blank
 
blank

Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 11 Δεκεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 08° 07΄ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει μια μεγαλύτερη επικοινωνιακή άνεση. Θα εκφράσουμε, λοιπόν, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με μεγαλύτερη άνεση στο ταίρι ή στον άνθρωπο που έχει μιλήσει στην καρδιά του καθενός εξ ημών και, έτσι, θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά του, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι ακόμα πιο τυχεροί από εμάς θα ανταλλάξουμε μηνύματα στοργής και αγάπης με το έτερό μας ήμισυ και θα περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί του.

Sponsored Links

Ερωτικές εξομολογήσεις και θετικές εξελίξεις

Δεδομένου, μάλιστα, του ότι θα είμαστε πιο κοινωνικοί και θα έχουμε πολύ καλή διάθεση, με ευκολία θα καλλιεργήσουμε τις ήδη υπάρχουσες φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις μας ή θα κάνουμε καινούργιες με ανθρώπους καλλιεργημένους και με τους οποίους θα έχουμε κοινά ενδιαφέροντα ίσως και σχετικά με τέχνες, διακόσμηση και, γενικά, ομορφιά. Μέσα από το διάλογο και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ενδέχεται να βρούμε νέα ενδιαφέροντα ή να αναπτύξουμε κάποια ήδη υπάρχοντα.

Τις συνεργασίες μας θα τις διακατέχει η αρμονία και η διάθεση για κοινή πορεία ενώ θα έρθουμε πιο κοντά με τους συνεργάτες μας μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών, επιλύοντας και τυχόν διαφωνίες μας. Επίσης, επειδή θα έχουμε δημιουργικές ιδέες μέσα από το μοίρασμα απόψεων και πληροφοριών, θα βρούμε ενδιαφέρουσες λύσεις σε επαγγελματικά θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν και που, σαν επακόλουθο, θα έχουν τη δικαίωσή σας, θα νιώσετε ψυχικά ικανοποιημένοι και συναισθηματικά ανανεωμένοι και έτοιμοι για τα καλύτερα που είναι στο δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στον αισθηματικό τομέα που θα σας αφυπνίσουν ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία όπως, επίσης, και η ερωτική σας διάθεση. Θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες σχετικές με την ακίνητη περιουσία σας και θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική αύρα και τα επικοινωνιακά ταλέντα σας θα σας επιτρέψουν να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, είτε στην επαγγελματική, είτε στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Η τακτοποίηση πάσης φύσης εκκρεμοτήτων θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες και να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις. Εύνοια έχετε σε θέματα ακίνητης περιουσίας και συμβολαίων.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από τη σωστή επικοινωνία και τη συναισθηματική κατανόηση, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που προβληματίζουν εσάς και τη σχέση σας. Όσοι το επιθυμείτε θα έχετε ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου. Γενικά, ευνοείστε σε θέματα που αφορούν οικονομικές διεκπεραιώσεις και υπογραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω συζητήσεων σχετικών, είτε με την προσωπική, είτε με την επαγγελματική σας ζωή, όπου και θα έχετε θετικές εξελίξεις. Γενικά, εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών, υπογραφών και μετακινήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι ή κάποια έξτρα έσοδα που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να καλύψετε υποχρεώσεις σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικτυωθείτε και προωθήστε τη δουλειά σας, είτε μέσα από συναναστροφές και φιλικά περιβάλλοντα, είτε μέσα από το διαδίκτυο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να γίνουν ο τρόπος για να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια παρελθούσα επαγγελματική πρόταση επιστρέφει, ίσως και με διαφορετική ατζέντα. Γενικά, θα υπάρχουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις ή συμφιλιώσεις προσωπικές και επαγγελματικές καθώς και νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και, μέσα από παρέες ή ίσως και τα σόσιαλ, θα κάνετε και νέες αισθηματικής φύσης γνωριμίες. Φίλοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας έχουν αγχώσει.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2023 03:18:29