Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 18 Μαρτίου 2023 ο Ερμής, που βρίσκεται στους Ιχθύες, θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 29° 54’ του Αιγόκερω. Με την όψη αυτή, ο τρόπος που επικοινωνούμε θα γίνει πιο παθιασμένος και η ανάγκη να αλληλεπιδράσουμε με τους άλλους πιο έντονη. Θα ασχοληθούμε με θέματα που φοβόμασταν να «ακουμπήσουμε» πριν και θα νιώθουμε ότι έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις ανεξάρτητα από το ψυχολογικό, ίσως, κόστος.

Sponsored Links

Διερευνητική σκέψη και έντονη διαίσθηση

Η διερευνητική σκέψη μας και η αυξημένη διαίσθησή μας θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά καθώς θα μας βοηθήσουν να «τραβήξουμε το πέπλο» από μπροστά μας και, με τον τρόπο αυτό, να μπορέσουμε να αντικρίσουμε και να «ψηλαφήσουμε» την πραγματικότητα. Επιπλέον, η δύναμη του λόγου μας θα είναι, ειδικά σε ορισμένες περιπτώσεις, καταλυτική. Εκτός όμως από την πειθώ, ένα ισχυρό εργαλείο μας θα είναι και ο τρόπος σκέψης καθώς, με την όψη αυτή, θα γίνουμε καλύτεροι παρατηρητές των καταστάσεων. Οι ανεπτυγμένες μας αισθήσεις θα μας βοηθήσουν να μπορούμε να αντιληφθούμε τις ενέργειες, τα τεκταινόμενα και τις αντιδράσεις και να φτάσουμε στον πυρήνα των γεγονότων προχωρώντας σε αποκαλύψεις που θα είναι άκρως βοηθητικές για εμάς. Το να κάνουμε ένα, νοητό, βήμα πίσω θα μας επιτρέψει να δούμε τη συνολική εικόνα και να μπορέσουμε έτσι να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Από την άλλη, με την όψη αυτή, μπορεί εμείς να αποκαλύψουμε τις δικές μας κρυφές επιθυμίες και συναισθήματα ή γενικά ό,τι κρατούσαμε κρυφό μέσα μας ιδιαίτερα, μάλιστα, σε σχέση με τις αισθηματικές μας σχέσεις. Ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος και το πάθος θα πάρει τα ηνία. Τέλος, η οξυδέρκειά μας και ο μαγνητικός μας λόγος και αύρα καθώς και η σωστή στρατηγική θα μας βοηθήσουν τα μάλα στις επιδιώξεις μας. Εύνοια θα έχουμε και στα οικονομικά μας ιδιαίτερα, μάλιστα, αν ασχολούμαστε με το εμπόριο ή είμαστε οι εργοδότες του εαυτού μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα αποκαλύψετε κάποιο παρασκήνιο στο εργασιακό σας περιβάλλον, είτε θα προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει, όμως, κάτω από το τραπέζι. Ορισμένοι θα μπορέστε να κάνετε πραγματικότητα μια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας τα οποία θα διαφοροποιήσουν θετικά το μέλλον σας. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων και νομικές υποθέσεις ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με μια επαγγελματική σας επιδίωξη ή κάτι καινούργιο με το οποίο φλερτάρετε καιρό τώρα, είτε με μια πρόταση που επιστρέφει στο προσκήνιο με νέα ατζέντα. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές ερωτικών εξομολογήσεων και πάθους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή και αυτό σας το θέλημα θα λειτουργήσει σα μαγνήτης φέρνοντάς στο εδώ και τώρα σας τα κατάλληλα άτομα ή καταστάσεις. Ορισμένοι θα κάνετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με ένα οικονομικό σας θέμα ενώ η οξυδέρκεια και η έξυπνες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να χτίσετε κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές σαγήνης και πάθους ενώ το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα αντισταθεί στην μαγνητική σας αύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητές σας για να προωθήσετε την δουλειά σας και γενικά τα δημιουργικά σας ταλέντα. Φυσικά, μέσα από την επικοινωνιακή οδό, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις σχετικές με τα επαγγελματικά σας ενώ και εσείς θα βελτιώσετε, τόσο τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, όσο και τη γενικότερη εικόνα σας. Ορισμένοι θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας ενώ θα θελήσετε να βελτιώσετε και την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της σκέψης και του λόγου σας για να μπορέσετε να κάνετε ένα επαγγελματικό, και όχι μόνο, όνειρό σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις ή γεγονότα που θα κάνουν πραγματικότητα κάποια βαθιά σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, με την έννοια της οικονομικής εκμετάλλευσης ή αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Σε κάθε περίπτωση, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε την επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας στους άλλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εξυπνάδα και η κοινωνικότητά σας θα γίνουν το εισιτήριο για κάτι καλύτερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους. Επαγγελματικά, θα ανακαλύψετε τον πραγματικό ρόλο που έχει παίξει ένα άτομο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τη θετική αυτή όψη για να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν παίξει, ή πρόκειται να παίξουν, σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να καταλάβετε το πώς και το γιατί συγκεκριμένων γεγονότων και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Ο εκφραστικός σας λόγος θα σας βοηθήσει πολλαπλά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2023 16:58:38