Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 21 Νοεμβρίου 2021, ο Ερμής από τις 24° 49’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 24° 49’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας κάνει ιδιαίτερα παρατηρητικούς και θα προσθέσει ένταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε αλλά και μας δώσει διάθεση εμβάθυνσης στις επαφές και στις σχέσεις μας. Η διάθεση να διεισδύσουμε, τόσο στο μυαλό, όσο και στην ουσία των πραγμάτων, θα μας φέρει αντιμέτωπους με μυστικά και αποκαλύψεις που θα λειτουργήσουν, σαφώς, υπέρ μας καθώς, το γεγονός ότι θα δούμε την αληθινή φύση των γεγονότων και των διαθέσεων των ανθρώπων, θα μας βάλει στο σωστό δρόμο.

Sponsored Links

Ένταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε!

Θα πρέπει να είμαστε σε απόλυτη σύνδεση με την, έτσι και αλλιώς ισχυρή, διαίσθησή μας και να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά μας και που πιθανά θα προκύψουν από γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν ποικιλότροπα. Η σχεδόν μαγνητική μας γοητεία θα σαγηνεύσει το αντικείμενο του πόθου μας ή θα ανεβάσει την θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα που μοιραζόμαστε με το ταίρι μας ενώ η ελκτική γοητεία που θα ασκούμε στους άλλους θα επηρεάζει σχεδόν όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην καταχραστούμε τη γοητεία και τη δύναμή που θα ασκούμε, με αποτέλεσμα, προκειμένου να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, να μην δώσουμε και πολύ σημασία στα συναισθήματα των άλλων και να μην εκμεταλλευτούμε τους λιγότερο δυνατούς από εμάς.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ευκαιρίες να διορθώσετε καταστάσεις και φυσικά να βρείτε λύσεις σε καυτά οικονομικά σας ζητήματα. Στον ερωτικό τομέα, η μαγνητική σας γοητεία θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες στην κρεβατοκάμαρά σας, ενώ οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα σαγηνεύσετε άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε και να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε την σχέση με το ταίρι σας μέσα διά μέσου της επικοινωνιακής οδού και, γιατί όχι, του ερωτικού πάθους. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας βρίσκεται στην σφαίρα του πιθανού για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας ζωή θα δεχθεί την θετική επιρροή της όψης καθώς θα ανεβάσετε την απόδοση στη δουλειά σας και θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ζωηρή με το πάθος να κυριαρχεί καθώς η ελκτική σας γοητεία θα μαγνητίζει τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, με την όψη αυτή, θα είστε περισσότερο ανοιχτοί σε ό,τι μπορεί να διανθίσει την ερωτική σας ζωή και να επαναλάβει την πρώτη περίοδο του πάθους στη σχέση με το ταίρι σας. Εσάς τους αδέσμευτους θα σας απασχολήσουν κάποια φλερτ, ερωτικά μηνύματα και κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Κάποιες αλλαγές που θα κάνετε στην εμφάνισή σας θα σας κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους. Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα θα βελτιωθεί ξανά χάρη στον καλό τρόπο επικοινωνίας, Στα επαγγελματικά σας, θα έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει περισσότερο παρατηρητικούς και θα σας χαρίσει μια διάθεση να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Μπορείτε μέσα από την επικοινωνιακή οδό να καταφέρετε να πετύχετε τους όποιους στόχους σας. Η ερωτικά πιο επιθετική στάση σας, θα σας χαρίσει και αισθηματικές κατακτήσεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα «κλείσετε το μάτι στον εαυτό σας» γεμάτοι σιγουριά, αυτοπεποίθηση και εσωτερική αποδοχή. Αυτό, σε συνδυασμό με την αγάπη στην αρμονία και στην ισορροπία που έχετε, θα σας βοηθήσουν να ομαλοποιήσετε και να βελτιώσετε, τόσο τις οικογενειακές, όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ισχυρή σας διαίσθηση σας καλεί, με την όψη αυτή, να την εμπιστευτείτε για ακόμα μια φορά και να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ο γοητευτικός σας λόγος σε συνδυασμό με την διεισδυτική σας ικανότητα και την διορατικότητά σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει μια αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου, ίσως μάλιστα και στο περιβάλλον της εργασίας σας, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Από την άλλη, η καθημερινότητά σας θα αλλάξει προς το καλύτερο φτάνει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας για κάποια άτομα γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο φιλικός αλλά και ο ευρύτερα κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει καθώς και εσείς θα αποφασίσετε να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσωπα από το επαγγελματικό σας παρελθόν ή ακόμα και συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που είχαν γίνει στο παρελθόν επανέρχονται στο σήμερα. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο μαζί με την εξυπνάδα σας και την διορατική ματιά σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ακόμα καλύτερα την ικανότητά σας στις διαπροσωπικές σας επαφές. Επίσης όμως, θα φέρει στον δρόμο σας τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποιες ιδέες σας σχετικές με νέα επαγγελματικά και αισιόδοξα ξεκινήματα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-11-2021 12:00:00