Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 6 Δεκεμβρίου 2022, ο Ερμής από τις 29° 03’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θεωρείται ακατάλληλη για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των όποιων σχέδιών μας καθώς, ενώ θα είναι απαραίτητο να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην κάνουμε λάθη, εμείς δεν θα μπορούμε, εξαιτίας αδυναμίας, να συγκεντρωθούμε. Επιπλέον, ο τρόπος που θα εκφράζουμε τις σκέψεις μας θα μοιάζει υπερβολικός στους άλλους οι οποίοι θα θεωρούν ότι μας χαρακτηρίζει η αμετροέπεια.

Sponsored Links

Αμετροέπεια και λάθη από υπεραισιοδοξία

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι και εμείς με τη σειρά μας με την όψη αυτή θα υπερεκτιμήσουμε, τόσο τις τρέχουσες καταστάσεις, όσο και τις δικές μας δυνάμεις. Θα είμαστε ορμητικοί και θα θέλουμε να ασχοληθούμε με πράγματα μεγαλύτερα, ανώτερα από αυτά που μας απασχολούν τώρα και να κάνουμε σχέδια μακροπρόθεσμα καθώς οι μεγάλες προσδοκίες μας θα μας σπρώχνουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο, αν και γενικά καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις, το να γίνουμε υπέρ-αισιόδοξοι δεν θα μας ωφελήσει πουθενά. Ίσα – ίσα μπορεί άνετα να μας οδηγήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες και ρίσκα που το αποτέλεσμά τους, αν δεν είναι συνώνυμο της αποτυχίας, δεν θα μας αρέσει καθόλου.

Επιπλέον, η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει γκαφατζήδες κατά συρροή, είτε λόγω γρηγοράδας, είτε λόγω απερισκεψίας, είτε λόγω αφηρημάδας, είτε λόγω απροσεξίας. Σε κάθε περίπτωση, οι γκάφες αυτές μπορεί να μας στοιχίσουν καθώς θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα αποσταθεροποιήσουν τις καταστάσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και θα μας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Ακόμα, κάτι που θα πρέπει με αυτή τη όψη να προσέξουμε και που αφορά κυρίως στις προσωπικές μας σχέσεις, είναι η υπέρμετρη υπερηφάνεια που θα πλησιάσει τα όρια του εγωισμού. Αυτό θα μας ωθήσει να κλείσουμε τα αυτιά και τα μάτια μας σε ό,τι αφορά τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων και, με ένα σχεδόν αλαζονικό τρόπο, να επικεντρωθούμε μόνο στα δικά μας «καλά και συμφέροντα». Φυσικά, αυτό στις αισθηματικές σχέσεις θα προκαλέσει εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν μέχρι και σε ρήξεις.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, με την όψη αυτή, είναι να προσπαθήσουμε να μην αντιδρούμε χωρίς δεύτερη σκέψη και με έναν τρόπο που θα τον χαρακτηρίζει η ασάφεια. Να παίρνουμε το χρόνο μας πριν αποφασίσουμε κάτι και να σκεφτόμαστε το αντίκτυπο που θα έχουν τα λόγια και οι πράξεις μας στους άλλους.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αν και με την όψη αυτή θα θελήσετε να πάρετε ρίσκα και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, καλό θα ήταν να μη «βγείτε από την πεπατημένη» γιατί τα αποτελέσματα των ενεργειών σας δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά νομικά θέματα και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν, δεδομένης της όψης αυτής, να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές, και μη, εκκρεμότητές σας καθώς τα γεγονότα που κατόπιν θα συμβούν θα σας αγχώσουν αρκετά. Σε ό,τι αφορά τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί με βαριά καρδιά να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία στα μεγάλα λόγια ούτε και εσείς να κάνετε υπεραισιόδοξες προβλέψεις γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται και θα απογοητευτείτε. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην υπόσχεστε πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα, τα σχετικά κυρίως με την καριέρα σας, θα τρέχουν με ταχύτητες τις οποίες θα είναι δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε με αποτέλεσμα να νιώσετε σωματική και πνευματική κούραση. Θα πρέπει, πάνω από όλα, να προφυλάξετε την υγεία σας και να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι, όταν υπάρχει ενθουσιασμός στον έρωτα και το πάθος της στιγμής είναι μεγάλο, λέμε μεγάλα λόγια και δίνουμε υποσχέσεις. Ωστόσο, για να μην υποστείτε τις συνέπειες του ενθουσιασμού, δεν θα πρέπει να υπέρ - αισιοδοξείτε αλλά να περιμένετε να δείτε τα λόγια να μεταφράζονται σε πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και μην κάνετε «την τρίχα τριχιά», ειδικά σε ό,τι αφορά θέματα της οικογένειάς σας, γιατί στο τέλος θα σας κατηγορήσουν για έλλειψη ενσυναίσθησης και αμετροέπεια. Πλησιάστε περισσότερο το ταίρι σας και δείτε και τις δικές του ανάγκες και θυμηθείτε ότι κανείς δεν είναι δεδομένος.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα λάβετε κάποια όχι και τόσο καλά νέα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας που θα σας αγχώσουν για τα καλά. Προσπαθήστε να βάλετε σε λειτουργία τη λογική και να βρείτε τα πατήματά σας. Προσοχή να δείξετε και στον τομέα της υγείας σας και ξεκουραστείτε γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να τα βάλετε κάτω και με μια καθαρά «λογιστική ματιά» να δείτε, αφενός που ξοδεύετε τα χρήματα σας και στο τέλος ξεμένετε, και αφετέρου που ξοδεύεστε συναισθηματικά και «στεγνώνετε» εσωτερικά. Το πρώτο μέλημά σας καλό θα ήταν να είναι η δική σας καλοπέραση και όχι των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη όψη αυτή θα νιώσετε ότι σιγοβράζουν μέσα σας συναισθήματα που, όχι μόνο δεν μπορείτε να τα προσδιορίσετε ακριβώς, αλλά δεν μπορείτε και να τα ελέγξετε. Για το λόγο αυτό, συγκρατηθείτε καθώς μπορεί να πείτε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα μετανιώσετε ακριβώς την επόμενη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο το οποίο, αν και στην αρχή θα σας εκνευρίσει ή ακόμα και σοκάρει, στο τέλος θα σας βγει σε καλό γιατί θα διαχωρίσετε, προς όφελός σας, την ήρα από το σιτάρι. Γενικά, όμως, ούτε να πιστεύετε, ούτε να λέτε μεγάλα λόγια και να προσέχετε με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θωπεύσουν τη ματαιοδοξία σας και θα σας οδηγήσουν με τη συμπεριφορά τους σε μονοπάτια δύσκολα να διαβείτε, ειδικά αν είστε άνθρωποι που έχετε μάθει να βαδίζετε με τον «σταυρό στο χέρι». Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μην κάνετε αλόγιστες αγορές προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σας και τη σωστή κρίση σας προκειμένου να μην κάνετε κινήσεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, να έχετε στο μυαλό σας μια παροιμία που λέει «Να απλώνεις τα πόδια σου όσο φτάνει το στρώμα σου» γιατί τα λάθη του σήμερα θα τα πληρώσετε αύριο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2022 12:00:00