blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Την 1η Ιουλίου 2023 ο Ερμής από τις 09° 19’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή θα έχουμε πολύ καλές ιδέες που θα μας επιτρέψουν να προβούμε σε κινήσεις ιδιαίτερα ευνοϊκές για τη μελλοντική μας εξέλιξη και επαγγελματική πορεία. Θα νιώσουμε ότι ανοίγουν οι προοπτικές μας και ότι πλέον μπορούμε να δούμε καθαρά τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουμε έτσι ώστε να έχουμε, τόσο επιτυχίες, όσο και κέρδη.

Sponsored Links

Ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις

Η αλήθεια είναι ότι η θετική σκέψη μας θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς θα λειτουργήσει σα μαγνήτης όμορφων πραγμάτων και γεγονότων, όπως επίσης και το ότι θα είμαστε πιο ανοιχτοί στο καινούργιο και θα έχουμε καλές επικοινωνιακές ικανότητες και μεγαλύτερη άνεση στο να εκφράζουμε τις σκέψεις και τα θέλω μας.

Σε ό,τι αφορά εκκρεμότητες που έχουμε, θα βρούμε λύσεις με μεγαλύτερη ευκολία ή θα συναντήσουμε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά προς εμάς, ενώ θετικές εξελίξεις θα έχουμε και σε θέματα με το δημόσιο και γενικά τη γραφειοκρατία. Ορισμένοι από εμάς θα προβούμε σε κάποια αλλαγή μεταφορικού μέσου ή τουλάχιστον θα μπούμε στη διαδικασία να το σκεφτούμε σοβαρά και να ξεκινήσουμε τη σχετική αναζήτηση, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό, σχετικά ακόμα και με την δουλειά μας.

Το σίγουρο είναι ό,τι, δεδομένου ότι με την όψη αυτή θα γίνουμε καλοί διπλωμάτες, θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε μια καλύτερη επαγγελματική συμφωνία καθώς και να συζητήσουμε πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους. Επιπλέον, με την όψη αυτή θα έχουμε αρκετές και ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις όπως επίσης και ευκαιρίες για να περάσουμε όμορφες στιγμές γεμάτες χαρά και γέλιο με αγαπημένους μας ανθρώπους. Ακόμα, θα προγραμματίσουμε ή θα πάμε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα αναφορικά με ένα ακίνητο ή με κάποιο οικογενειακό σας θέμα ενώ θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Μια πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάποιο σημαντικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισιόδοξα νέα σχετικά με την εξέλιξη των οικονομικών σας θα σας χαροποιήσουν. Το τοπίο των επαγγελματικών σας ξεδιαλύνει και όλα μπαίνουν σε μια σωστή σειρά. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων και εν γένει νομικές υποθέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητές σας, είτε οικονομικής, είτε επαγγελματικής φύσης ενώ θα βρείτε την άκρη αναφορικά με ένα θέμα που σας είχε αγχώσει. Μια νέα οικονομική συνεργασία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα έσοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες που θα σας ωθήσουν να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς και να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Θα έχετε τη βοήθεια φίλων σε ένα προσωπικό σας θέμα.

ΛΕΩΝ

Κάποια γεγονότα θα ανατρέψουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν μπροστά σε κάτι καινούργιο που θα σας βοηθήσει να εξελίξετε την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μια παρελθούσα συνεργασία επιστρέφει δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά σε άτομα που θέλουν τα ίδια πράγματα και βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Μαζί τους μπορείτε να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε κάποια πλάνα σας. Λύσεις θα βρείτε και σε κάποια θέματα που σας είχαν βάλει σε σκέψεις.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με άτομο που, είτε είχατε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, είτε υπήρξε κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας. Αν έχετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο, θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μάθετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την πραγματική αιτία που βρίσκεται πίσω από συμπεριφορές, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο προσωπικό σας πεδίο. Οργανώστε τη μελλοντική σας πορεία και κοινωνικοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προβείτε σε κάποιες πολύ καλές επαγγελματικές κινήσεις που, εκτός από τα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε και τη δημόσια εικόνα σας. Κάποιες προσωπικές σας επιτυχίες θα ανανεώσουν μέσα σας την πίστη στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σας ζωή θα πάρει τα ηνία και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τη χαρά και την αισιοδοξία. Θα αναζητήσετε στιγμές διασκέδασεις και ανεμελιάς ενώ θα βρεθείτε και πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας ή το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας ή θα βρείτε μια έξυπνη λύση σε κάποιο οικογενειακό σας θέμα. Ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε εσωτερικά και να κάνετε πιο αρμονική την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη ζωή με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν και θα ανοίξετε νέους κοινωνικούς κύκλους. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2023 23:59:39