Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 25 Μαΐου 2022 ο ανάδρομος Ερμής από τις 28° 27’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή, κατά κύριο λόγο, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε μια πιο δυνατή ικανότητα συγκέντρωσης του νου αλλά και του τρόπου έκφρασής μας. Θα είμαστε εφευρετικοί και δημιουργικοί και το μυαλό μας θα δουλεύει σε μεγάλες ταχύτητες αλλά παράλληλα και αποτελεσματικά.

Sponsored Links

Εξομολογήσεις, εκμυστηρεύσεις και υπέρβαση των όποιων εμποδίων

Ο αναλυτικός τρόπος σκέψης μας θα μας βοηθήσει, τόσο να κατανοήσουμε πλήρως το τι συμβαίνει γύρω μας, όσο και να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τα τρέχοντα γεγονότα προς όφελός μας. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο παραπάνω ανταγωνιστικούς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς στην προκειμένη μιλάμε για μια υγιή ανταγωνιστικότητα η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Επίσης, με τον τρόπο αυτό θα γεμίσουμε με περισσότερη ενέργεια και θα βρισκόμαστε σε μια συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας συμβαίνουν.

Βέβαια, από την άλλη, ίσως εμείς χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε φιλόδοξους και κάπως επιθετικούς ανθρώπους που δεν είναι και ακριβώς θετικά προσκείμενοι σε εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση, η όψη αυτή μπορεί να γίνει άκρως βοηθητική για εμάς καθώς θα καταφέρουμε να τους αντιμετωπίσουμε, σε πολλές περιπτώσεις, χάρη σε μια κρυφή πληροφορία η οποία θα αποδειχθεί σωτήρια για εμάς καθώς θα φανερώσει κρυμμένο παρασκήνιο και θα αποδυναμώσει τους αντιπάλους μας.

Η όψη αυτή μας ζητά να μην αφήνουμε τίποτα στη τύχη αλλά, τουναντίον, να είμαστε συνειδητοί και να έχουμε πλήρη συμμετοχή σε ό,τι κάνουμε. Θα είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε ρεαλιστικά και πρακτικά τις όποιες ιδέες μας. Επίσης. θα ασκούμε επιρροή στους άλλους και θα καταφέρνουμε, σχεδόν, να διεισδύουμε στις σκέψεις τους. Ο συντονισμός, μάλιστα, της σκέψης μας με αυτήν των άλλων θα μας βοηθήσει σε ό,τι αφορά συνεργασίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα μάλιστα αν έχουν να κάνουν με πωλήσεις και οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, καλό θα ήταν να προσέξουμε εμμονικές συμπεριφορές, και σκέψεις μας που θα μας βγάλουν από το μονοπάτι της χαράς και της ηρεμίας και θα μας οδηγήσουν σε εντάσεις και ψυχολογικά άγχη. Επίσης, δεν θα πρέπει να βάζουμε τον πήχη πολύ ψηλά και να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους γιατί στο τέλος θα απογοητευτούμε και, όπως είχε πει και ο φιλόσοφος Σενέκας, «Δεν είναι οι άνθρωποι που μας απογοητεύουν, αλλά οι προσδοκίες που έχουμε για αυτούς». Η λύση λοιπόν για εμάς είναι, τόσο η γνώση του ποιοί πραγματικά είμαστε και τι ακριβώς θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας έτσι ώστε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά και η επίγνωση του τι και ποιος έχει συμβατότητα με εμάς.

Βέβαια, θα υπάρξουν και οι περιπτώσεις που κάποια ερωτική εξομολόγηση βαθιών και ειλικρινών αισθημάτων θα ανοίξει τις πόρτες του παραδείσου για αρκετούς από εμάς καθώς για τον αποστολέα θα είναι εφάμιλλη με μια, τρόπον τινά, συναισθηματική κάθαρση, για τον δε παραλήπτη θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση και ευτυχία.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες θα κάνετε κάποιες σημαντικές επαφές με άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις της επαγγελματικής ή κοινωνικής πυραμίδας. Τα άτομα αυτά έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και, φυσικά, στη σοβαρή αναβάθμιση της τρέχουσας οικονομικής σας πραγματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα καθώς η αξιοποίησή τους θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε, με τον αέρα του νικητή, σε μια πολύ καλή συμφωνία. Γενικά, όποιες εργασίες έχετε ήδη ξεκινήσει, με την όψη αυτή, θα προχωρήσουν αργά και σταθερά στην ολοκλήρωσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, τόσο να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες, όσο και να κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες για τις οποίες όμως θα χρειαστεί να κινηθείτε πολύ προσεκτικά και, φυσικά, με άκρα μυστικότητα. Χρήσιμες πληροφορίες θα έρθουν στα αφτιά σας. Ορισμένοι θα ζήσετε έναν έρωτα στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και συμπεριφερθείτε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μη φανεί ότι πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους προκειμένου να γίνει το δικό σας. Εμπιστευτείτε την, έτσι και αλλιώς, ανεπτυγμένη σας διαίσθηση και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις και με τον τρόπο αυτό κερδίστε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας πρόοδος ενώ, παράλληλα, θα κάνετε και κάποιες επαφές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την δημόσια εικόνα σας. Κάποιες αλλαγές στο χώρο σας θα σας επιτρέψουν να έχετε μια πιο λειτουργική καθημερινότητα. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε και αλλαγές στην εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή για εσάς θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και προωθείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας. Ο έρωτας θα παίξει έναν πάρα πολύ δυνατό ρόλο καθώς, είτε εσείς θα είστε οι παραλήπτες μιας ερωτικής εξομολόγησης, είτε εσείς θα αποφασίσετε να μιλήστε για όλα όσα αισθάνεστε στο αντικείμενο του πόθου σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί, και θα μπορέσετε, να ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που ταλανίζουν εσάς και την οικογένειά σας. Χρησιμοποιήστε γνωριμίες που τυχόν έχετε για να προωθήστε κάποια σχέδιά σας. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση κάποιου οικογενειακού ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα αισθάνεστε και να τα επικοινωνήσετε με τον άνθρωπό σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήστε δίπλα σας μόνο ότι σας ικανοποιεί ψυχή τε και σώματι, και επιπλέον σας χαρίζει το ενδεχόμενο ενός καλύτερου μέλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους με γνώμονα, τόσο τη βελτίωση των οικονομικών σας, όσο και της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον, θα σας απασχολήσει, όχι μόνο η καλή σας υγεία, αλλά παράλληλα και η καλή σας εμφάνιση. Για το λόγο αυτό θα βελτιώσετε, τη διατροφή σας και θα βάλετε και τη γυμναστική στο ημερήσιο πρόγραμμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να επανα-ανακαλύψετε τα ταλέντα σας και, παράλληλα, να επανα-προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Διεκδικήστε ό,τι πιστεύτε πως σας αξίζει και κυνηγήστε τα όνειρά σας. Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας βοηθήσει να «λυθείτε» συναισθηματικά ακόμα περισσότερο, να γίνετε πιο δοτικοί αλλά και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα τακτοποιήσετε κάποια θέματα σχετικά με την κατοικία σας, ή γενικά ένα οικογενειακό ακίνητο, και αυτό θα σας βοηθήσει να πετάξετε από πάνω σας άγχη και ανασφάλειες. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί, προκειμένου να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, να κάνετε κάποιες μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μέσω κάποιων προσώπων από το στενό φιλικό σας κύκλο ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα κάνετε κάποια γνωριμία την οποία και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα καθώς θα είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη για το μέλλον σας. Μέσα από το διάλογο, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-05-2022 12:00:00