Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 26 Μαρτίου 2022 ο Ερμής από τις 28° 20’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο παρατηρητικούς αλλά ταυτόχρονα και υπεραναλυτικούς, κάτι που, ενώ θα μας βοηθήσει στην κατανόηση των πραγμάτων, μπορεί να μας οδηγήσει στο να κάνουμε αυτό που λέμε «την τρίχα τριχιά» και να μεγαλοποιήσουμε τα πράγματα κάνοντάς τα τεράστια και ακόμα και τρομαχτικά μέσα στο κεφάλι μας. Επιπλέον, η ισχυρή διαίσθησή μας αλλά και ο τρόπος που θα μπορούμε να διεισδύσουμε στις σκέψεις των άλλων θα μας βοηθήσει στο να αποκαλύψουμε μυστικά ή να κινηθούμε και εμείς παρασκηνιακά προωθώντας τα όποια θέματα έχουμε, σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντά μας.

Sponsored Links

Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μας και τους άλλους!

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει έναν πρώτης τάξεως ντετέκτιβ ή ψυχολόγο. Αυτό είναι κάτι που καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε αν θέλουμε να αντιληφθούμε, τόσο τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, όσο και όσα υπάρχουν και κινούνται πίσω από την κουρτίνα, καθώς θα μπορούμε να «διαβάσουμε» τις λέξεις που κρύβονται πίσω από τις λέξεις. Βέβαια από την άλλη, η όψη αυτή δίνει, μεταξύ άλλων, και την διάθεση να ψάξουμε και τα δικά μας τα εσώψυχα και να ανακαλύψουμε και φυσικά να κατανοήσουμε δικές μας αλήθειες, κάτι που μπορεί να εγείρει μέσα μας την ανάγκη να συμβουλευτούμε έναν ψυχολόγο ή έναν αστρολόγο.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, τόσο το δυνατό λέγειν μας όσο και το ισχυρό μυαλό μας, θα μας βοηθήσουν στο να πείσουμε τους άλλους για τις απόψεις μας βασιζόμενοι σε πολύ καλά επιχειρήματα ενώ, ταυτόχρονα, καθαρά διαισθητικά «θα πιάνουμε στον αέρα» τις διαθέσεις που υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Έτσι θα καταφέρουμε να βρεθούμε ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους, κάτι που θα ενισχύσει την καλή μας εικόνα. Επιπλέον, θα γίνουμε πολύ καλύτεροι στα παζάρια και γενικά στις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, έστω και αν κάποιες από αυτές γίνονται κάτω από το τραπέζι.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να κοντρολάρουμε εμμονικές διαθέσεις που ίσως παρουσιαστούν καθώς η ανάγκη να διεισδύσουμε στην καρδιά και το μυαλό του ατόμου που μας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι πραγματικά μεγάλη. Με την όψη αυτή, ιδιαίτερα ευνοούνται οι σχέσεις που για τους όποιους λόγους είναι κρυφές.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει στο να εστιάσετε στους επαγγελματικούς σας στόχους με μεγαλύτερη προσήλωση με σκοπό την επιτυχία. Επίσης, θα ξεσκεπάσετε κάποιο παρασκήνιο που υπάρχει στα περιβάλλοντα που κινείστε κάτι που θα σας επιτρέψει να κάνετε με μεγαλύτερη επιτυχία τα επόμενα βήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να ακούσετε τη διαίσθησή σας σε σχέση με την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική σας ζωή καθώς θα χρειαστεί να μπείτε σε μια διαδικασία «διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι» σε ό,τι αφορά άτομα από το φιλικό αλλά και το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσει η οικονομική σας πραγματικότητα αλλά και οι σχετικές με χρήματα εκκρεμότητες που έχετε τις οποίες και θα προσπαθήσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε να τακτοποιήσετε. Επιπλέον, μια συνεργασία, για την οποία έχετε ήδη κάνει κάποιες επαφές, θα προχωρήσει και σύντομα θα έχετε θετικά νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία επαγγελματικών συζητήσεων σχετικών κυρίως με νέα ξεκινήματα αλλά και με τα οικονομικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, η αισθηματική σας ζωή θα γίνει λίγο παραπάνω από το κανονικό έντονη, ενώ θα γίνετε πιο απαιτητικοί με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια για μια καινούργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τα χρήματα και κυρίως με το πως θα βγάλετε περισσότερα έτσι ώστε να καλύψετε τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σας. Σε αυτό θα βοηθήσουν η ισχυρή σας αντίληψη και το δυνατό σας μυαλό καθώς θα γίνετε ακόμα καλύτεροι σε ό,τι αφορά διαπραγματεύσεις και παζάρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω την διάθεσή σας και να μην λειτουργείτε χειριστικά έναντί στους όποιους άλλους της ζωής σας. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα αυξήσει λίγο παραπάνω την ανάγκη σας να διεισδύσετε τόσο στην καρδιά, όσο και στις πιο απόκρυφες σκέψεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν, τόσο την δική σας υγεία, όσο και τη υγεία οικείου σας προσώπου. Σε οτιδήποτε αφορά την εργασία σας και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, θα καταφέρετε να αντιληφθείτε τις διαθέσεις και να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις επερχόμενες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ισχυρός σας λόγος με τη όψη αυτή θα είναι το πιο δυνατό σας χαρτί καθώς θα καταφέρετε να μαγνητίζετε τους άλλους και να τους πείθετε με μεγαλύτερη ευκολία. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, η αυξημένη σας γοητεία αλλά και γενικά η σαγηνευτική σας παρουσία θα σας κάνουν ερωτικά ακαταμάχητους στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας καλεί για ακόμα μια φορά να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν, τόσο την κατοικία σας, όσο και την ακίνητη περιουσία σας και να τακτοποιήστε εκκρεμότητες που τυχόν έχετε. Σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια αλλαγή ή με κάποια σχετικά έξοδα που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνετε περισσότερο αναλυτικοί και παρατηρητικοί με την όψη αυτή αλλά ταυτόχρονα θα εμπιστευτείτε και την διαίσθησή σας σε μια προσπάθειά σας να κατανοήσετε, όχι μόνο τους εαυτούς σας, αλλά και τους άλλους. Μέσα από εκ βαθέων κουβέντες θα επικοινωνήσετε δικές σας αλήθειες αλλά και ανάγκες ενώ παράλληλα θα αλλάξετε τον τρόπο που αντιδράτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε τι φοβάστε, τι θέλετε και ποιοι πραγματικά είστε. Θα μπείτε στην διαδικασία να αναρωτηθείτε αν έχετε όλα αυτά που θέλετε στη ζωή σας και αν είναι δίπλα σας οι σωστοί άνθρωποι ενώ ταυτόχρονα θα διερευνήσετε την δύναμη μέσα σας που σας καθορίζει.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας βοηθήσει αρκετά η όψη αυτή να δείτε με μεγαλύτερη παρατηρητικότητα τα γεγονότα γύρω σας και να τακτοποιήσετε τα αποτελέσματα στο μυαλό σας με σκοπό να δείτε τι και ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους ισχυρούς και ικανούς να σας βοηθήσουν.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-03-2022 12:00:00