Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 20 Ιουνίου 2022 ο Ερμής από τις 06° 20’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας ευνοήσει χαρίζοντάς μας δημιουργική σκέψη, καλές και έξυπνες ιδέες αλλά και επικοινωνιακή άνεση, κάτι που θα μας βοηθήσει στο να προωθήσουμε τις όποιες ιδέες μας. Το γεγονός ότι θα θέλουμε να κοιτάμε μπροστά και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας σε συνδυασμό με τη θετική μας σκέψη, θα φέρει, στο εδώ και τώρα μας, γεγονότα που, εκτός από χαρά, θα μας φέρουν και αισιοδοξία.

Sponsored Links

Ευχάριστες ειδήσεις και χαρούμενες συναντήσεις!

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα μας είναι πιο εύκολο, τόσο να εκτιμούμε σωστά τις καταστάσεις, όσο και να παίρνουμε τις καλύτερες αποφάσεις, που θα μας επιτρέψουν να χαράξουμε την ορθότερη για εμάς πορεία. Η άνεσή μας στο λόγο αλλά και η καλή εξωλεκτική μας επικοινωνία, δηλαδή οι κινήσεις του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου μας, θα μας επιτρέπουν να επηρεάσουμε θετικά, τόσο συναισθηματικά, όσο και νοητικά τους άλλους.

Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν στο να γνωρίσουμε κόσμο, να κάνουμε φίλους αλλά και να έχουμε επιτυχία σε ό,τι αφορά διαπραγματεύσεις καλύτερων οικονομικών όρων και επαγγελματικών συμβάσεων ή γενικά συμφωνιών. Επίσης, θα έχουμε θετικά νέα σε ό,τι αφορά συναλλαγές με το δημόσιο ή με τράπεζες. Επιπλέον, το ξεμπλοκάρισμα γραφειοκρατικών σκοπέλων θα μας επιτρέψει να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις μας.

Επίσης, θα έχουμε αρκετές εξόδους και συναντήσεις με απολαυστικούς ανθρώπους που θα μας χαροποιήσουν αλλά και κάποιες ιδιαίτερα ευχάριστες και ενθαρρυντικές ειδήσεις. Η ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ που θα έχουμε θα μας βοηθήσει, όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε το στρες, αλλά θα ενισχύσει και την καλή ψυχολογική μας διάθεση. Ορισμένους από εμάς θα τους απασχολήσει κάποια αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ενώ κάποιους άλλους ένα ταξίδι ή η οργάνωση ενός ταξιδιού.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει, τόσο τα επικοινωνιακά ταλέντα, όσο και τη γρήγορη σκέψη σας. Μπορείτε λοιπόν με μεγαλύτερη ευκολία να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και το έργο σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνουν ένα ταξίδι που αν είναι επαγγελματικό θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, είτε η θεά τύχη θα σας ευνοήσει φέρνοντας στην επιφάνεια γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεσκεπάσετε παρασκηνιακές ενέργειες εκ μέρους τρίτων. Το σίγουρο είναι ότι θα ηρεμήσετε ψυχικά όπως και το ότι θα έχετε κέρδη τόσο σε υλικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν κάποιες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως καθώς θα σας γεμίσουν θάρρος και θα σας επιτρέψουν να ατενίσετε το μέλλον με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα πατήσετε γερά στα πόδια σας καθώς γεγονότα θα σας επιτρέψουν να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια. Ατενίστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν έτσι ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά αλλά και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε νέα ξεκινήματα, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα βιώσετε αλλαγές που μαζί τους θα φέρουν και ένα δροσερό αεράκι αισιοδοξίας. Επίσης, θα κοινωνικοποιηθείτε και θα κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα μακρινό ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας καθώς συγκεκριμένα γεγονότα θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για εσάς. Θα ξεπεράσετε κάποια γραφειοκρατικά μπλοκαρίσματα , ειδικά αν αυτά έχουν σχέση με χρήματα, και θα καλύψετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ευκαιρίες θα έχετε για κάτι καλύτερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και αισθηματικά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τόσο οι προσωπικές σχέσεις σας, όσο και οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα δεχθούν την εύνοια αυτής της όψης. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας ενώ, αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Επαγγελματικά, και ως εκ τούτου οικονομικά, θα υπάρξει κάποια σημαντική βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους περισσότερους από εσάς θα τους απασχολήσουν θέματα σχετικά με τη βελτίωση της υγείας, της διατροφής αλλά και της εξωτερικής τους εμφάνισης. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο εύκολη και λειτουργική μέσα από κάποιες έξυπνες διορθωτικές κινήσεις σας. Επίσης, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ανοιχτείτε περισσότερο με την όψη αυτή σε καινούργιες γνωριμίες, απολαύσεις και διασκεδάσεις που, αν μη τι άλλο, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας φέρουν ένα φρέσκο αέρα αισιοδοξίας στη ζωή σας. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά. Οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα τακτοποιηθεί μια παρελθούσα οικογενειακή οικονομική εκκρεμότητα ενώ θετικές ειδήσεις θα έχετε σχετικά με κάποιο ακίνητο. Κάποιες δικές σας κινήσεις θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τη δική σας αλλά και των οικείων σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας ή γενικά με τη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και γρήγορες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. θα σας απασχολήσουν μετακινήσεις, αλλαγές αλλά και γενικά κάποια αισιόδοξα ξεκινήματα. Μια καινούργια σχέση θα βρεθεί στον ορίζοντα ορισμένων από εσάς ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά στο ταίρι τους ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και έτσι να βελτιώσετε την καθημερινότητα τη δική σας αλλά και των οικείων σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν θέματα σχετικά με κάποια αγοραπωλησία ακινήτου ενώ κάποιοι άλλοι θα ασχοληθούν με ανακαίνιση της κατοικίας τους. Γενικά, ορισμένα γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-06-2022 12:00:00