Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο  Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 19 Μαΐου 2023 ο Ερμής από τις 06° 30’ του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή, τόσο ο τρόπος που επεξεργαζόμαστε τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες, όσο και ο τρόπος σκέψης μας, θα γίνει πιο ώριμος και μεστός. Η σκέψη μας θα είναι καθαρή, η κρίση μας ορθή και οι οργανωτικές δεξιότητές μας θα λειτουργούν στο μέγιστο. Ο πειθαρχημένος τρόπος που θα σκεφτόμαστε αλλά και τα όρια που θα βάλουμε, τόσο στους άλλους, όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό, θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και, αφήνοντας πίσω ο,τιδήποτε περιττό, να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας και να ατενίσουμε το μέλλον μας, όχι μόνο με αισιοδοξία, αλλά και με σιγουριά για το ότι όλα θα πάνε καλά.

Sponsored Links

Βάζοντας τα πάντα σε μια σειρά

Με την όψη αυτή θα ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα ενώ θα ξεκολλήσουν υποθέσεις μας που είχαν σκαλώσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Το δυνατό μυαλό και η οξυμένη μνήμη μας θα μας βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε αφορά σπουδές, μελέτη, διδασκαλία ή έρευνα. Επίσης, ευνοούνται οι επιχειρηματικές συμφωνίες και οι οικονομικές συναλλαγές καθώς οι μέρες που βρίσκονται κάτω από την επήρεια της όψης είναι ιδανικές για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων. Ιδιαίτερα, μάλιστα, ευνoούνται οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις αλλά και οι αγοραπωλησίες ακινήτων ή η οικονομική εκμετάλλευσή τους. Φυσικά, αν εμείς θέλουμε να ζητήσουμε κάτι από τους ανωτέρους στην επαγγελματική ιεραρχία, η όψη αυτή είναι ιδανική.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα έχουμε αρκετές εκ βαθέων συζητήσεις, είτε με φίλους και γνωστούς, είτε με το ταίρι ή το άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά. Ιδιαίτερα ευνoούνται οι σχέσεις των οποίων τα μέλη έχουν ηλικιακή διαφορά ή που το ένα μέλος έχει λάβει το ρόλο του «μέντορα».

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, ίσως ακόμα και σχετικών με τακτοποίηση παρελθουσών οικονομικών εκκρεμοτήτων, θα νιώσετε ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε μία μυστική επαγγελματική συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε ότι έχετε πνευματική διαύγεια και ότι πλέον μπορείτε να βάλετε ρεαλιστικούς βραχυπρόθεσμους στόχους έτσι ώστε να κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα. Θα έχετε τη στήριξη φίλων και γνωστών ενώ νέες γνωριμίες θα είναι άκρως βοηθητικές για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό πλάνο σας ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες εκκρεμότητες. Η σιγουριά που θα νιώσετε καθώς και η ευφράδεια λόγου και ο μεστός τρόπος επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν. Διορθώστε λάθη του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε κάτω όνειρα, στόχους και σχέδια που έχετε και δείτε, με ρεαλιστική ματιά, τι είναι εφικτό και τι όχι έτσι ώστε να μη χάνετε τον χρόνο σας. Κρατήστε κοντά σας μόνο ό,τι είναι χτισμένο σε γερές βάσεις. Ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα σπουδών αλλά και μετακινήσεων.

ΛΕΩΝ

Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές και διευθετήστε ό,τι έχετε σε εκκρεμότητα έτσι ώστε να ανακουφιστείτε. Οι συνθήκες είναι άκρως κατάλληλες για να προχωρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης και ενδιαφέρουσας ιδέας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει εξελίξεις θετικές σε ζητήματα που βρίσκονταν σε αναμονή και αφορούσαν, είτε νομικές, είτε γραφειοκρατικές υποθέσεις σας. Εύνοια έχετε αναφορικά με νέες συνεργασίες, μάθηση και ταξίδια. Θα βρείτε πρακτικές λύσεις που θα βελτιώσουν τη ποιότητα της σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά, είτε με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, είτε με μία, αισθηματικής φύσης, σχέση σας. Αν υπάρχει ένα θέμα υγείας, θα βρείτε τη λύση του εύκολα και γρήγορα. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλανίσει ψυχολογικά και θα βάλετε σε μια τάξη κάποια ζητήματα σχετικά με τα προσωπικά σας. Θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και, ξεπερνώντας τις όποιες ανασφάλειές σας, αναλάβετε δράση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητάς σας και η αρμονική διαβίωση υμών και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε γυμναστική ή θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και, ως εκ τούτου, την υγεία σας. Θα βρεθείτε ξανά με άτομα που είχατε χαθεί και θα ξαναζεστάνετε τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βάλει σε μια επικοινωνιακή εγρήγορση. Θα έχετε επαφές, μηνύματα, προτάσεις και συζητήσεις καθώς και θετικές εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο. Καλά νέα θα έχετε και από τα παιδιά, τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα βελτιωθούν κάτι που θα σας επιτρέψει να φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα οικογενειακό σας θέμα ενώ θα χρειαστεί να αξιολογήσετε σωστά και μια επαγγελματική πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην κλείνεστε στο καβούκι σας αλλά, αντ’ αυτού, κοινωνικοποιηθείτε και αντικαταστήστε ό,τι σαθρό υπάρχει στη ζωή σας με νέο και πολλά υποσχόμενο. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές, συμφωνίες, μάθηση και μετακινήσεις. Ορισμένους θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-05-2023 21:58:36