blank
 
blank

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης και το τρίγωνο με τον Δία

Στις 28 Νοεμβρίου 2013, σχηματίζονται τρεις όψεις στον έναστρο ουρανό που θεωρούνται ως επί το πλείστον, θετικές. Ο Ερμής, που θεωρείται ο αγγελιαφόρος των θεών, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία και επιφυλάσσει σε όλους μας ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις σε θέματα που μας απασχολούν και ιδιαίτερα σε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, που σχετίζονται με το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής. Οι όψεις αυτές θα μας κάνουν περισσότερο εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς και θα βελτιώσουν επίσης τις σχέσεις μας με το οικογενειακό μας περιβάλλον (Δίας στον Καρκίνο) ενώ ίσως υπάρξουν και θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα ακίνητα.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία

Την ίδια μέρα η αντίθεση Αφροδίτης-Δία, συνιστά να επιδιώξουμε την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μας και παράλληλα να αποφύγουμε τυχόν υπερβολές που συνήθως δεν μας βγαίνουν σε καλό.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτές τις όψεις είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς.

Οι αστρολογικές όψεις της 28ης Νοεμβρίου και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, οι όψεις που σχηματίζονται στις 28 Νοεμβρίου, θα σε βοηθήσουν να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που σε απασχολούν, καθώς ευνοούν τόσο τα επαγγελματικά και οικονομικά σου όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μπορείς να διαπραγματευτείς με ευχέρεια τις υποθέσεις σου και να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα ή ακόμα και μια σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Δία θα φέρει μια αξιόλογη αύξηση στα εισοδήματά σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις και κάποια χρέη. Τέλος, με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία, μπορεί να αυξηθούν αρκετά οι υποχρεώσεις σου, όμως οι δραστηριότητες με τις οποίες θα ασχοληθείς, θα είναι αρκετά ευχάριστες και δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις και ένα ταξίδι, ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση απέφυγε τις υπερβολές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει στις 28 Νοεμβρίου εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Δία, γεγονός που σηματοδοτεί ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Τις επόμενες ημέρες θα έρθεις σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά, και ίσως προγραμματίσεις να τα επισκεφτείς ή έρθουν αυτά κοντά σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, μπορεί αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με την επισημοποίησή της ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή-Δία, σου επιφυλάσσει εκπλήξεις και στον οικονομικό τομέα. Ένα σημαντικό βοήθημα μπορεί να προέλθει από συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται μια ευχάριστη δραστηριότητα που γίνεται περισσότερο σαν χόμπι, να αποτελέσει μια νέα πηγή εσόδων. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει στις 28 Νοεμβρίου, εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σου αλλά και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να ενημερωθείς για μια θετική εξέλιξη που μπορεί να σχετίζεται με ένα bonus ή για μια οικονομική διευκόλυνση που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης να αναλάβεις κάποια καινούργια καθήκοντα, τα οποία θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Την ίδια μέρα η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία, συνιστά να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και προβείς σε περιττά έξοδα για τα οποία θα μετανιώσεις. Ευχάριστες στιγμές αναμένονται και με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σε τονώσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 28 Νοεμβρίου, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με την Αφροδίτη, γεγονός που σηματοδοτεί τα καλύτερα για την προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το κοινό μέλλον σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να προκύψει μια εγκυμοσύνη που θα σε χαροποιήσει και θα οδηγήσει στη μόνιμη δέσμευση με το ταίρι σου. Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην προσωπική σου ζωή, ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καθώς το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σου φέρει μια νέα γνωριμία που θα σε «σημαδέψει». Δεν αποκλείεται ακόμα να πρόκειται και για την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία που σχηματίζεται στις 28 Νοεμβρίου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της εργασίας σου. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια όψη που μπορεί να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες, θα πρέπει να «εκτιμήσεις» τις δυνάμεις σου και να μην υπερβείς τα όριά σου, καθώς ο Δίας μπορεί να σε παροτρύνει να αναλάβεις δραστηριότητες οι οποίες ναι μεν θα αυξήσουν τις αποδοχές σου, ίσως όμως καταπονήσουν τον οργανισμό σου. Εξάλλου, δυο θετικές όψεις που διαμορφώνονται την ίδια μέρα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης και το τρίγωνο Ερμή-Δία, θα συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου, όχι μόνο μέσα από τον χώρο της εργασίας σου, αλλά ίσως και χάρη στην βοήθεια της οικογένειάς σου ή ακόμα και σε μια αγοραπωλησία που θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει δυο θετικές όψεις στις 28 Νοεμβρίου-εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία-γεγονός που θα σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό τις επόμενες μέρες και θα σου επιτρέψει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου αλλά και την ποιότητα της ζωής σου. Οι ίδιες όψεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που, αν είσαι ελεύθερος, θα έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις σε περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις με τον αγαπημένο σου αλλά και με φιλικά σου πρόσωπα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην χάσεις την αίσθηση του μέτρου και να αποφύγεις υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού, γλυκών ή ποτών. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 28 Νοεμβρίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή, γεγονός που προμηνύει θετικές εξελίξεις, τόσο στην καριέρα σου και τα οικονομικά σου, όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς πιο αποτελεσματικά σε όλες τις υποχρεώσεις σου και να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου αλλά και την εκτίμηση της οικογένειάς σου. Πέρα από την βελτίωση των αποδοχών σου, το τρίγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να λάβεις σημαντικές διακρίσεις και να προβληθείς ακόμα περισσότερο. Η συγκεκριμένη όψη ενεργοποιεί επίσης τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τα οποία αυτό το διάστημα σου επιφυλάσσουν σημαντικές εμπειρίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, στις 28 Νοεμβρίου σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που θα σε ευνοήσει σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου και παράλληλα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου που σχετίζονται με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Αν τα σχέδιά σου αφορούν στο εξωτερικό, τώρα θα δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για να υλοποιηθούν. Την ίδια μέρα, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για μεγάλες επιτυχίες, καλό θα είναι όμως να είσαι συγκρατημένος, μια και ο Δίας δεν ευνοεί τις υπερβολές. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μια σχέση μπορεί τώρα να νομιμοποιηθεί ή αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει στις 28 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με την Αφροδίτη, όψεις που πρόκειται να επηρεάσουν περισσότερο τα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, μπορείς να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται κατακόρυφα, εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι να τακτοποιήσεις πρώτα τυχόν εκκρεμότητες και οφειλές και μετά να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Ο Ερμής που κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, όπου ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση που διατηρείς. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σου φέρει μια νέα γνωριμία ή και την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, που ωστόσο ίσως πρέπει να μην αποκαλυφθεί για κάποιο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 28 Νοεμβρίου, εξάγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Δία, γεγονός που θα επηρεάσει τις σχέσεις σου και τα σχέδιά σου. Τις επόμενες ημέρες, θα νιώσεις την ανάγκη να εκδηλώσεις περισσότερο τα συναισθήματά σου προς τον αγαπημένο σου ή ακόμα και να του δείξεις με πράξεις τα βαθιά συναισθήματά σου. Ίσως η ανάγκη σου να τον πείσεις για τις καλές σου προθέσεις εκδηλωθεί ακόμα και με υπερβολικές αντιδράσεις που καλό θα είναι να «ελεγχθούν» ώστε να είναι αληθοφανείς. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Ερμή-Δία θα έχει ως αποτέλεσμα να επιτευχθούν οι προσωπικές φιλοδοξίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, μπορούν να σε βοηθήσουν και να σου ανοίξουν νέες προοπτικές, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως ένας νέος έρωτας προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 28 Νοεμβρίου διαμορφώνονται τρεις όψεις που υπόσχονται τα καλύτερα κυρίως στον τομέα της εργασίας σου, που σε απασχολεί και περισσότερο αυτό το διάστημα. Ο Ερμής, που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία, γεγονός που θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με την εξέλιξή σου. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει θα αρχίσουν επιτέλους να αναγνωρίζονται και θα επιβραβευθούν, όχι μόνο με μια καλύτερη θέση, αλλά και με μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου. Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να «χαλαρώσεις» για λίγο και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, πρόσεξε όμως μήπως αυτό φανεί κάπως προκλητικό. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται επίσης στην προσωπική και στην οικογενειακή σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Ερμή-Δία που διαμορφώνεται στις 28 Νοεμβρίου, σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου ή άλλες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή και να κάνεις μια καθοριστική γνωριμία στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης την ίδια μέρα, θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και επιπλέον θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάποιες φιλοδοξίες σου χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η αντίθεση Αφροδίτης-Δία, που παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί απειλή, συνιστά ωστόσο μια αυτοσυγκράτηση, καθώς η ανάγκη σου να «ξεδώσεις» ίσως σε ωθήσει σε ακραίες υπερβολές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-11-2013 00:00:00