blank
 
blank

Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη & Ανάδρομος Ερμής. Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη & Ανάδρομος Ερμής. Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 14/7 αποκορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζεται από τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη, αφού καταφέρνει να συνδυάσει την αρμονία με την λογική και βοηθά να αναπτυχθούν και να καλλιεργηθούν δυνατές σχέσεις. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, και ο έρωτας θα ανθίσει, αφού ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα.

 
Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) είναι αυτά που θα ωφεληθούν περισσότερο από όλα και ακολουθούν αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).
 
Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι στις 15/7 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό λοιπόν θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά μας, ώστε να αποφύγουμε σοβαρές παρεξηγήσεις, ενώ λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, όσοι φύγουν για διακοπές καλό θα είναι να έχουν κανονίσει το θέμα της διαμονής τους από πιο πριν.
Sponsored Links

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012

Κριός

Φίλε Κριέ, το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με την Αφροδίτη στις 14 του μήνα, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος να βρεις το άτομο με το οποίο θα μοιραστείς μοναδικές στιγμές. Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα μπορέσεις να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία, ενώ παράλληλα, μια ρομαντική απόδραση θα βοηθήσει και τους δυο σας να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.
 
Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις αφού από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 ο Ερμής που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αντίθετα, όσοι έχετε ηδη μια σχέση που έχει κλονιστεί στο πρόσφατο παρελθόν, μπορείτε να την αποκαταστήσετε και να λύσετε τις παρεξηγήσεις με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ταύρος
 
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή στις 14 του μήνα και αυτή η όψη μπορεί να σου φέρει σημαντικά οφέλη τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στα οικονομικά σου. Ένας σημαντικός έρωτας μπορεί να μπει επίσημα στο σπίτι και την οικογένειά σου ή να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Σε κάθε περίπτωση η ενασχόληση με το σπίτι σου θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου.
 
Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, ίσως διαπιστώσεις ότι οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει και χρειαστεί να προχωρήσεις σε μια νέα διαρρύθμιση του χώρου σου. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να προσέξεις να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Δίδυμοι
 
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει στις 14/7 εξάγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιό σου και η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Εκείνο όμως που χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή, είναι μια μικρή ανάπαυλα από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς ξανά στα καθήκοντά σου. Με την ευκαιρία των διακοπών μάλιστα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με την οικογένειά σου και να αναπληρώσεις το κενό που δημιουργήθηκε το περασμένο διάστημα. 
 
Από τις 15/7 μέχρι τις 8/8 η ανάδρομη πορεία του Ερμή παρόλο που δεν ενδείκνυται για καινούργια σχέδια και συζητήσεις, είναι ιδανική για να αναθεωρίσεις τα σχέδιά σου, να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις και να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Καρκίνος
 
Φίλε Καρκίνε, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη στις 14 του μήνα, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για τα οικονομικά σου – που αποτελούν το μόνιμο βραχνά σου - και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει και κάποιες νέες πηγές εσόδων που θα     λύσουν αρκετά προβλήματά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες κρυφές κινήσεις σου το περασμένο διάστημα, να αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. 
 
Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε νέες εισπράξεις, ή αντίθετα να σε βοηθήσει να εισπράξεις χρήματα που έχουν καθυστερήσει εδώ και αρκετό καιρό. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Λέων
 
Φίλε Λέοντα, ο Ερμής που συνεχίζει την πορεία του στο δικό σου ζώδιο, στις 14/7 σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα και σχέδια που μπορούν να επιτευχθούν όχι μόνο χάρη στις δικές σου προσπάθειες, αλλά και χάρη στους καλούς και πιστούς φίλους που βρίσκονται στο πλευρό σου. Αν μάλιστα υπάρχει και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για το οποίο νοιώθεις άλλου είδους συναισθήματα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να του τα εκμυστηρευτείς και να βρεις την ανάλογη ανταπόκριση.
 
Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα “ξεκαθάρισμα” στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει και κάποιες οικονομικές απώλειες. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Παρθένος
 
Φίλε  Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής στις 14 του μήνα σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και σε καλεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου στον τομέα της καριέρας σου, αφού τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωριστείς και να λάβεις τα εύσημα που σου αναλογούν.
 
Ωστόσο, εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι η κίνηση του ανάδρομου Ερμή που ξεκινάει στις 15/7 και ολοκληρώνεται στις 8/8. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να είσαι περισσότερο εσωστρεφής, να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ίντριγκες και κουτσομπολιά που θα βλάψουν το κύρος σου. Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τον σύντροφό σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.

Ζυγός
 
Φίλε Ζυγέ, ιδιαίτερα θετικό θα αποδειχθεί για σένα το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις 14/7, αφού ενεργοποιεί δυο από τους πιο θετικούς τομείς του ωροσκοπίου σου. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις τη ζωή και τον έρωτα αλλά και να δημιουργήσεις ή να εμπνευστείς νέες ιδέες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προβληθείς και να λάμψεις στο μέλλον. Ίσως μάλιστα ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποια άτομα που έρχονται από μακριά, βοηθήσουν στην σύλληψη αυτών των ιδεών.
 
Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να προσέξεις, κυρίως αν κανονίζεις αυτό το διάστημα τις διακοπές σου. Φρόντισε να εξασφαλίσεις τα της διαμονής σου και προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Σκορπιός
 
Φίλε Σκορπιέ, διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου όπως φαίνεται αφού τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή όλα πηγαίνουν τέλεια. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης μάλιστα που σχηματίζεται στις 14/7 είναι ιδανικό όχι μόνο για να καθιερωθείς επαγγελματικά, αλλά και για να εξασφαλίσεις την θετική πορεία των οικονομικών σου. Είτε ασχοληθείς με επενδύσεις, είτε πετύχεις μια σημαντική αγοραπωλησία, το γεγονός είναι ότι με κάποιο τρόπο, τα οικονομικά σου θα πάψουν να σ' απασχολούν.
 
Από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως δρομολογήσεις κάποιες επαγγελματικές αλλαγές. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Τοξότης
 
Αγαπητέ Τοξότη, το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται στις 14 του μήνα, επηρεάζει θετικά την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως είναι καιρός να πάρεις τις αποφάσεις σου και να προχωρήσεις σε επίσημη δέσμευση αφού έτσι κι αλλιώς φαίνεσαι σίγουρος για τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι καιρός να βγεις, να διασκεδάσεις ή και να ταξιδέψεις, ώστε να μην χάσεις το ραντεβού με τον έρωτα της ζωής σου.
 
Παρόλο που οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για σένα, ίσως θα πρέπει να προσέχεις απο τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κυρίως αν πρόκειται να ταξιδέψεις χωρίς να έχεις ήδη προγραμματίσει όσα αφορούν τον προορισμό και την διαμονή σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Αιγόκερως
 
Αγαπητέ Αιγόκερε, το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που σχηματίζεται στις 14/7 μπορεί να μην σου επιφυλάσσει θεαματικά γεγονότα, ωστόσο θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με περισσότερη όρεξη και μεγαλύτερη ευχέρεια με κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις ώστε να προγραμματίσεις κι εσύ την καλοκαιρινή σου άδεια. Παρόλο που οι συνθήκες στη δουλειά σου απαιτούν κάποιες θυσίες, ίσως καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή και συνδυάσεις δουλειά και διακοπές με έναν τρόπο που θα σε καλύπτει απόλυτα. Ακόμα κι ο σύντροφός σου θα μείνει ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.
 
Ωστόσο από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 καλό θα είναι να προσέχεις τα οικονομικα σου και κυρίως τα έξοδα και τα χρέη που δημιουργείς, αφού ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Υδροχόος
 
Αγαπητέ Υδροχόε, επιτέλους, η ζωή αρχίζει να σου δείχνει την καλή πλευρά της και μετά από αρκετές ταλαιπωρίες φροντίζει να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Το εξάγωνο Ερμή -Αφροδίτης που σχηματίζεται στις 14 του μήνα, είναι ιδανικό για να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να ξαναρχίσεις να απολαμβάνεις τις διασκεδάσεις, τον έρωτα αλλά και τις διακοπές σου χωρίς άγχος και προβλήματα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι, η αισθηματική σου ζωή θα εξελιχθεί τόσο θετικά που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις τι σου συμβαίνει!
 
Ωστόσο, από τις 15/7 μέχρι τις 8/8 πρόσεξε να μην ενδώσεις σε πολλές περιπέτειες – κυρίως αν έχεις μια σταθερή σχέση – και βρεθείς εκτεθειμένος. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ιχθείς
 
Φίλε Ιχθύ, το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και η εργασία και η καθημερινότητά σου φαίνεται να αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον αυτό το διάστημα, αφού το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις εξίσου την οικογενειακή αρμονία με την επαγγελματική ισορροπία. Ίσως μάλιστα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές “ρουτίνας” που πρέπει να γίνουν.
 
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 15/7 μέχρι και τις 8/8 είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα στον τομέα της εργασίας, γι' αυτό θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις αφήσει εκκρεμότητες, κυρίως αν σχεδιάζεις να απουσιάσεις για διακοπές αυτό το διάστημα. Φρόντισε επίσης να μην αμελήσεις την υγεία σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-07-2012 00:00:00