blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 11 Μαρτίου 2024 ο Ερμής από τις 01° 28' του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή είναι πολύ καλή για μελέτη και για πάσης φύσεως έρευνα. Η γεμάτη ένταση κριτική αλλά και δημιουργική σκέψη μας θα μας βοηθήσει στο να αναλύσουμε γεγονότα, να εξετάσουμε τα όποια δεδομένα, να αξιολογήσουμε τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και, με βάση όλα τα στοιχεία που θα έχουμε στη διάθεσή μας, να βγάλουμε προσεκτικά συμπεράσματα.

Sponsored Links

Αποκαλύψεις και θετικές εξελίξεις

Γεγονός είναι ότι η όψη αυτή, εκτός από το διαισθητικό μυαλό, θα μας χαρίσει εξαιρετική παρατηρητικότητα και μνήμη. Όπου και να βρισκόμαστε θα μπορούμε εύκολα να συντονιστούμε με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καθώς η διαίσθηση και, γενικά, όλες μας οι αισθήσεις θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες. Επιπλέον, το ένστικτό μας σε συνδυασμό με την αυξημένη μας αντίληψη θα μας επιτρέψει να αποκωδικοποιήσουμε τους άλλους μέσα από τις κινήσεις, τις εκφράσεις και τη στάση του σώματός τους με αποτέλεσμα να καταλαβαίνουμε τις προθέσεις τους αλλά και το τι σκέφτονται για εμάς.

Το σίγουρο είναι ότι, με την όψη αυτή, οι απλές και επιφανειακές κουβέντες, επαφές και σχέσεις δεν θα μας λένε και πολλά και θα μας κάνουν να βαριόμαστε εύκολα. Στην ουσία, θα ψάχνουμε το κάτι παραπάνω και το κάτι πιο βαθύ που θα μπορέσει να μας ξυπνήσει το ενδιαφέρον, να μας διεγείρει το μυαλό και να μας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι. Ο δυνατός μας λόγος, η διορατική μας σκέψη, η οξυδέρκεια και το σωστό μας ένστικτο θα είναι τα δυνατά μας χαρτιά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εμπορικές συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ εύκολα θα μπορούμε να πείσουμε τους άλλους να κάνουν ό,τι τους ζητήσουμε.

Επίσης, με την όψη αυτή θα υπάρξουν αποκαλύψεις κάποιων μυστικών και ενδεχομένως παρασκηνιακών κινήσεων που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο και, ταυτόχρονα, θα μας βοηθήσουν, όχι μόνο να κατανοήσουμε το πώς και το γιατί συγκεκριμένων συμπεριφορών, αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από εμμονικές σκέψεις, μοτίβα συμπεριφοράς, συνήθειες και ο,τιδήποτε δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή μας και να προχωρήσουμε χωρίς επιπλέον "συναισθηματικές βαλίτσες" σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα αναζητήσουμε και θα φτάσουμε σε βαθιές αλήθειες, θα αποκαλύψουμε τα συναισθήματά μας στο ταίρι της καρδιάς μας ή θα είμαστε εμείς αυτοί που θα δεχθούν εξομολογήσεις αισθημάτων. Επιπλέον, η γοητεία, ο μαγνητισμός και η έντονη ερωτική διάθεσή μας θα μας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι ή στο αντικείμενο του πόθου μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Επιτυχίες και θετικές εξελίξεις θα έχετε σε χώρους που δραστηριοποιείστε κοινωνικά καθώς, όχι μόνο θα καταφέρετε να υπερισχύσετε, αλλά θα μπορέσετε και να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποιο φιλόδοξο σχέδιό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αποκαλύψετε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες ατόμων από το επαγγελματικό ή κοινωνικό περιβάλλον σας και θα μπορέσετε να δράσετε ανάλογα με στόχο την επιτυχία και την αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ούριος άνεμος πνέει στα επαγγελματικά σας ενώ κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν και θα ανανεώσουν μέσα σας τα αισιόδοξα σενάρια που κάνατε. Νέες χαρές ανατέλλουν στους ορίζοντές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη διορατικότητα και την παρατηρητικότητά σας καθώς έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε το πώς πρέπει να δράσετε επαγγελματικά. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Η συντροφική σας ζωή θα βελτιωθεί ενώ ένα ταξίδι, που ενδέχεται να κάνετε με το ταίρι σας, θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Επιπλέον, εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με επαγγελματικά ανοίγματα, συμφωνίες και σπουδές.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας ενώ κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν αρκετά. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Ψάχνετε τρόπους για να βρείτε ουσιαστικές διεξόδους που θα σας επιτρέψουν να προωθήσετε φρέσκιες ιδέες και τα δημιουργικά σας ταλέντα, κάτι που θα ενισχύσει και τα οικονομικά σας. Επίσης, θα βελτιωθεί και η αισθηματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με ένα επαγγελματικό σας πλάνο ενώ ιδιαίτερα ευνοημένοι είστε όσοι από εσάς εργάζεστε στο σπίτι. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας θα ενδυναμωθούν. Ορισμένοι θα βιώσετε μια αισθηματική επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε ότι έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, η γοητεία και ο μαγνητισμός σας θα σας χρίσουν νικητές στο παιχνίδι του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν θετικά θέματα οικείων, κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας, ακόμα και με την έννοια αγοραπωλησίας ακινήτου. Όσοι ψάχνετε κατοικία, θα έχετε ευχάριστα νέα. Επαγγελματικά, θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε ουσιαστικά τη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα γυρίζοντας το "παιχνίδι" υπέρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας δώσουν ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση. Επαγγελματικά, ευνοούνται οι μυστικές επαφές και οι συμφωνίες "κάτω από το τραπέζι". Αισθηματικά, μία εξομολόγηση θα σας γεμίσει χαρά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2024 03:47:12