Quantcast
blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 7 Οκτωβρίου 2022 ο Ερμής από τις 26°07’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Με την όψη αυτή, το μυαλό μας θα λειτουργεί, τόσο έντονα διαισθητικά, όσο και βαθιά διεισδυτικά. Θα νιώθουμε ότι μπορούμε να διαβάσουμε καθαρά «ανάμεσα στις λέξεις» πως οτιδήποτε και αν ακούμε, ό,τι και αν μας λένε οι άλλοι, εμείς θα μπορούμε να σκανάρουμε τις πραγματικές τους σκέψεις.

Sponsored Links

Διείσδυση στο βάθος των πραγμάτων

Θα έχουμε την ανάγκη να διεισδύσουμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και οτιδήποτε επιφανειακό δεν θα μας ικανοποιεί, είτε αυτό είναι μια σχέση, είτε μια κατάσταση, είτε μια δουλειά, είτε απλά μια κουβέντα. Σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις μας και την ανταλλαγή ιδεών, θα είμαστε πιο έντονοι στον τρόπο που θα επικοινωνούμε τις απόψεις μας στους άλλους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, έως και προκλητικοί. Θα μας ελκύουν θέματα σχετικά με οποιαδήποτε ψυχική και πνευματική δραστηριότητα ή με ό,τι περιλαμβάνει έρευνα καθώς, όχι μόνο γιατί η όψη θα μας διευκολύνει να εμβαθύνουμε στην κατανόηση των προβλημάτων, αλλά και γιατί θα λειτουργούμε σα μια κάμερα που εστιάζει σωστά βλέποντας, έτσι, καθαρά τη γενικότερη εικόνα.

Θα θελήσουμε να πλησιάσουμε ανθρώπους με τους οποίους πιστεύουμε ότι μας συνδέει το ίδιο ψυχικό και πνευματικό DNA. Με ανθρώπους που θεωρούμε οικογένεια της καρδιάς μας. Με αυτούς θα κάνουμε κάποιες εκ βαθέων συζητήσεις που, εν τέλει, θα λειτουργήσουν ψυχοθεραπευτικά, όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους μας. Επαγγελματικά, η όψη αυτή είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλουμε να προωθήσουμε μια ιδέα μας ή ένα προϊόν, να ζητήσουμε μια εξυπηρέτηση ή μια χάρη ή ακόμα και να διαπραγματευτούμε καλύτερους για εμάς όρους σε μια οικονομική συμφωνία. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, θα έχουμε και μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ικανή να τροποποιήσει, εντελώς θετικά, το παρόν σκηνικό καθώς θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα μας και θα βάλει την καριέρα μας σε ανοδική πορεία.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, οι αδέσμευτοι θα έχουμε ευκαιρίες για να κάνουμε μια νέα γνωριμία ή να ξεκινήσουμε μια αισθηματική σχέση με άτομο που ήδη γνωρίζουμε, η οποία μπορεί και να εξελιχθεί σε έναν παθιασμένο έρωτα. Κάποιοι άλλοι θα επιστρέψουμε στην αγκαλιά ενός πρώην συντρόφου με σκοπό, είτε να προχωρήσουμε τη σχέση μας, είτε να την ολοκληρώσουμε και να κλείσουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας με σκοπό να πάμε στο επόμενο και πιο συμβατό με τις ανάγκες μας. Οι δεσμευμένοι θα αναβιώσουμε τον έρωτά μας, ίσως και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε τη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας είχε ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετό διάστημα. Ορισμένοι από εσάς θα μπείτε σε κάποιο δίλημμα καθώς θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας και σε κάτι νέο και ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες επιθυμίες σας πραγματοποιούνται χαρίζοντάς σας στιγμές ικανοποίησης αλλά και ανακούφισης. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, ενώ οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι μαζί με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρείτε τρόπους για να διορθώσετε κάποια οικογενειακά κακώς κείμενα. Ορισμένοι θα τακτοποιήσετε κάποια κληρονομιά ή δάνειο ή θα σας απασχολήσει η πώληση ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ερωτικά, θα επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα σχετικά με τα αδέρφια σας ή τους συγγενείς σας. Βασιστείτε στην οξυδέρκεια και στη διαίσθησή σας και πράξτε τα δέοντα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα γίνουν πηγή χαράς και ικανοποίησης.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε κάποια επαγγελματική πρόταση η οποία θα αναβαθμίσει το εισόδημά σας, κάτι που θα βελτιώσει και το προσωπικό σας βιοτικό επίπεδο. Αισθηματικά, θα έχετε μια ερωτική επιστροφή. Ορισμένοι θα θελήσετε να ομορφύνετε τον εαυτό σας με κάποια αισθητική αλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρετε αρκετά πράγματα με την όψη αυτή καθώς θα βασιστείτε στο συνδυασμό αναλυτικής και διεισδυτικής σκέψης. Επαγγελματικά, θα τολμήσετε και θα κάνετε μια έξυπνη μανούβρα. Ερωτικά, θα βιώσετε από πρώτο χέρι το «ο τολμών νικά».

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα αποφασίσετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους σε κάτι που αφορά τους οικείους σας. Η αποπληρωμή κάποιου δανείου ή υποχρέωσης θα σας ανακουφίσει ψυχικά. Ερωτικά, κάποιους θα σας απασχολήσει ένας έρωτας που θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αποφασίσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον ή σε χώρο διασκέδασης, θα κάνετε μια σημαντική για την ερωτική σας ζωή νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες έξυπνες κινήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο και να βελτιώσετε, εκτός από τα εισοδήματά σας, και τη δημόσια εικόνα σας. Θα έχετε την υποστήριξη ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίξετε την καρδιά σας και μοιραστείτε τις αλήθειες σας με τους όποιους άλλους της ζωής σας. Δείξτε την αγάπη σας στους άλλους και χρησιμοποιήστε ταυτόχρονα και το ένστικτό σας για να καταλάβετε πως πρέπει να κινηθείτε. Ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επαγγελματικό σκηνικό θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα σας φέρει νέες και άκρως θετικές οικονομικές πραγματικότητες. Καταπολεμήστε τους φόβους σας μέσα από τη συζήτηση με βάση την ανάλυσή τους. Ερωτικά, ορισμένοι θα επανασυνδεθείτε με πρώην σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Θα βρείτε μόνιμες λύσεις σε θέματα που είχαν απασχολήσει εσάς και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, χάρη στην γοητεία σας, θα κάνετε κάποια καινούργια και αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επαγγελματικά, θα σας βοηθήσει κάποιο φιλικό πρόσωπο ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα γίνει το ανάποδο.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-10-2022 18:33:00