Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 17 Φεβρουαρίου 2023 ο Ερμής από τις 9° 18’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας κεράσει θετικές εξελίξεις και συναντήσεις με άτομα που θα μπορούν, και φυσικά θα θέλουν, να μας βοηθήσουν προκαλώντας, με τις ενέργειές τους, ευνοϊκές για εμάς εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Sponsored Links

Θετικές εξελίξεις και αισιοδοξία

Η σκέψη μας θα είναι προσανατολισμένη στο σωστό σχεδιασμό του μέλλοντός μας και, για το λόγο αυτό, θα φροντίσουμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να χαράξουμε τη σωστή πορεία. Τόσο η επικοινωνιακή άνεση που θα έχουμε, όσο και οι ευφάνταστες ιδέες μας, θα μας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Θα μπορέσουμε να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε τις σωστές συμμαχίες.

Ειδικά σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές μας σχέσεις, θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα γιατί θα φροντίσουμε να πλασάρουμε έναν πιο προσιτό, διπλωματικό και φιλικό εαυτό. Αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά σε σχέση με επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις καλύτερων όρων σε συμφωνίες και φυσικά με υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα έχουμε εξελίξεις και σε κάποια γραφειοκρατικά θέματα που είχαν κολλήσει. Γενικά, η θετική όψη αυτή θα φέρει στο διάβα μας στιγμές χαράς και ευδαιμονίας. Ορισμένοι από εμάς θα κάνουμε, ή θα προγραμματίσουμε, ένα ταξίδι ενώ κάποιοι άλλοι θα ασχοληθούμε με την αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού - τεχνολογικού εξοπλισμού.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέση με μια συνεργασία σας ή γενικά με κάποιο νέο εγχείρημά σας. Κάποια άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα είναι άκρως βοηθητικά στα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε σε λειτουργία τη λογική σας που θα λειτουργήσει σαν μηχανισμός άμυνας εναντίον των εσωτερικών εντάσεων που σας δημιούργησαν γεγονότα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρεθείτε με κόσμο και θα κάνετε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την αισιοδοξία σας σε σχέση με κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει σαν δικλείδα ασφαλείας σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά σας σχέδια καθώς γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές συμμαχίες.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ίσως και στο εξωτερικό.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές οφειλές σας με την όψη αυτή. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας ομαλοποιούνται βελτιώνοντας έτσι και το εργασιακό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν κυρίως οι προσωπικές σας σχέσεις καθώς θα προσπαθήσετε να βρείτε «κοινό έδαφος» με το ταίρι της καρδιάς σας. Σε άλλες περιπτώσεις, θα φροντίσετε να κρατήσετε δύο πλευρές της ζωής σας με τον σωστό τρόπο διαχωρισμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα τακτοποιηθούν, ή τουλάχιστον θα μπουν σε μια σειρά, κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, ίσως ακόμα και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Σε κάθε περίπτωση, η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς θα τολμήσετε να εκφράσετε τον έρωτά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι και τα μέλη της οικογένειάς σας θα απορροφήσουν, θετικά πάντα, το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα κληθείτε να μεταφέρετε τις γνώσεις σας στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν κάτω από όψη αυτή θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ξεπεράσετε στρεσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος και να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-02-2023 12:00:00