blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 ο Ερμής από τις 19° 17' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα προκαλέσει μια κάποια αναστάτωση στις επικοινωνίες και, γενικά, στην καθημερινότητά μας. Δεν θα μας είναι εύκολο να συγκεντρώσουμε το μυαλό, να χειριστούμε σωστά το λόγο μας και να κρατάμε τα προσχήματα. Θα συμπεριφερόμαστε σαν "κακομαθημένα παιδιά" που όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν, όταν και όπως το θέλουν, δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν το συναίσθημά τους και με τον τρόπο τους προκαλούν το χάος.

Sponsored Links

Δυσκολίες στις επικοινωνίες

Γενικά, η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει μια κάποια εσωτερική αναταραχή και νευρική ένταση. Θα διαισθανόμαστε μια επερχόμενη "καταιγίδα", με την έννοια απότομων και μάλλον δυσάρεστων συμβάντων που θα μας ξαφνιάσουν και θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε σχέδια και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να προλάβουμε δυσάρεστες εξελίξεις. Σε επίπεδο καθημερινότητας, θα νιώθουμε ότι οι υποχρεώσεις και τα όποια πρακτικά ζητήματα οφείλουμε να διαχειριστούμε μας πνίγουν και δεν μας αφήνουν ελεύθερο χρόνο και αυτό από μόνο του μπορεί να προκαλέσει νεύρα.

Καλό είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνούμε λεκτικά ή γραπτώς, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο γιατί η όψη δεν ευνοεί τις τολμηρές δηλώσεις. Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία ή από βιασύνη που θα μας στοιχίσουν καθώς θα μας κάνουν να φαινόμαστε απότομοι, υπερβολικοί, αναξιόπιστοι ή ακόμα και προσβλητικοί και όλα αυτά θα μας οδηγήσουν σε εντάσεις, λογομαχίες και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η όψη αυτή, εκτός από τις επικοινωνίες, επηρεάζει αρνητικά και τις ηλεκτρονικές συσκευές γι' αυτό διπλά προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε με κινητά, υπολογιστές, mail, κ.λ.π.. Ας φροντίσουμε να αποθηκεύουμε αρχεία, να κρατούμε αντίγραφα και να κάνουμε ό,τι άλλο χρειάζεται έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Απρόσμενες, και όχι τόσο ευχάριστες, εξελίξεις θα υπάρξουν, είτε μέσα σε φιλικές, είτε σε κοινωνικές σχέσεις, που θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε πραγματικότητες και να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Συζητήσεις που θα γίνουν στο εργασιακό σας περιβάλλον θα σας προκαλέσουν ένταση και θα σας ωθήσουν στα άκρα. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κινηθείτε βάσει σχεδίου έτσι ώστε να μην χαλάσετε την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλυτα προβλήματα, ακόμα και νομικά, θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν και να σας αγχώνουν. Αυτό, εκτός των άλλων, θα σας κάνει λίγο παραπάνω νευρικούς και απότομους με τους γύρω σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με φίλους και άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ειδικά αν με αυτά υπάρχει και μια οικονομικής φύσης εμπλοκή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε.

ΛΕΩΝ

Εντάσεις θα υπάρξουν σε σχέσεις και συνεργασίες τις οποίες, για να αποφύγετε, θα πρέπει να μην ανεβάζετε και εσείς τους τόνους και να κάνετε μια κάποια υπομονή. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε ψυχραιμία καθώς καθυστερήσεις και αναβολές στο πρόγραμμα και τα σχέδιά σας θα σας αγχώσουν και θα σας προκαλέσουν εσωτερική ένταση που εύκολα μπορεί να μεταφραστεί σε λογομαχίες μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Αναπάντεχα γεγονότα και δυσάρεστες ειδήσεις θα ανεβάσουν τους τόνους και θα προκαλέσουν αναβρασμό σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην είστε εριστικοί με το ταίρι σας και ακούστε και τη δική του άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλήματα και διάφορες εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανατρέψουν το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας και θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις, κάτι που, ωστόσο, καλό είναι να μην κάνετε, τουλάχιστον όχι άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μάθετε κάποια, όχι και τόσο ευχάριστα, νέα σχετικά με θέματα με τα οποία ενδέχεται να εμπλέκονται αδέρφια ή συγγενείς σας. Αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού. Να είστε προσεκτικοί με το μεταφορικό σας μέσο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβλήματα οικονομικά καθώς και ανώριμες συμπεριφορές από τα νεότερα μέλη της οικογένειας ή το ταίρι σας θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανατροπές, δυσάρεστες εκπλήξεις και προβλήματα προερχόμενα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας προκαλέσουν ψυχολογική και σωματική κούραση. Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και κινήσεις και αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Προσοχή δείξετε στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και στην οδήγηση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2024 14:02:39