blank
 
blank

Ο Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό, το ανατρεπτικό τετράγωνο με Πλούτωνα, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία... και πως επηρεάζονται τα ζώδια

 
Ο Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό, το ανατρεπτικό τετράγωνο με Πλούτωνα, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία... και πως επηρεάζονται τα ζώδια
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το ανατρεπτικό τετράγωνο Ουρανού με Πλούτωνα και η επίδραση του στα κοσμικά γεγονότα

Το ανατρεπτικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που κορυφώθηκε για άλλη μια φορά στις 19 Σεπτεμβρίου, θα παραμείνει σε ισχύ για αρκετό καιρό, και θα “δυναμώνει” κάθε φορά που ένας μικρότερος πλανήτης περνάει και ενεργοποιεί αυτή την όψη. Αυτό συμβαίνει και τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου, όπου ο Ερμής στη 01:23 σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και λίγο αργότερα, στις 02.21, τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Ο Ερμής, που θεωρείται ένας πλανήτης που “πυροδοτεί” τέτοιου είδους όψεις, είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια εξελίξεις σχετικά με τις διεθνείς σχέσεις και τους εταίρους μας, ενώ μπορεί να φέρει ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται συσκέψεις των τριών αρχηγών της κυβέρνησης, είναι πολύ πιθανό κάτω από αυτή την επιρροή να υπάρξουν οριστικές ρήξεις και διακοπή συνεργασιών, έστω και μεμονωμένων ατόμων.
 
Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να προσφέρει μια βοήθεια. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, που ζητάει την προβολή, ίσως οδηγήσει κάποια άτομα στην απόφαση να διαφοροποιηθούν, ώστε να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την εκτίμηση μεγάλης μερίδας του λαού και των ΜΜΕ (Δίας στους Διδύμους).
 
Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια του παρορμητικου σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά τους αυτές τις ημέρες.
Sponsored Links

Προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, στις 21 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται το ταυ-τετράγωνο Ερμή-Ουρανού-Πλούτωνα που επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου και πρόκειται να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η δουλειά σου, ο σύντροφός σου, οι φίλοι σου ακόμα και η οικογένειά σου, βρίσκονται υπό αναθεώρηση και ίσως είναι καιρός να επισπεύσεις τις αποφάσεις σου προκειμένου να ξεκινήσεις μια νέα πορεία. Οπωσδήποτε κάθε αλλαγή που γίνεται χρειάζεται θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα, προσόντα που αυτό το διάστημα τα έχεις σε αφθονία. Επιπλέον, οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα μπορεί να σου φαίνονται δύσκολες, αλλά είναι μέχρι να γίνει το πρώτο βήμα. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σε βοηθά να ελιχθείς και να προσεγγίσεις τα κατάλληλα άτομα με επιτυχία. Μια νέα γνωριμία που θα γίνει αυτές τις ημέρες, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου, δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο θα σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να θεωρήσεις ότι πρέπει να βρεις έναν τρόπο να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου. Το εξωτερικό και οι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτό, είναι ένας τομέας που μπορεί να σου φέρει εύνοια, αρκεί φυσικά να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις. Επιπλέον, μια νέα πρόταση για εργασία μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλύτερη από ότι φαντάζεσαι και να διαφοροποιήσει εντελώς τη ζωή σου. Άλλωστε την ίδια μέρα το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Δία είναι μια καλή ένδειξη για την βελτίωση και των οικονομικών σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ερμή στο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, ίσως αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα ή και με τον σύντροφό σου. Η κυρία αιτία αυτών των προβλημάτων, θα οφείλεται σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως αν έχουν μεσολαβήσει δανειοληψίες, που δεν μπορούν να αποπληρωθούν. Το ρητό “οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους” δεν είναι τυχαίο και πραγματικά πολλές φιλίες χαλάνε, όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα. Γι' αυτό εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήνεις οφειλές σε πρόσωπα που σου έχουν δείξει εμπιστοσύνη και φυσικά να μην εμπιστεύεσαι κι εσύ άτομα που δεν είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους. Κατά τα άλλα, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, θα σου “φτιάξει” τη διάθεση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21 του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, αφού μαζί με το ζώδιό σου σχηματίζεται ο σχηματισμός του σταυρού που είναι ένας από τους πιο δύσκολους σχηματισμούς στην αστρολογία. Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που “δούλεψαν” προς όφελός τους αυτή την όψη, αφού παράλληλα σου παρέχεται η δυνατότητα να προσπαθήσεις και να πετύχεις όλες τις φιλοδοξίες σου. Η δυσκολία έγκειται στο ότι υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις ταυτόχρονα, γιατί αν προσπαθήσεις να βάλεις κάτι σε “δεύτερη” μοίρα, θα βγεις χαμένος. Επιστράτευσε λοιπόν τις δυνάμεις σου και φρόντισε να διεκπεραιώνεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, να καλύπτεις τις ανησυχίες των συνεργατών σου και παράλληλα να μην αμελείς τον σύντροφό σου και τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις, ώστε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την όψη.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, ο δύσκολος πλανητικός σχηματισμός που σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου, δεν θα σου προκαλέσει μεγάλα προβλήματα, αρκεί βέβαια να προσέξεις την συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί τις επόμενες μέρες να είσαι αρκετά οξύθυμος, καθώς οι δουλειές σου δεν θα εξελίσσονται όπως επιθυμείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να “ξεσπάς” σε άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Θα πρέπει επίσης να ξέρεις ότι αυτές τις ημέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα από ότι συνήθως και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις και ένα σύντομο ταξίδι, το οποίο σου επιφυλάσσει και μια ερωτική γνωριμία. Φρόντισε λοιπόν – αν είσαι ελεύθερος – να δείξεις τον καλό σου εαυτό, ώστε να μην χάσεις μια αρκετά αξιόλογη περίπτωση.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Σεπτεμβρίου, γεγονός που οπωσδήποτε θα επηρεάσει την ψυχολογία σου αλλά και τα οικονομικά σου. Το θετικό ωστόσο είναι ότι ο Πλούτωνας εδώ και καιρό βρίσκεται σε μια ευνοϊκή – για σένα – θέση, από την οποία σε βοηθάει να χειρίζεσαι σωστά και να ξεπερνάς την όποια δυσκολία. Έτσι, παρά τις αντιξοότητες, θα καταφέρεις και τώρα να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο, καθώς ενώ θα υπάρξει μια βελτίωση στα έσοδά σου, ίσως αναγκαστείς να πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό σε φόρους ή ασφαλιστικές εισφορές γι' αυτό δεν πρέπει να αφήνεις τα έξοδά σου να συσσωρεύονται. Εύνοια υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή όπου πρόκειται να ζήσεις ένα μεγάλο πάθος.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 21 Σεπτεμβρίου και σε προετοιμάζει για κάποιες δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και στις σχέσεις σου. Ωστόσο, ήδη έχεις μάθει να χειρίζεσαι τις καταστάσεις που “ξεφυτρώνουν” από εκεί που δεν το περιμένεις κι έτσι η στάση σου θα κρίνει τις εξελίξεις. Εξάλλου, ο Κρόνος σε έχει ωριμάσει, και το γεγονός ότι σύντομα εγκαταλείπει το ζώδιό σου, είναι μια καλή ένδειξη. Μπορείς λοιπόν να “περισώσεις” και να διατηρήσεις ό,τι θεωρείς σημαντικό, αρκεί να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω. Η στρατηγική σου, η ευελιξία σου και η φυσική σου διπλωματία για άλλη μια φορά θα σε βοηθήσουν να βγεις ανέπαφος από κάθε πρόβλημα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, μια ξαφνική και απρόσμενη γνωριμία θα εξελιχθεί ραγδαία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, παρόλο που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας βρίσκεται σε ένα συμβατό με το δικό σου ζώδιο, στις 21 Σεπτεμβρίου σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή και αυτή η όψη μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Και ενώ στον αισθηματικό τομέα φαίνεται ότι έχεις τακτοποιηθεί και δεν αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα, η εργασία σου έχει ήδη αρχίσει να σου δημιουργεί ανασφάλειες για το μέλλον σου. Ίσως μάλιστα, κάποιες “σκόρπιες” συζητήσεις, σε ωθούν προς μια άλλη κατεύθυνση. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, από όπου σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Δία, είναι πιθανό να σου φέρει μια νέα, πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, που θα σου εξασφαλίζει ένα καλό εισόδημα, με αποτέλεσμα να μπεις σε μεγάλο δίλημμα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου, μπορεί να μην σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, ίσως όμως σου προκαλέσει μια αναποφασιστικότητα σχετικά με τις μελλοντικές επιλογές σου. Παρά το γεγονός ότι ήδη έχεις βάλει πλώρη για επαγγελματικές αλλαγές, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου και να αρχίσεις πάλι να “ψάχνεσαι” και να αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις. Το γεγονός ότι ο πιο ευνοϊκός πλανήτης αυτή τη στιγμή για σένα είναι ο Ουρανός, σημαίνει ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται ξαφνικά είναι και οι καλύτερες. Για τους ελεύθερους, οι απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να συνδέονται με έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή τους, ενώ πολλοί Τοξότες θα αναγκαστούν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους εξαιτίας μιας απρόβλεπτης εγκυμοσύνης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα, που σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην οικογενειακή σου ζωή όσο και στην καριέρα σου. Το γεγονός ότι συνεχίζεις να δίνεις προτεραιότητα στην επαγγελματική σου ζωή και να παραμελείς σημαντικές ανάγκες των οικείων σου προσώπων, ήταν αναμενόμενο να δημιουργήσει προβλήματα, όχι όμως στο βαθμό που θα τα βιώσεις. Κάποια στιγμή βλέπεις, ο κόμπος φτάνει στο χτένι και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις εξελίξεις. Η καλύτερη τακτική – αν θέλεις να περισώσεις κάτι – είναι έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή να δείξεις μεταμέλεια και να αφιερώσεις χρόνο για να ακούσεις τα όποια παράπονα. Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Δίας με την Αφροδίτη την ίδια μέρα ενδείκνυται για να πάρεις μια προσωρινή άδεια ώστε να αφοσιωθείς στην οικογένειά σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, στις 21 Σεπτεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και με τον Πλούτωνα και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις πρόσφατα γεγονότα και να αξιολογήσεις τις επαφές σου, ώστε να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με κάποια άτομα, που σου είναι χρήσιμα και να απαλλαγείς από άλλα, που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Ο συγκεκριμένος σχηματισμός δεν είναι καθόλου αρνητικός για το ζώδιό σου κι έτσι, μπορείς να τον εκμεταλλευτείς για να πετύχεις – με την βοήθεια των άλλων – σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες. Τα ταξίδια, μικρά ή μεγάλα, μπορεί να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες αυτό το διάστημα, ή να γίνουν αιτία να γνωρίσεις άτομα, με τα οποία θα αναπτύξεις ιδιαίτερες σχέσεις. Επιπλέον, το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή σε βαθμό, που μπορεί ακόμα και να αποφασίσεις μια μόνιμη δέσμευση.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Φίλε Ιχθύ, το ταυ-τετράγωνο Ερμή – Ουρανού – Πλούτωνα, που σχηματίζεται στις 21 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει αρνητικά τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, γι' αυτό συνιστάται μια καλύτερη διαχείριση αυτές τις ημέρες. Το τελευταίο διάστημα, ίσως κάποια απρόβλεπτα έξοδα, σε έβγαλαν από τον προϋπολογισμό σου, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι ήδη σε δυσχερή θέση. Ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου να βάλεις μια τάξη και να αποφύγεις πάση θυσία να ζητήσεις τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων, αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις μια αρνητική εικόνα. Εξάλλου, το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα επιπλέον εισόδημα, αρκεί φυσικά να είσαι αποφασισμένος να δουλέψεις κάποιες ώρες παραπάνω. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον είναι πιθανό να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2012 00:00:00