blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη: Επικοινωνώ με την καρδιά μου!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Αφροδίτη: Επικοινωνώ με την καρδιά μου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015, με την έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της έκλειψης, η οποία κορυφώθηκε χτες. Όμως, όλη αυτή η εβδομάδα ανανεώνει το πλανητικό σκηνικό και δρομολογεί ένα νέο κύκλο θεμάτων, καθώς οι όψεις και οι μετακινήσεις των πλανητών έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Η εβδομάδα ανοίγει με ένα πολύ όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και της Αφροδίτης, που κορυφώνεται σήμερα. Μια όψη που ευνοεί πολύ την κοινωνική ζωή αλλά και την επικοινωνία, ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά μας! Η ημέρα προσφέρεται για πάσης φύσεως συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, αλλά και έκφραση των συναισθημάτων που μπορεί να έχουμε μέσα μας και θέλουμε να τα μοιραστούμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε. Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή, που μπορεί να λειτουργήσει με έναν πολύ εξισορροπητικό τρόπο σε οτιδήποτε μπορεί να μας έχει απομακρύνει και ψυχράνει, ή έχει δημιουργήσει με κάποιο τρόπο πρόβλημα στις σχέσεις ή και στις συνεργασίες μας.
 
Η ημέρα επίσης προσφέρεται για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να αφορούν και επαγγελματικά ζητήματα. Το περιβάλλον είναι κατάλληλο για να προωθήσουμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν, καθώς μπορούμε να έχουμε θετικές εξελίξεις από αυτά.
 
Λέοντες, Κριοί και Τοξότες, αλλά και Ζυγοί και Δίδυμοι του δεύτερου δεκαήμερου, μη φοβηθείτε να εκφράσετε ό,τι μπορεί να κουβαλάτε μέσα σας, να το εκτονώσετε με έναν υγιή τρόπο, μέσα από μια δημιουργική και εποικοδομητική συζήτηση με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξομαλύνετε καταστάσεις, να φέρετε πιο κοντά τους αγαπημένους σας και να ενισχύσετε επίσης την κοινωνική σας ζωή. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τα σχέδιά σας με ένα πολύ καλό τρόπο, μια και υπάρχουν οι κατάλληλες συγκυρίες που σας εξυπηρετούν!

Δίας σε αντίθεση με Ποσειδώνα και ανάδρομος Ερμής

Την εβδομάδα αυτή κορυφώνεται και η αντίθεση μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, μια δύσκολη όψη που πολύ εύκολα μπορεί να μας βγάλει από την πραγματικότητα και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασάφειας και αποπροσανατολισμού από τους στόχους μας!
 
Ο Ερμής την ίδια ημέρα, την Πέμπτη, περνά σε ανάδρομη πορεία ως τις 9 Οκτωβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα της επανεξέτασης, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την προσωπική ζωή.

Κρόνος στον Τοξότη

Την ημέρα της Παρασκευής ο Κρόνος επιστρέφει πλέον οριστικά στο ζώδιο του Τοξότη, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων σε θέματα που μας είχαν προβληματίσει και στο παρελθόν και τα οποία επανέρχονται, προκειμένου να δρομολογηθούν οριστικά!
 
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο εξελίξεων, όπου θα είστε σε θέση να καταλήξετε και να επιλέξετε ποια στάση θα κρατήσετε απέναντι στα θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική, αλλά και με την επαγγελματική σας ζωή.

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2015 18:00:00