blank
 
blank

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 2 Οκτωβρίου 2023 ο Ερμής από τις 25° 55’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα θολώσει την κρίση μας και θα δημιουργήσει επικοινωνιακά μπερδέματα που, με την σειρά τους, θα γίνουν αιτία για παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λοιπά δεινά. Όλα τα παραπάνω, φυσικά, θα προκαλέσουν προβλήματα, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις αμιγώς επαγγελματικές σχέσεις μας. Δεν θα μπορούμε να φιλτράρουμε σωστά τα δεδομένα και τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και θα επηρεαζόμαστε από το γενικότερο "θόρυβο" που θα προκαλούν οι γύρω μας με αποτέλεσμα να γίνει εξαιρετικά δύσκολο το να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από το ψέμα με ό,τι, φυσικά, αυτό συνεπάγεται.

Sponsored Links

Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο καθώς δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε σε καθεστώς πίεσης ούτε να ακολουθήσουμε πρακτικές που μας καταπιέζουν ψυχολογικά ή μας τρώνε μεγάλο μέρος από το χρόνο μας. Αυτά, ως αποτέλεσμα, θα μας δημιουργήσουν τη διάθεση να απομονωθούμε και να αποστασιοποιηθούμε από τον εργασιακό μας περίγυρο καθώς δεν θα ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Αν και θα θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις και ενδεχομένως ρίσκα, καλό θα ήταν να μην το κάνουμε κάτω από την επιρροή της συγκεκριμένης όψης καθώς δεν θα έχουμε σωστή γενική εικόνα, θα μεταφράζουμε τα πάντα μέσα από τη δική μας συναισθηματική, και μάλλον "φουρτουνιασμένη", ματιά και, έτσι, δεν θα μπορέσουμε να κινηθούμε βάσει των συμφερόντων μας. Εννοείται ότι καλό θα ήταν να αναβάλουμε για αργότερα υπογραφές συμβολαίων και οικονομικές συμφωνίες καθώς εύκολα μπορεί να πέσουμε θύματα εξαπάτησης.

Στο ίδιο πάνω - κάτω μοτίβο θα πρέπει να κινηθούμε και σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή. Οι αισθηματικές και φιλικές μας σχέσεις θα χρειαστούν την προσοχή μας καθώς θα είμαστε επιρρεπείς στις ψεύτικες υποσχέσεις των άλλων. Κάποιοι θα το κάνουν γιατί θα θέλουν να μας εκμεταλλευτούν και κάποιοι άλλοι γιατί θα θέλουν να μας εντυπωσιάσουν ή γιατί δεν θα έχουν άλλο τρόπο να μας πλησιάσουν. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο καθώς η εικόνα που θα παρουσιάζεται δεν θα είναι η αληθινή με φυσικό επακόλουθο τις απογοητεύσεις.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καλό θα ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας να έχουμε τη λαϊκή ρήση: "Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι". Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς, είτε εξαιτίας αφηρημάδας, είτε εξαιτίας άλλων θεμάτων, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε έγγραφα ή προσωπικά αντικείμενα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώθετε ότι είστε συνεχώς κουρασμένοι και ό,τι "από κάπου χάνετε ενέργεια". Επίσης, από αφηρημάδα μπορεί να κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν επαγγελματικά. Καλό είναι να βρείτε χρόνο για χαλάρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρατήστε "μικρό καλάθι" στα "πολλά κεράσια" που θα ακούσετε, είτε σε φιλικό, είτε σε αισθηματικό επίπεδο γιατί δεν θα αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους γιατί θα απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αναμοχλεύετε καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε κάποια επιπλέον προβλήματα που θα αφορούν ηλικιωμένο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα σχετικά με εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων γιατί οποιοδήποτε λάθος ή παρατυπία θα σας στοιχίσει. Γενικά, διασταυρώστε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν.

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί διότι θα υπάρξουν άνθρωποι στο ευρύτερα κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον σας που θα θελήσουν με μεγάλα λόγια και λοιπές φανφάρες να εκμεταλλευτούν εσάς και την γενναιοδωρία σας.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να φιλτράρετε πολύ καλά, όχι μόνο ό,τι ακούτε, αλλά και ο,τιδήποτε λέτε εσείς γιατί θα υπάρξουν πολλά περιθώρια για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα σας ζημιώσουν στον τομέα των σχέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε ο,τιδήποτε αφορά κουτσομπολιά και παρασκηνιακές ενέργειες τρίτων, ιδιαίτερα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε ανθρώπους από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον που δεν σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την εχεμύθεια και την αξία τους. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να αναβάλετε για αργότερα επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες έτσι ώστε να αποφύγετε στρατηγικά λάθη που μπορούν να αλλοιώσουν την επαγγελματική εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι γιατί, με την όψη αυτή, θα νιώθετε ότι επικρατεί γύρω σας μια μάλλον ομιχλώδης κατάσταση. Αποφύγετε στο μέτρο του δυνατού να ασχοληθείτε με υπογραφές συμβολαίων και νομικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρατηθείτε από τις προσωπικές σας αξίες καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν, είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα και αν δεν θα σας είναι ευχάριστο, θα πρέπει να δείτε τα τρέχοντα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της καθαρής λογικής. Μην αφεθείτε στα όμορφα λόγια των άλλων, εκτός και αν αυτά συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες πράξεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2023 02:54:04