blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 10 Φεβρουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 08° 21' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας κάνει αναποφάσιστους και αναβλητικούς ενώ θα δείξουμε και μια χαρακτηριστική αδυναμία να διαχειριστούμε ανθρώπους και καταστάσεις που μας προκαλούν προβλήματα και εντάσεις.

Sponsored Links

Αμετροέπεια και επιπολαιότητα

Η έλλειψη συγκέντρωσης και εστίασης στη λεπτομέρεια θα μας οδηγήσουν σε εργασιακά, και όχι μόνο, λάθη ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στον τρόπο έκφρασής μας καθώς μπορεί να φανούμε εγωιστές, αλαζόνες ή ακόμα και αδιάκριτοι. Επίσης, η υπερβολική αισιοδοξία ενδέχεται να μας κάνει να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να υποτιμήσουμε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να προβούμε σε σημαντικά λάθη που θα στοιχίσουν. Επιπλέον, θα αντιμετωπίσουμε μια έλλειψη συγκέντρωσης και αυτοπειθαρχίας ενώ μπορεί να δώσουμε ελαφρά τη καρδία υποσχέσεις τις οποίες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να τηρήσουμε.

Σε ό,τι αφορά τους γύρω μας, η αμετροέπεια στο λόγο και η υπερβολή στη συμπεριφορά των ατόμων με τα οποία συναναστρεφόμαστε θα μας κουράσουν και, ταυτόχρονα, θα μας βάλουν σε σκέψεις και ίσως μας αναγκάσουν να αλλάξουμε αποφάσεις που είχαμε πάρει. Αν κάτι πρέπει να κάνουμε με την όψη αυτή, αυτό είναι να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο, σε περίπτωση που αναγκαστούμε να το κάνουμε, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια ενώ καλό θα ήταν να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Μπορούμε, μάλιστα, να βρούμε μια χρυσή τομή ανάμεσα στην αισιοδοξία και τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε την αμετροέπεια και την επιπόλαιη συμπεριφορά ατόμων, είτε από το φιλικό, είτε από το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και κινηθείτε κατά το συμφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να μάθετε να μοιράζεστε σκέψεις, ιδέες και πληροφορίες με τους συνεργάτες σας γιατί, διαφορετικά, θα δημιουργήσετε αποστάσεις που, με την πάροδο του χρόνου, θα είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας είναι στα μελλοντικά σας σχέδια και στα πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε. Δεν θα πρέπει όμως να αφήσετε την υπέρμετρη αισιοδοξία να σας ωθήσει στο να πάρετε ρίσκα που δεν ξέρετε αν αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα χρειαστεί να μετριάσετε την τάση σας για σπατάλες γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σας κάνουν να πελαγώσετε. Αισθηματικά, μην πιστεύετε ό,τι ακούτε και μην υπόσχεστε αν δεν είστε σίγουροι.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνήστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μην υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεδομένου ότι θα έχετε πολύ δουλειά και ένα πρόγραμμα μάλλον βεβαρημένο, καλό θα ήταν να κάνετε μια καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας ενώ η έλλειψη ελεύθερου χρόνου θα σας κουράσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να δώσετε μεγάλες υποσχέσεις σε ό,τι αφορά κυρίως τα αισθηματικά σας γιατί εύκολα μπορεί να σας κατηγορήσουν για επιπολαιότητα και ανωριμότητα ενώ οι δικές σας προθέσεις δεν θα είναι αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με υπευθυνότητα. Αν το παρελθόν σας χτυπήσει την πόρτα, σκεφτείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας για να μην απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τα κουτσομπολιά και, γενικά, τον τρόπο που επικοινωνείτε καθώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με την οδήγηση και τις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατήστε την τάση σας για αλόγιστες αγορές καθώς αυτές θα είναι οδηγούμενες από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και δεν θα αφορούν πραγματικές ανάγκες. Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην πάρετε ρίσκα και αποφύγετε βιαστικές ενέργειες σε επαγγελματικά θέματα εάν δεν είστε απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα. Οι σχέσεις με τους οικείους και με τους συνεργάτες σας θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε με οποιονδήποτε τρόπο με παρασκήνιο και κρυφές ενέργειες για να μην εκτεθείτε. Επίσης, καλό είναι να προφυλάσσετε τα μυστικά σας και να είστε δύσπιστοι στα μεγάλα λόγια που ακούτε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2024 12:00:00