blank
 
blank

Ο Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου ως 3 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου ως 3 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 15 Μαΐου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιουνίου 2024. Η επικοινωνία αυτό το διάστημα, θα είναι περισσότερο ουσιαστική, χωρίς ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις να λείπει το πείσμα και η επιμονή που διαθέτει o Ταύρος. Το σταθερό στοιχείο που χαρακτηρίζει τον Ταύρο, θα γίνει πιο εμφανές και οι συζητήσεις ή και οι ανακοινώσεις που θα υπάρξουν αυτό το διάστημα, θα αποτελούν ώριμες αποφάσεις, που δύσκολα θα ανατραπούν.

Sponsored Links

Πως μας επηρεάζει η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο;

Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα εστιάσουμε σε θέματα υλικής ασφάλειας, σε πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα, σε πρακτικές εκκρεμότητες, ενασχολήσεις με τα γήινα, ρεαλιστικά και απτά πράγματα. Ο τρόπος σκέψης μας γίνεται περισσότερο λογικός και προσγειωμένος, ενώ ο τρόπος έκφρασής μας γίνεται λιγότερο επιθετικός, αλλά περισσότερο αδιάλλακτος και πεισματικός.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τον Ερμή στον Ταύρο θα νιώσουμε όλοι μας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στις σταθερές μας αξίες και να εξετάσουμε με τρόπο λογικό και πρακτικό όλες τις προοπτικές που έχουμε μπροστά μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπείρουμε τους σπόρους νέων ιδεών, πραγματοποιώντας έναν σωστό και σταθερό σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας, προκειμένου να καρποφορήσουν αργότερα οι προσπάθειές μας.  Ωστόσο αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσουμε τον δογματισμό και την πεισματική συμπεριφορά και είναι απαραίτητο για όλους μας να φανούμε πιο διαλλακτικοί και ανοιχτόμυαλοι στην καθημερινότητά μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ταύρο;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς). Ωστόσο, τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ίσως θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις τους.

Ερμής στον Ταύρο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το πέρασμα του Ερμή από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τα οικονομικά σου, να αναλύσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και να δημιουργήσεις τις προοπτικές που θα σου αποφέρουν νέα έσοδα. Ακόμα κι αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα τέλμα, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου, καθώς μπορεί να σου επιφυλάσσει εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον σου. Αν έχεις ήδη μια σταθερή δουλειά, η συστηματική και μεθοδική εργασία σου, πρόκειται να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο και ορόκειται για ένα διάστημα αρκετά δραστήριο, κατά το οποίο θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που μπορούν ακόμα και να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Μετά από ένα διάστημα εθελοντικής απομόνωσης, τώρα μπορείς να βγεις από το καβούκι σου και να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, όσο παράτολμα και αν φαίνονται. Εξάλλου, ο Ερμής πέρα από την προσωπική γοητεία και την ευφράδεια που σου χορηγεί, σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή και, αν είσαι ελεύθερος, θα βρεις ό,τι ονειρεύεσαι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, που θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό ίσως αποδειχθεί κάπως «υποτονικό» για σένα, που έχεις μάθει να είσαι μέσα σ’ όλα και να επικοινωνείς σε καθημερινή βάση με τους φίλους και τις παρέες σου. Ωστόσο, μια εσωτερική ανάγκη για έναν προσωπικό απολογισμό ή ακόμα και η επιθυμία σου να αναλύσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα, θα σε ωθήσουν να απομονωθείς, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η αποστασιοποίηση από τον περίγυρό σου, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου και να χαράξεις την στρατηγική που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής, που θα ξεκινήσει με την περίοδο των γενεθλίων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η νέα θέση του Ερμή θα σου δημιουργήσει μια φιλική διάθεση προς όλους και θα σε ωθήσει να γίνεις πιο κοινωνικός και εξωστρεφής. Δεν αποκλείεται ακόμα και να συμφιλιωθείς με άτομα, με τα οποία έχεις παρεξηγηθεί και απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, τώρα θα θέσεις νέους στόχους στη ζωή σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, τους οποίους θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις σχετικά εύκολα. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι μόνος σου, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Τα πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την πρόοδό σου, θα δουν τώρα την αξία σου και θα ανταμείψουν γενναία την μέχρι τώρα πρόσφορά σου. Η αύξηση των αποδοχών σου θα σου προσφέρει την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι, αλλά και τη δυνατότητα να «κινείσαι» πιο άνετα. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην κοινωνική σου ζωή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα διάστημα ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου, να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα σε οποιονδήποτε τομέα και να δημιουργήσεις νέα οράματα και ιδανικά, που έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν θετικά. Το εξωτερικό είναι πιθανό να σου προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές και, σ’ αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις ακόμα και την μόνιμη εγκατάσταση. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ή ένας νέος έρωτας που εγγυάται σοβαρές προοπτικές, μπορεί επίσης να αποτελέσει το γεγονός που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματά σου –κυρίως οικονομικά– και να βάλεις σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς από χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν. Μια καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου ή κάποιες περικοπές στα περιττά έξοδα θα έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια νέα αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον σου. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα όμως θα κάνεις και στον συναισθηματικό τομέα, αφού ο Ερμής θα σε βοηθήσει να αναλύσεις με τη λογική σου την αξία κάποιων σχέσεων και να πάρεις αποφάσεις, που ακόμα κι αν στο παρελθόν σου φαίνονταν επώδυνες, τώρα όχι μόνο δεν θα σου στοιχίσουν, αλλά θα σου ανοίξουν το δρόμο για το καινούργιο που νιώθεις ότι πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η διέλευση αυτή του Ερμή, πρόκειται να σε βοηθήσει να βάλεις τάξη στις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, όχι μόνο τις συναισθηματικές αλλά και τις φιλικές ή και επαγγελματικές και να αποφασίσεις για την πορεία της κάθε μιας ξεχωριστά. Πρόκειται για μια διαδικασία που αν και αναβάλλεις εδώ και καιρό, κρίνεται πλέον απαραίτητη. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως διχαστείς ή πιεστείς αρκετά, προκειμένου να πάρεις τη σωστή απόφαση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η διέλευση του Ερμή από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και ανάλογα με την ηλικία σου, ίσως χρειαστείς τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου ή πιο έμπειρου ατόμου, προκειμένου να εξασφαλίσεις μια σταθερή πορεία. Το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας μπορεί να αποτελεί μια καλή λύση αυτή τη στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν ήδη κάποιες καλές ενδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά τις αποδοχές σου, γι’ αυτό εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να εξασφαλίσεις την διάρκεια. Η νέα θέση του Ερμή επίσης σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και την υγεία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, για να σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ομορφύνεις τη ζωή σου. Όλο αυτό το διάστημα, μπορείς επιτέλους να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες, με τον σύντροφό σου, με τα παιδιά σου ή ακόμα και με χόμπι, που μπορούν να καλλιεργηθούν και να αξιοποιηθούν επαγγελματικά. Ακόμα όμως και οι επαγγελματικές δραστηριότητες θα σου προσφέρουν ιδιαίτερη χαρά αυτή την περίοδο, αφού θα αποτελούν μια ευχάριστη εκτόνωση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον ή θα ασχοληθείς με θέματα, που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να την επισημοποιήσεις και αναζητήσεις την κατάλληλη στέγη που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα και να σε απεγκλωβίσει από τυχόν χρέη, που σου προκαλούν άγχος. Τέλος, δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η οικογένειά σου με τον ερχομό του πρώτου σου απογόνου.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά δραστήριο για σένα, καθώς η καθημερινότητά σου θα γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα. Παράλληλα αναμένονται και νέες γνωριμίες με άτομα που ταιριάζουν στα γούστα σου. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση με κάποιο από αυτά. Η νέα θέση του Ερμή δεν θα μειώσει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, θα σε βοηθήσει όμως να ανταποκριθείς καλύτερα στα καθήκοντά σου και να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι ώστε να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-05-2024 12:00:00