υπόσχεται λαμπρές προοπτικές. Το εξωτερικό μπορεί επίσης να σου επιφυλάσσει μια μεγάλη καριέρα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσεις και έναν μεγάλο έρωτα σε μια άλλη χώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η ολική έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 15 Απριλίου και σε καλεί να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει οπωσδήποτε τη λύση μιας συνεργασίας ή έναν χωρισμό, αντίθετα, ίσως κάποιες αλλαγές θεωρούνται απαραίτητες, προκειμένου να υπάρξει εξυγίανση και βελτίωση. Εξάλλου, το γεγονός ότι η Πανσέληνος δεν σχηματίζει αρνητικές όψεις, σημαίνει ότι οι δυσκολίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και μένουν κάποιες λεπτομέρειες, για να ολοκληρωθεί η ριζική ανανέωση. Επιπλέον, η ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου, σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης, την οριστική απαλλαγή από ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό ή και την ολοκλήρωση μιας σημαντικής αγοραπωλησίας. Εύνοια μπορεί να προέλθει μέσα από τυχερά παιγνίδια, ενώ δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς αγάπης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου της ζωής σου, και την αρχή ενός νέου. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την απώλεια μιας δουλειάς, δεν είναι καιρός για «γκρίνιες» αλλά για αναδιοργάνωση. Σίγουρα ο Απρίλιος μπορεί να μην επιφυλάσσει τις καλύτερες προοπτικές για σένα, αποτελεί όμως ένα μεταβατικό μήνα για μια νέα πορεία. Η συγκεκριμένη έκλειψη δεν συνιστά δράση, αλλά χαλάρωση και αναμονή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να επηρεάσεις τις εξελίξεις. Πρόσεξε μην αφήσεις τα γεγονότα να σε καταβάλουν και δημιουργήσεις περαιτέρω προβλήματα στην υγεία σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου, μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και να σε οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία, που θα σε καλύψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να σου φέρει ένα νέο έρωτα ή να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στη σχέση που διατηρείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται η ολική έκλειψη Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα σημάνει το τέλος των προσπαθειών σου για την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου και την αρχή μιας ανοδικής πορείας, που θα γίνει με γοργά βήματα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στις 29 Απριλίου στον τομέα της εργασίας σου και επιβεβαιώνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη είναι επίσης κατάλληλη για να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα σου ταιριάξει απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 15 Απριλίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, αυτό το διάστημα, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις προσπάθειες για την επαγγελματική σου ανέλιξη και να δεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Αν ανήκεις στους άνεργους Αιγόκερους, θα πρέπει να εξετάσεις τις νέες προτάσεις που θα προκύψουν, καθώς ο Άρης, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, ίσως σε «παρασύρει» σε δουλειές που δεν σου ταιριάζουν και δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα σου. Ιδιαίτερα θετική ωστόσο αναμένεται η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου. Το φαινόμενο αυτό, θα φέρει μια νέα σταθερότητα στη ζωή σου και στις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα ίσως σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια ατομική επαγγελματική δραστηριότητα που θα σε καλύψει απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 15 Απριλίου, πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσεις νέες εμπειρίες, που μπορεί να έρθουν μέσα από την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μέσα από εξελίξεις που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το εξωτερικό. Αν έχεις ήδη κάνει ενέργειες για μια επαγγελματική μετάταξη, είναι πιθανό να λάβεις καλές ειδήσεις αυτό το διάστημα και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή και χώρα, όπως υποδεικνύεται και από την έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, σηματοδοτεί ένα νέο οικιακό ή οικογενειακό περιβάλλον κι αυτό μπορεί να σημαίνει την δημιουργία της δικής σου οικογένειας, την συμβίωση με το σύντροφό σου ή την αναζήτηση μιας νέας στέγης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ολική έκλειψη Σελήνης διαμορφώνεται στις 15 Απριλίου στον άξονα των οικονομικών σου και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα έσοδα και τα έξοδά σου. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες και να βρεις ένα τρόπο να αποπληρώσεις χρέη και οφειλές που μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα αν τα αγνοήσεις. Ίσως η πώληση κάποιου ακινήτου αποτελέσει μια λύση που θα σου λύσει τα χέρια. Η έκλειψη αυτή μπορεί επίσης να σημάνει την επιστροφή ενός παλιού έρωτα, ή την δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης όπου θα κυριαρχεί το πάθος. Η δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου, είναι αρκετά θετική για σένα, τόσο για την αισθηματική σου ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σου. Μέσα από νέες γνωριμίες ή επαγγελματικές προτάσεις, θα καταφέρεις να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές, ενώ στον αισθηματικό τομέα, θα κάνεις γνωριμίες, που θα εξελιχθούν θετικά στην πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2014 00:00:00