Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 6 Μαΐου 2022 ο Ερμής από τις 04° 03’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας επηρεάσει θετικά καθώς θα μας κάνει περισσότερο χαρούμενους και ευδιάθετους. Θα έχουμε ιδιαίτερη όρεξη να βγούμε έξω, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς, να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους και να διασκεδάσουμε. Φυσικά, η ανάγκη για περισσότερη κοινωνικοποίηση αλλά και η γενικότερη χαλαρή διάθεση θα μας βοηθήσει στο να πλησιάσουμε πιο εύκολα τους άλλους και να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Sponsored Links

Λόγια Αγάπης..

Η αλήθεια είναι ότι, τόσο το γεγονός ότι θα έχουμε λιγότερο άγχος, όσο και η ανάγκη να έχουμε ηρεμία στη ζωή μας, θα μας βοηθήσει στο να έχουμε και αρμονία στις προσωπικές μας σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Επιπλέον, η αυξημένη ικανότητα μας να εκφράζουμε με τον σωστό τρόπο στους όποιους άλλους της ζωής μας την αγάπη μας και την στοργή μας θα ωφελήσει, τόσο εμάς προσωπικά, όσο και τις σχέσεις μας γενικά.

Εκτός από μια πολύ καλή επικοινωνιακή ικανότητα, η όψη αυτή θα μας χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, κάτι που θα μας ευνοήσει σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις καθώς θα υπάρξουν ερωτικές εξομολογήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων γεμάτων από λόγια αγάπης. Υπάρχει, μάλιστα, η περίπτωση να επιστρέψουν ακόμα και άτομα από το ερωτικό μας παρελθόν.

Η όψη αυτή θα μας προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας. Να τα ξαναβρούμε με άτομα με τα οποία μεταξύ μας είχε επέλθει μια ψυχρότητα. Να φέρουμε την γαλήνη και την αρμονία στο σπίτι και την εργασία μας και να αξιολογήσουμε με τον σωστό τρόπο την τρέχουσα πραγματικότητα, με σκοπό να φέρουμε στη ζωή μας ακόμα καλύτερες συνθήκες.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες που η πολλή δουλειά μπορεί να φέρει και να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες μας. Η θετική εικόνα που θα δίνουμε στους άλλους θα μας ευνοήσει ιδιαίτερα σε περίπτωση που θέλουμε να ζητήσουμε μια χάρη ή ακόμα και μια μισθολογική αναβάθμιση. Γενικά, εύνοια δέχονται τα οικονομικά μας καθώς μπορούμε να βρούμε τρόπους για να αυξήσουμε το εισόδημά μας, αλλά και να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητές μας σε τράπεζες και δημόσιο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα όποια ζητήματα και θέλω σας με τον καλύτερο τρόπο στους άλλους, είτε αυτά αφορούν την προσωπική, είτε την επαγγελματική σας ζωή. Επιπλέον, η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε σωστά τις όποιες αναταράξεις στις συνεργασίες θα σας κάνει δημοφιλείς ενώ θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βοηθηθείτε αρκετά με την όψη αυτή, καθώς θα νιώσετε πιο όμορφα ψυχικά και θα ξεπεράσετε τα όποια θέματα σας είχαν ρίξει και απογοητεύσει συναισθηματικά. Η αλήθεια είναι ότι θα καταφέρετε να ξεμπλοκάρετε και έτσι να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα στους όποιους άλλους της ζωής σας. Επιπλέον, θα κάνετε και μια εξαιρετική οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας κάνει ακόμα περισσότερο κοινωνικούς και ευδιάθετους. Ο γλυκός και γεμάτος κατανόηση τρόπος που θα μιλάτε στους άλλους, όχι μόνο θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς, αλλά θα σας φέρει και τύχη. Κοντά σας θα έρθουν και κάποια καινούργια πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας όνειρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε θετικά νέα σχετικά με ένα επαγγελματικό σας ζητούμενο κάτι που, εκτός του ότι θα σας χαροποιήσει, θα σας κάνει να αισθανθείτε και μεγαλύτερη ασφάλεια για το οικονομικό σας μέλλον. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε κάποιες επαφές για μία νέα δουλειά οι οποίες και θα πρέπει να μείνουν προς το παρόν μυστικές ενώ άλλοι θα αποκτήσετε και ένα επιπλέον μη φορολογήσιμο εισόδημα.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε γνωριμίες σημαντικές για την εξέλιξη, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής σας ζωής. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με μάθηση με την έννοια ακόμα και μιας πιστοποίησης ή ενός κύκλου σπουδών. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο ταξίδι ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομική σταθερότητα, και γιατί όχι, βελτίωση σας υπόσχεται η όψη αυτή καθώς, τόσο ο επαγγελματισμός σας και η εργατικότητά σας, όσο και το ήθος που έχετε επιδείξει, θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν από τους ανωτέρους σας. Σημαντικές εξελίξεις ωστόσο θα έχετε και σε σχέση με τους οικείους ή την κατοικία σας, ακόμα και με την έννοια κάποιας αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης ακινήτου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούνται ιδιαίτερα με την όψη αυτή. Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, θα έχετε ευκαιρίες αναβάθμισης της θέσης σας ή ακόμα και κάποια καινούργια και αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Σε σχέση με την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας, ενώ τους αδέσμευτους θα τους ταρακουνήσει συναισθηματικά ένας νέος έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ροή της καθημερινότητάς σας βελτιώνεται όπως επίσης και οι σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας που θα γίνουν περισσότερο αρμονικές. Θα θελήσετε να βελτιώστε τη διατροφή σας και να βάλετε τη γυμναστική στην καθημερινή σας ρουτίνα ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν και κάποιες αισθητικής φύσης βελτιώσεις σχετικά με την εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να καταλάβουν οι όποιοι άλλοι της ζωής σας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος. Στις ζωές πολλών από εσάς θα μπει ένας νέος έρωτας ή θα επιστρέψει κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ, όσοι έχετε ταίρι, θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη, δημιουργικότητα και αισιοδοξία για το κοινό σας μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα σχετικά με την οικογένειά σας και την κατοικία σας θα σας απασχολήσουν με την όψη αυτή. Θα βρείτε, ωστόσο, εύκολους και έξυπνους τρόπους για να βελτιώστε τα κακώς κείμενα και να ατενίσετε το μέλλον σας με την πρέπουσα αισιοδοξία. Η υγεία σας βελτιώνεται, αν και εφόσον υπήρχε κάποιο θέμα, ενώ θα σας απασχολήσουν και θέματα ευεξίας αλλά και βελτίωσης της εμφάνισής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε λόγια αγάπης αλλά και ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας στείλουν στον 7ο ουρανό. Όμως και εσείς θα θελήσετε να εκφράσετε με λόγια και με πράξεις τα δυνατά σας συναισθήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να βελτιώσετε τη μεταξύ σας σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Τα επαγγελματικά σας αλλά και η οικονομική ασφάλεια, τόσο η δική σας προσωπικά, όσο και γενικά της οικογένειάς σας, θα σας απασχολήσουν με την όψη αυτή, με θετικό τρόπο, καθώς θα μπορέστε να προχωρήσετε σε μια οικονομική αναβάθμισή ίσως και μέσα από μια επαγγελματική συμφωνία. Ορισμένοι, θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2022 12:00:00