blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη.

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 3
 

Οι πλανητικές επιρροές στην σημερινή ημέρα έχουν έναν αρκετά ευχάριστο χαρακτήρα και έρχονται να μας επιβεβαιώσουν, πως τα ξαφνικά είναι πάντα και τα καλύτερα!

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό σήμερα (μια όψη που συνοδεύει και την Πανσέληνο – έκλειψη του μήνα), δημιουργεί ένα παράθυρο στην αισιοδοξία, ενώ φέρνει και εκπλήξεις που σκοπό έχουν να ανατρέψουν με ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητα και να μας ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες, από τις οποίες μπορούμε να εισπράξουμε έμπρακτα κάποιο όφελος, και μάλιστα με ποικίλους τρόπους!

Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Τα καλά όμως δε σταματούν εδώ! Υπάρχει ακόμα μια όψη που συντελεί στην ενίσχυση του καλού κλίματος και του ψυχισμού μας. Ο Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη, μια όψη που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή, αλλά είναι ήδη σε ενέργεια, έρχεται να ζωντανέψει την επικοινωνία και να χρωματίσει με όμορφα χρώματα τις διαθέσεις και να φέρει χαμόγελα και αισιοδοξία!

Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για πάσης φύσεως συζητήσεις που κινούνται σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και για κάθε κίνηση που αφορά την υλοποίηση μιας ιδέας ή μιας πρωτοβουλίας. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία σε όποια έμπνευση έρχεται και φωτίζει το μυαλό σου τις ημέρες αυτές, ίσως να είναι αυτό που θα σου δώσει λύση σε ένα θέμα ή ένα πρόβλημά σου.

Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι φιλικές σχέσεις, που κινούνται σε ένα κλίμα πιο ζεστό, με μια διάθεση μοιράσματος και ανταπόδοσης, ενώ και η συλλογικότητα προάγεται, αφού διευκολύνεται η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Και φυσικά, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ερμή αφορά στην ερωτική επικοινωνία. Έτσι, η ανταλλαγή συναισθημάτων είναι αυτή που δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις πιο εύκολα αυτό που νοιώθεις σε αυτούς που αγαπάς! Πολλές φορές, θα διαπιστώσεις πως αρκεί μια και μόνο λέξη, για να δώσει νέα ώθηση στη σχέση σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης

Η όψη Ερμή-Αφροδίτης επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, που θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν και να προάγουν οτιδήποτε σχετίζεται με τα θέματα της επαγγελματικής τους ζωής, που τις ημέρες αυτές μπορεί να εξελιχθούν κάτω από καινούργιες συνθήκες. Όμως και οι φιλικές ή ερωτικές σχέσεις τους έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να βελτιωθούν, αλλά και να αποκατασταθούν αυτές που έχουν ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2017 19:00:00