blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 2 Μαρτίου 2023 ο Ερμής και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 29° 22’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μας αναγκάσει να βάλουμε σε μία σειρά τη ζωή μας και να εφαρμόσουμε στο εδώ και τώρα μας όλες αυτές τις θεωρίες περί προσωπικής προόδου και συναισθηματικής σταθερότητας που κατά καιρούς έχουμε ακούσει ή ακόμα και ασχοληθεί. Θα έχουμε τη νοητική ικανότητα να πάρουμε τα πάντα γύρω μας, από τις απόψεις των άλλων, έως τις παρελθούσες προσωπικές εμπειρίες μας, ως δεδομένα και να τα αναλύσουμε με σκοπό να βρούμε την όποια αλήθεια, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθουμε σε κόντρα με τα όποια στερεότυπα, ως ώρας, υπάρχουν στο μυαλό ή στη ζωή μας.

Sponsored Links

«Η σημασία του να είναι κανείς σοβαρός»

Το βασικό με την όψη αυτή είναι να έχουμε στόχους. Διαφορετικά, θα δυσκολευτούμε να αποφύγουμε την παγίδα του να εστιάσουμε στα αρνητικά και, με τον τρόπο αυτό, να οδηγηθούμε στη μελαγχολία και τις επικοινωνιακές δυσκολίες. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι με την όψη αυτή αρκετοί από εμάς θα νιώσουμε να μας «στήνουν στον τοίχο». Κάποια επικριτικά σχόλια ή σκληρά, κατά περιπτώσεις, λόγια θα μας κάνουν να αισθανθούμε απόρριψη. Το κλειδί σε όλα αυτά είναι η θετική σκέψη και η εστίαση σε ό,τι καλό έχουμε στη ζωή μας. Εξάλλου, όλοι μας γνωρίζουμε ότι μία στιγμή δεν διαρκεί για πάντα, όσο άδικη και αν φαντάζει στα μάτια μας και ότι, στο τέλος της γραφής, η ευτυχία είναι προσωπική μας επιλογή. Επίσης, το να κρατούμε το μυαλό μας απασχολημένο με καθήκοντα ή σημαντικές δουλειές που πρέπει να φέρουμε εις πέρας θα μας αποτρέψει από το βυθιστούμε στη μελαγχολία.

Τέλος, η όψη αυτή είναι ό,τι πρέπει για να ασχοληθούμε με την διευθέτηση των υποθέσεών μας, με την έννοια πρακτικών η γραφειοκρατικών θεμάτων βασιζόμενοι όμως στην κοινή λογική και με κάθε προσοχή στη λεπτομέρεια. Κάποιοι από εμάς θα αξιοποιήσουμε μια τέχνη ή ένα αντικείμενο που κατέχουμε ενώ η στιγμή είναι ιδανική για να αναζητήσουμε συμβουλές από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά κάποιες φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βοηθήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή μαζί του θα προχωρήσετε στην πραγματοποίηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε δυναμικά σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματική ή κοινωνική σας πραγματικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και βελτιώστε ακόμα περισσότερο τη δημόσια εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας κάνοντάς τους πιο βατούς στα τρέχοντα δεδομένα. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες υποθέσεις σας, είτε οικονομικής, είτε νομικής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με θέματα και ανθρώπους που έχουν σχέση με το παρελθόν σας. Ο λόγος είναι γιατί πλέον πρέπει να τα διαχειριστείτε με λογική και σύνεση και, φυσικά, θα πρέπει να βρείτε τις σχετικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το περιττό.

ΛΕΩΝ

Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας μέσα από τη σωστή επικοινωνιακή οδό και θα λύσετε τις όποιες μεταξύ σας διαφορές. Το ίδιο μοτίβο θα πρέπει να ακολουθήσετε και σε ό,τι αφορά, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε καθώς κύριο μέλημά σας θα είναι η σωστή οργάνωση ενώ, ταυτόχρονα, θα έχετε και την απαραίτητη αυτοπειθαρχία. Θα σας κάνει καλό μια ήπια γυμναστική αλλά και η βελτίωση της διατροφής σας.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΖΥΓΟΣ

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα συναισθηματικά παιδιαρίσματα του/της συντρόφου σας ή, γενικά, των όποιων άλλων της ζωής σας. Αντισταθείτε στις χειριστικές συμπεριφορές τους και βάλτε τα όρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τα όποια προβλήματα είχαν ταλανίσει εσάς ή ακόμα και μέλη της οικογένειάς σας, πλέον βρίσκετε ουσιαστικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων θα μπορέσετε, τόσο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις ανάγκες σας, όσο και εσείς να αντιληφθείτε, σωστά, τα θέλω των άλλων. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές αλλά και υπογραφές συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να δείξετε σύνεση στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο άμεσο μέλλον. Θα μπορέσετε να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε σωστές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω μια πιο προσγειωμένη και σταθερή στις απόψεις της περσόνα, πρόθυμη να συνεργαστεί και να δει τα πράγματα με μία άλλη πιο ώριμη ματιά. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο φερέγγυους και αξιόπιστους στους άλλους με θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αποφασίσετε να έρθετε σε ένα εσωτερικό διάλογο με τον ίδιο σας τον εαυτό και να τακτοποιήσετε μέσα σας όλα όσα πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Κύριο μέλημά σας θα πρέπει να είναι η διατήρηση της εσωτερικής σας ισορροπίας και αρμονίας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2023 03:50:01