blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 8 Νοεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 28° 05΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή είναι πολύ βοηθητική για μας καθώς θα μας κάνει παρατηρητικούς και συνάμα διορατικούς. Θα νιώθουμε ότι κουβαλούμε πάνω μας μια μηχανή ανίχνευσης η οποία, όχι μόνο θα μας βοηθάει να αναγνωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα, αλλά και θα μας επιτρέπει να καταλαβαίνουμε τις προθέσεις των άλλων. Η διαίσθηση μας, λοιπόν, θα είναι έντονη. Από την άλλη, όμως, και εμείς θα μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων.

Sponsored Links

Αυξημένη διαίσθηση και αποκαλύψεις μυστικών

Ακόμα και αν μας απασχολήσουν δύσκολες αποφάσεις, θα μπορέσουμε να βρούμε την άκρη μεταχειριζόμενοι την αναλυτική δύναμη του νου μας και τη σωστή διάκριση του σημαντικού και του βοηθητικού. Θα πρέπει να αναλάβουμε δράση, αλλά και θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας αναφορικά με το τι μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε εξωγενείς παράγοντες να θολώνουν την κρίση μας.

Θα πρέπει να είμαστε οξυδερκείς και έτοιμοι να αναλύσουμε γεγονότα του παρελθόντος κάνοντας, αυτήν τη φορά, τις σωστές συνδέσεις. Όλα όσα έρθουν με την όψη αυτή στην επιφάνεια μπορεί, κατά περιπτώσεις φυσικά, να μην είναι ευχάριστα καθώς θα μας φέρουν μπροστά σε αλήθειες που πονάνε, ωστόσο, θα είναι διαφωτιστικά και θα μας ελευθερώσουν από ο,τιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει έως και καταστροφικά στην προσωπική ή την επαγγελματική μας ζωή.

Φυσικά, με την όψη αυτή θα μπορέσουμε να διεισδύσουμε και μέσα στη δική μας ψυχή και να κατανοήσουμε το πώς και το γιατί όλων αυτών των πραγμάτων που μας κρατούν δέσμιους και που πάνω τους "κουμπώνουν" οι αρνητικές συμπεριφορές των άλλων. θα πρέπει να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να μη σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Κατά τα λοιπά, οι ανεπτυγμένες αισθήσεις και η αντίληψή μας σε συνδυασμό με τη γοητευτική περσόνα και το μαγνητικό λόγο μας, θα είναι τα δυνατά μας χαρτιά σε όλα τα επίπεδα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συμφωνίες που θα φέρουν λύσεις σε οικονομικά θέματά σας. Ο αυξημένος ερωτισμός θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας θα σας αποζημιώσει ηθικά και συναισθηματικά και θα σας επιτρέψει να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Ένα ταξίδι θα βελτιώσει τη σχέση με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο εργασιακός τομέας θα είναι το πεδίο που θα σας φέρει επιτυχίες και αναγνώριση. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν και θα έχετε επιτυχίες. Ορισμένοι θα έρθετε πιο κοντά αισθηματικά με άτομο που συνεργάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να διεισδύσετε στα όποια προβλήματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και να βρείτε λύσεις. Πατήστε πάνω στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και τη διαίσθησή σας. Θα έχετε ερωτικές επιτυχίες.

ΛΕΩΝ

Θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Ορισμένοι θα έρθετε ξανά κοντά με άτομο που ανήκει στο αισθηματικό σας παρελθόν.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό σας θέμα. Εύνοια έχετε και σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις και σπουδές. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας φέρει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ενώ, αν εργάζεστε μέσα από το σπίτι, θα έχετε αύξηση πελατείας. Ορισμένους θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Μια επανασύνδεση είναι κάτι εφικτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να εκφραστείτε και να κατανοήσετε είναι που στο τέλος θα σας φέρει κοντά στην επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ένα ταξίδι θα λειτουργήσει θεραπευτικά για τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Ένας παρασκηνιακός έρωτας θα σας κυριεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια σχέδια και στόχοι σας μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια και επιτυχίες θα έχετε ανάμεσα σε φιλικούς κύκλους και ομάδες. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εύνοια, επιτυχίες και καταξίωση θα έχετε σε σχέση με την καριέρα σας ενώ θα έχετε και έκτακτα έσοδα που θα σας βοηθήσουν. Αισθηματικά ορισμένοι θα διαπραγματευτείτε μια επανασύνδεση ή έναν κρυφό έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά οράματα. Επαγγελματικά, μπορείτε, αν θέλετε, να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Αισθηματικά, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-11-2023 12:00:00