Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία, από την Έλενα Γκιτσάλη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 17 Απριλίου του 2021 θα βρεθεί σε όψη εξάγωνου ο Ερμής από τις 26ο 16’ του Κριού με τον Δία από τις 26ο 16’ Υδροχόου.

Sponsored Links

Ευχάριστες ειδήσεις και ξεκάθαρες κουβέντες!

Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό των +/-2 ημερών θα είναι εξαιρετικά εποικοδομητικό σε ότι αφορά τον τρόπο που επικοινωνούμε καθώς οι προσλαμβάνουσες πληροφορίες θα είναι ξεκάθαρες. Ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβουμε θα βελτιώσουν την διάθεσή μας καθώς θα είμαστε περισσότερο ανοιχτοί αλλά και ανεχτικοί με τους όποιους άλλους της ζωής μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία;

Η όψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή σε αυτό το δεκαήμερο.

Πάμε να δούμε τώρα κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνήστε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας και δεν θα πάτε χαμένοι, καθώς θα βρεθούν δίπλα σας άνθρωποι πρόθυμοι να λειτουργήσουν βοηθητικά απέναντί σας προωθώντας τα έργα σας. Υπέροχες στιγμές θα περάσετε με φίλους και ομοϊδεάτες σας, με τους οποίους θα ανταλλάξετε απόψεις και ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σωστή επαφή με τους συνεργάτες σας αλλά και η επικοινωνία των όποιων θεμάτων υπάρχουν, χωρίς δεύτερες σκέψεις, θα σας δώσει λύσεις και θα βελτιώσει το μεταξύ σας κλίμα. Συναισθηματικά ξεμπλοκαρίσματα θα σας δώσουν χαρά και θα ελαφρύνουν τη ψυχή σας, καθώς οι φοβίες σας διαλύονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοούνται τα ταξίδια, όχι μόνο τα φυσικά, αλλά και του μυαλού, οπότε ταξιδέψτε ελευθέρα και με τον τρόπο αυτό κατανοήστε και τον κόσμο των άλλων ανθρώπων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Ανώτερες σπουδές και πιστοποιήσεις αλλά και η μαθητεία γενικά όπως και η διδασκαλία ευνοούνται επίσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες αύξησης του εισοδήματός σας, ίσως μάλιστα μέσα από χρήματα τρίτων, όπως π.χ. διατροφή ή κάποια κληρονομιά ή ακόμα και κάποιο δάνειο. Καλό θα ήταν, και επειδή με την όψη αυτή ευνοείστε, να τακτοποιήσετε τυχόν οφειλές σας σε τράπεζες η δημόσιο και μάλιστα με όρους που θα ευνοούν εσάς.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό σας ορίζονται υπάρχουν καινούργιες συνεργασίες, νέα συμβόλαια και πολλά υποσχόμενο μέλλον. Αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, οι μόνιμες σχέσεις θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο και όσοι από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι θα βρεθείτε να έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά και ενδιαφέροντα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλυτερεύουν οι συνθήκες στον επαγγελματικό σας χώρο και η πίεση των τελευταίων ημερών αποδράμει από τον χώρο σας δίνοντας την θέση της στην ηρεμία και στη σιγουριά. Άτομα σε ανώτερες θέσεις από εσάς σας βοηθούν και σας επιβραβεύουν, όχι μόνο με λόγια, αλλά και με έργα, ακόμα και με την μορφή μπόνους.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη ευνοεί τις σχέσεις με τα παιδιά σας διορθώνοντας εντάσεις που μπορεί να είχαν παρουσιαστεί μεταξύ σας. Σε προσωπικό επίπεδο και επειδή η ανάγκη σας να περάσετε καλά και να έχετε γύρω σας ανθρώπους με καλή αύρα, θα σας φέρει σε επαφή με νέα και πολύ θετικά άτομα που θα λειτουργήσουν σαν ενεργειακό ποτό πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα τα οποία, αν και εφόσον σας είχαν προκαλέσει προβλήματα, βρίσκουν λύσεις και σας φέρνουν ηρεμία. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα  αγοράς ή πώλησης ακινήτων ή αντικειμένων που θα κάνουν το σπίτι σας ομορφότερο. Καλή περίοδος για να κόψετε και κακές συνήθειες όπως π.χ. το κάπνισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνήστε τα θέλω σας με τους ανθρώπους που είναι στο στενό σας κύκλο και δεν θα χάσετε. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας και τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας βελτιώνονται μέρα με την μέρα και τα αισθηματικά σας δέχονται ενέσεις ενίσχυσης στα θεμέλιά τους. Όλα πάνε καλά, χαλαρώστε και απολαύστε τις χαρούμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολούν, θετικά πάντα, οικονομικά ζητήματα και κάποια χρήματα, ακόμα και από το δημόσιο, που περιμένατε έρχονται με σκοπό να ηρεμήσουν, τόσο εσάς, όσο και την τσέπη σας. Υπάρχει πιθανότητα  κάποιος δικός σας άνθρωπος, ίσως και  μέσα από την οικογένειά σας, να χρειαστεί την οικονομική σας αρωγή την οποία και θα του δώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτοπροσδιορίζεστε μέσα από τις επαφές σας και από το τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή και η πληθωρική σας προσωπικότητα σας γεμίζει με ευκαιρίες για επέκταση και για νέες προοπτικές στην ζωή σας. Θα προσελκύσετε κοντά σας ανθρώπους εξίσου ανοιχτούς και ευχάριστους με εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Ψάχνετε για το νόημα της ζωής γενικά, αλλά και για έμπνευση στη δική σας ζωή ειδικά, πράγμα που ίσως σας οδηγήσει σε θέματα που άπτονται της ψυχολογίας ή ακόμα και γενικότερα της πίστης. Οικονομικά, ίσως βρεθείτε με κάποια έξτρα χρηματική βοήθεια στην κυριολεξία από το πουθενά. Αισθηματικά, πάλι η πρόκληση μιας κρυφής σχέσης σας εντυπωσιάσει.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-04-2021 12:00:00