blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 11° 11' των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε το μέλλον μας κατανοώντας όλες τις προοπτικές καθώς και την καλύτερη διαδρομή, έχοντας πάντα κατά νου τη μεγαλύτερη εικόνα και, φυσικά, το που θέλουμε να καταλήξουμε. Η θετική σκέψη και η αισιόδοξη στάση, το καθαρό μυαλό, οι σωστές επικοινωνιακές και κυρίως οι διπλωματικές μας ικανότητες σε συνδυασμό με την άνεση στην αυτοέκφραση, ακόμα και με την έννοια του μετασχηματισμού της σε ένα εντελώς προσωπικό στυλ, θα μας βοηθήσουν πολλαπλά.

Sponsored Links

Θετικές ειδήσεις και ευχάριστες συναντήσεις

Ιδιαίτερη εύνοια και επιτυχίες θα έχουμε σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συζητήσεις, οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και γενικά διαπραγματεύσεις καλύτερων συμβάσεων και συμφωνιών καθώς και στο εμπόριο.

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Κάποιοι θα θελήσουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, ακόμα και μέσα από τη συμμετοχή μας σε σεμινάρια ενώ, όσοι χρειαστεί να δώσουν εξετάσεις, θα έχουν σαφώς λιγότερο άγχος από το αναμενόμενο. Ορισμένοι άλλοι θα θελήσουμε να προγραμματίσουμε ή να κάνουμε ένα ταξίδι που θα μοιάζει με μια μικρή και ενδιαφέρουσα περιπέτεια.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Έχετε βιώσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλεια, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν κάτι πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφουγκραστείτε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή ομοϊδεάτες και πράξτε τα δέοντα έτσι ώστε να βρεθείτε, με τον τρόπο αυτό, ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια παρελθούσα επαγγελματική συνεργασία ή απλά μια συζήτηση που είχε γίνει κάπου πίσω στον χρόνο, επανέρχεται με διαφορετική ατζέντα. Βασιστείτε στα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και στην προσαρμοστικότητά σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις αναφορικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε ή θα ξεκινήσετε να οργανώνετε ένα ταξίδι.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ενισχυτικά στην αυτοπεποίθησή σας. Θα τακτοποιήσετε οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συμφωνίες θα σας αποδείξουν περίτρανα ότι μπορεί κάτι καινούργιο να ανατείλει στον ορίζοντά σας. Λειτουργήστε, ωστόσο, μεθοδικά και χωρίς βιασύνες έτσι ώστε να μη "χαλάσει η συνταγή".

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ευεξία και η υγεία σας, κάτι που θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας. Θετικά συμβάντα θα λειτουργήσουν ενισχυτικά ως προς την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και περάστε όμορφα με άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό περιβάλλον σας. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε ερωτικά τη συντροφική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματά σας και θα ανακουφιστείτε ψυχικά και συναισθηματικά από ζητήματα που σας είχαν αγχώσει αρκετά. Θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να ομαλοποιήσετε την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οξυδέρκεια και η ευελιξία σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις, όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Εστιάστε στο μέλλον με αισιοδοξία. Νέες αισθηματικές γνωριμίες θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη υπόσχεται βελτίωση των εσόδων σας, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα φωτίσει την πραγματικότητα κάποιων από εσάς. Κατά τα λοιπά, το σπίτι θα γίνει το καταφύγιό σας ενώ ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε και από τους οικείους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σας αφορούν και που θα σας οδηγήσουν στο δρόμο των αλλαγών και των θετικών αποτελεσμάτων. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και ατενίστε το μέλλον σας με αισιοδοξία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2024 17:41:09