Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 14 Νοεμβρίου 2022, ο Ερμής από τις 26° 26’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας ικανότητες καθώς και τη δύναμη του λόγου και της πειθούς καθώς τα λόγια μας θα επηρεάζουν εύκολα τους άλλους. Θα είμαστε παρατηρητικοί και συγκεντρωμένοι και αυτό θα μας βοηθήσει να απορροφήσουμε γνώση την οποία θα μπορούμε εύκολα να τη μεταφέρουμε και στους άλλους.

Sponsored Links

Η τέχνη της πειθούς

Χάρη στην έντονη διαίσθησή μας θα μπορούμε να καταλάβουμε τις προθέσεις των άλλων και τα όποια, ενδεχομένως, κρυμμένα τους κίνητρα. Βέβαια, η όψη αυτή μας ζητά να έχουμε υπομονή και να μην αφήσουμε στην τύχη οτιδήποτε μας απασχολεί αλλά, τουναντίον, να εργαστούμε εστιασμένα και με στρατηγική. Να έχουμε υπομονή και να μην είμαστε βιαστικοί γιατί η κάθε κατάσταση έχει το δικό της χρόνο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σεβαστούμε.  

Φυσικά, αυτή η όψη μπορεί να λειτουργήσει ψυχαναλυτικά πάνω μας καθώς, είτε κάποια τρέχοντα γεγονότα, είτε ξεκάθαρα η ενέργεια της όψης, θα μας ωθήσουν να ασχοληθούμε με το πώς και το γιατί των δικών μας αποφάσεων και, εν τέλει, να ανακαλύψουμε πολλά πράγματα για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η μαγνητική αύρα μας και ο έντονος ερωτισμός που θα εκπέμπουμε θα μας κάνει άκρως γοητευτικούς ενώ η ικανότητά μας να καταλαβαίνουμε τους άλλους και να προλαβαίνουμε τις ανάγκες, τα θέλω και τις όποιες σχετικές κινήσεις τους θα μας τοποθετήσει στο βάθρο των νικητών του έρωτα. Επαγγελματικά, δεδομένης της ικανότητας συγκέντρωσης, της πνευματικής διαύγειας, των σωστά στοχευμένων κινήσεών μας αλλά και της έντονης δραστηριοποίησής μας, θα έχουμε θετικές εξελίξεις. Ιδιαίτερη εύνοια με την όψη αυτή δεχόμαστε αν εργαζόμαστε, ή γενικά ασχολούμαστε, σε οτιδήποτε έχει σχέση με έρευνα, μελέτη ή πωλήσεις.

Επιπλέον, με την όψη αυτή θα αποκαλυφθεί το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από γεγονότα και καταστάσεις ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αφορά και την αποκάλυψη του ποιος και γιατί μας έχει «μαχαιρώσει πισώπλατα». Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις που θα λάβουμε, τόσο θα μας ικανοποιήσουν, όσο και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε ακόμα καλύτερους για εμάς δρόμους. Τέλος, η όψη αυτή είναι πολύ καλή για να έρθουμε σε επαφή με άτομα ισχυρά που μπορούν να μας βοηθήσουν, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από την επιστροφή μιας προηγούμενης επαγγελματικής σχέσης, φτάνει να εμπιστεύτειτε τη διαίσθησή σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές έντασης και πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί, κυρίως μέσα από τη διάθεση να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με το ταίρι σας και να βρείτε κοινούς κώδικες που πάνε τη σχέση σας σε ένα ανώτερο επίπεδο. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, σπουδές και νομικά έγγραφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας ομαλοποιούνται, με την όψη αυτή, κυρίως μέσα από έξυπνες μανούβρες που θα κάνετε εσείς. Εμπιστευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα γιατί θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε και την οικονομική σας πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή είναι άκρως θετική, τόσο για τα οικονομικά σας, καθώς κάποιες επαγγελματικές σας επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν, όσο και για τα αισθηματικά σας, καθώς θα έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ ή με το άτομο που έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική σας ζωή θα σας δώσει τη σιγουριά και την οικονομική σταθερότητα που επιθυμείτε, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητα τη δική σας και των οικείων σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αισθηματική επανασύνδεση.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση στην κοινωνική σας ζωή καθώς, εκτός του ότι θα σας χαρίσει πολύτιμες στιγμές αποσυμπίεσης από την πιεστική καθημερινότητα που βιώνετε, θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η βελτίωση των επαγγελματικών και, ως εκ τούτου, των οικονομικών σας θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε κάποια οικογενειακού τύπου οικονομικά θέματα που είχαν παρουσιαστεί και σας είχαν στρεσάρει. Η αισθηματική σας ζωή θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας υπόσχεται επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά, μια συνεργασία θα ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον. Αισθηματικά, μια εκ βαθέων συζήτηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με θετικό τρόπο και θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, τον ίδιο σας τον εαυτό και να πατήσετε γερά στα πόδια σας. Μια επαγγελματική συμφωνία, που θα γίνει τρόπον τινά «κάτω από το τραπέζι» ώστε να γίνει πραγματικότητα, θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο φιλικός σας κύκλος θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός για εσάς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα έχουν, τόσο τη δυνατότητα, όσο και τη διάθεση να σας βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια επαγγελματική πρόταση για συνεργασία από το παρελθόν θα επιστρέψει με διαφορετική και πιο ενδιαφέρουσα, αυτή τη φορά, ατζέντα. Εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα γιατί θα σας βοηθήσουν, τόσο σε θέματα καριέρας, όσο και στα προσωπικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να είστε αισιόδοξοι χωρίς φυσικά να γίνετε αιθεροβάμονες. Επεξεργαστείτε ακόμα καλύτερα τις καταστάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι θα ανανεώσει εσάς και το ταίρι σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-11-2022 12:00:00