Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 2 Απριλίου ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που φέρνει αποκαλυπτικές πληροφορίες και απρόσμενα συμβάντα. Απαραίτητη θα είναι η συγκέντρωση, η παρατηρητικότητα θα βοηθήσει στο να εξακριβωθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη λύση των ανοικτών ζητημάτων.

Στον επαγγελματικό τομέα δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, οι τολμηροί χαρακτήρες θα έχουν τη διάθεση να διεκδικήσουν, οι συντονισμένες ενέργειες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα φεύγουν οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις, ουσιαστικές θα είναι οι συζητήσεις που θα γίνουν, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν και να βρουν λύσεις σε ζητήματα που δημιουργούν αρνητισμό και αμφιβολίες. 

Sponsored Links

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

ΚΡΙΟΣ

Τα συμβάντα θα στρώσουν το έδαφος για άμεσα ξεκαθαρίσματα, υποθέσεις που σας είχαν προβληματίσει ή σας είχαν δημιουργήσει σκοτεινές σκέψεις τώρα θα κλείσουν δίνοντας ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα. Έρχονται απρόσμενες πληροφορίες που θα σας ανανεώσουν, θα βγείτε από την άρνηση και τη διστακτικότητα, θα είστε σε θέση να εξακριβώσετε, να συνειδητοποιήσετε και να προχωρήσετε με δυναμισμό. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε οριστικές λύσεις, ισορροπούν καταστάσεις ή σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν κατά την προηγούμενη περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε τόσο στην καριέρα σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες και διασυνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα πλάνα σας ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Προσπαθήστε να εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, τα γεγονότα θα έχουν θετική εξέλιξη, θα μπορέσετε να βγείτε από την ανασφάλεια. Οργανώστε τα πλάνα σας, οραματιστείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργία και υλοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επαγγελματικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, βγαίνετε από τη στασιμότητα, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες συνεργασίες ανοίγοντας νέες προοπτικές στον ορίζοντα. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, στις δημόσιες σχέσεις θα τα πάτε πολύ καλά, στην περίπτωση που αναζητάτε υποστηρικτές και χορηγούς θα καταφέρετε να διασυνδεθείτε με τα κατάλληλα άτομα. Απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να κινηθείτε με μεθοδική τακτική, αν οι πράξεις είναι οργανωμένες τότε το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, ευχάριστες θα είναι οι προτάσεις που θα λάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Δημιουργικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να πιστέψετε στα προσωπικά σας ταλέντα. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αβεβαιότητα ή την ανασφάλεια. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα είστε σε θέση να κατασταλάξετε συναισθηματικά, απορίες και αμφιβολίες θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε και να μιλήσετε με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος για υλοποίηση, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα σας δοθεί το έναυσμα να τρέξετε τα βήματα σας και να βγείτε από τη διστακτικότητα ή την αμφιβολία. Συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, η επιτυχία θα απαιτεί από εσάς μεθοδική επιμονή και δημιουργικό πείσμα. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας φέρουν ευχάριστη αναστάτωση, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταφτάνουν πληροφορίες και αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Όσοι κατά την προηγούμενη περίοδο είχατε ταλαιπωρηθεί από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις τώρα θα μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, λύνονται οι απορίες σας, βγαίνετε από την αβεβαιότητα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να εμπιστευτείτε, επεξεργαστείτε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα προκαλέσει έντονους ενθουσιασμούς, στο χέρι σας θα είναι να δοθεί έκταση στις επαφές που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας ποιες είναι οι ανάγκες σας και οι πραγματικές σας επιθυμίες. Οι συναισθηματικά μπερδεμένοι θα καταφέρετε να κατασταλάξετε, αποκαλυπτικά συμβάντα και ουσιαστικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον δρόμο σας. Στην περίπτωση που βιώνετε μία σχέση με μπερδέματα και αμφιβολίες τώρα φεύγει το ομιχλώδες τοπίο θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και να πάρετε αποφάσεις. Ευχάριστα είναι τα συμβάντα, ανανεώνεται η διάθεσή σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποκολληθείτε από τις αρνητικές σκέψεις και να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αφήσετε στην άκρη τις καχύποπτες σκέψεις, οι καταστάσεις θα είναι ξεκάθαρες, θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε και να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Σχέσεις ή γεγονότα που σας είχαν δημιουργήσει αναστάτωση τώρα θα ξεκαθαριστούν με τον σωστό τρόπο, θα λάβετε απρόσμενες και κατατοπιστικές πληροφορίες. Όσοι διατηρείτε σχέση θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε, με αποκαλυπτικό τρόπο θα εκδηλωθούν τα αισθήματα. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει διάθεση για φλερτ και προσεγγίσεις, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ανανεωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, απρόσμενες ευκαιρίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τα βήματά σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για εισπράξεις, για αγοραπωλησίες, στις περιπτώσεις που αναλάβετε πρωτοβουλίες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Δώστε έμφαση σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, κάντε το βήμα να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως θετική. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές και οι συναναστροφές θα καταφέρουν να τονώσουν τη διάθεση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε την προσπάθεια να τονώσετε την επικοινωνιακή σας διάθεση, βγείτε από την εσωστρέφεια, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να συναναστραφείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προτάσεις θα λάβετε, καλό θα είναι να αποβάλετε την απορριπτική διάθεση, φανείτε δεκτικοί στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, στις συζητήσεις θα υπάρξει ειλικρίνεια, θα μπορέσετε να βγείτε από την ανασφάλεια. Φανερώστε τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στους στόχους σας, αν κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν αποτελέσματα που σας απογοήτευσαν τώρα θα δοθεί η δυνατότητα να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα. Απαραίτητο θα είναι να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, αφήστε στην άκρη τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία. Θετικά ανοίγματα θα καταφέρουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε με δυναμισμό τις νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά με ανανεωμένη διάθεση. 

ΙΧΘΥΣ

Διαίσθηση και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, αρκετά δυνατό θα είναι το ένστικτο σας θα είναι πολύ καλός οδηγός στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις έμφυτες τάσεις σας. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε τα βήματα σας, αν έχετε καινούργιες ιδέες θα καταφέρετε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα μιλήστε ξεκάθαρα στις συζητήσεις που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε τα πραγματικά σας αισθήματα η ανταπόκριση θα σας ικανοποιήσει.

Γιόλα Κάππα
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 12:00:00