blank
 
blank

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους, ως 13 Ιουλίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στους Διδύμους, ως 13 Ιουλίου. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής ορθόδρομος στους Διδύμους

Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Επιτέλους, ο Ερμής μετά από περίπου έναν μήνα ανάδρομης πορείας, γυρίζει ορθά την 1η Ιουλίου στο ζώδιο των Διδύμων, αφήνοντας πίσω μία περίοδο ασυνεννοησίας και καθυστερήσεων. Όσοι εκμεταλλεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα για να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους και να επανεξετάσουν τους στόχους τους, τώρα θα μπορέσουν να δουν τις αποφάσεις τους να υλοποιούνται.
 
Μέχρι τις 13 του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στο ζώδιο που κυβερνά, τονίζεται η ανάγκη μας να επιστρέψουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, δίνοντάς της όμως μια πιο ανάλαφρη χροιά, αφού το ζώδιο των Διδύμων λατρεύει το φλερτ, την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Η διάθεσή μας για κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές και τηλεπικοινωνίες, φαίνεται να μπαίνουν σε μία νέα τροχιά…

Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, ίσως να χρειάστηκε να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα σχετικά με τη μέχρι τώρα πορεία σου, όσον αφορά στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από δω και στο εξής, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σου και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Ίσως να χρειαστεί να αυξήσεις λίγο τους ρυθμούς σου, ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που παρουσιάστηκαν, τουλάχιστον μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλους τομείς. Ως τότε, βγες έξω, κοινωνικοποιήσου, μίλα με κόσμο και, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, φλέρταρε ελεύθερα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο τομέας που φαίνεται να ταλάνισε ο ανάδρομος Ερμής τον προηγούμενο μήνα, ήταν αυτός των οικονομικών σου. Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία από την 1η Ιουλίου, τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μία σειρά, με την οικονομική ανασφάλεια που βίωσες, να λαμβάνει ένα τέλος. Απρόσμενα έξοδα ή κάποια αλλαγή στο οικονομικό σου στάτους, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο ομαλά, όμως καλό θα είναι να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε μία επαγρύπνηση σχετικά με τα οικονομικά σου πάρε-δώσε, τουλάχιστον μέχρι τις 13 του μήνα, που ο Ερμής θα προκαλεί κινητικότητα σε αυτόν το τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιστροφή του κυβερνήτη σου σε ορθή πορεία από την 1η Ιουλίου, φαίνεται να επαναφέρει τις εγκεφαλικές σου συχνότητες στα γνώριμα επίπεδα. Πιθανόν, το διάστημα που κινούνταν ανάδρομος στο ζώδιό σου, να χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις αναβολές, παρελθοντικές επιστροφές και επανατοποθετήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Από τώρα και μέχρι τις 13 Ιουλίου, όμως, που θα κινείται ορθά πάνω στον Ήλιο σου, η καθημερινότητα αποκτά μία νορμάλ ροή, ενώ παράλληλα, οτιδήποτε προέκυψε για να το ξαναδείς από άλλη σκοπιά, θα αρχίσει να αποκτά την τελική του μορφή. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, για να ακονίσεις το διψασμένο για γνώση μυαλό σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πορεία του ανάδρομου Ερμή επηρέαζε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια, εσωτερική γαλήνη και τάσεις απομόνωσης. Ίσως να μπήκες στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις ένα παρασκήνιο στο χώρο εργασίας σου ή να προσπάθησες να βάλεις σε τάξη μία πληθώρα πληροφοριών χωρίς ουσία. Αν και με την επιστροφή του σε ορθή πορεία, δεν φαίνεται να μειώνεται αισθητά το επικοινωνιακό αλαλούμ, αφού συνεχίζει να κινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, τουλάχιστον τώρα θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε από τις 13 που θα μπει στο ζώδιό σου, να είσαι προετοιμασμένος για τις εξελίξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Φίλοι από τα παλιά και επαναπροσδιορισμός κάποιων στόχων σου, φαίνεται να ήταν τα θέματα που σε απασχόλησαν το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, έως και τις 13 Ιουλίου, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα σχέδιά σου να προχωράνε, ενώ η κοινωνικότητά σου πρόκειται να αυξηθεί αισθητά. Επίσης, δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε κάποια ομάδα, να αρχίσεις κάποιο χόμπι ή, αν συμβαίνουν ήδη όλα αυτά, να παρατηρήσεις κάποια αλλαγή ή εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς. Κι αν δημιουργήθηκε κάποιου είδους παρεξήγηση με τον σύντροφό σου ή με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, τώρα είναι η ώρα να τη λύσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επιστροφή του κυβερνήτη σου σε ορθή πορεία, φαίνεται να χαλαρώνει λίγο το τεντωμένο σου νευρικό σύστημα, που επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τα βραχυκυκλώματα, που έφερε στις επικοινωνία και τις μετακινήσεις η ανάδρομη πορεία του. Αν κατάφερες να διανύσεις αυτή την περίοδο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, από δω και στο εξής θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου, αλλά και την επαγγελματική σου πορεία. Μέχρι τις 13, που θα κινείται στους Διδύμους και ηλιακό σου μεσουράνημα, οτιδήποτε είχε μείνει ως εκκρεμότητα στις δουλειά σου, θα πάει ένα βήμα παραπέρα, ενώ κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους ή με κάποιον ανώτερό σου, φαίνεται να σε ξεμπλοκάρουν, ώστε να καταφέρεις να επιστρέψεις στην κανονικότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
ΖΥΓΟΣ
Μία αξιολόγηση της πορείας σου και μία αναθεώρηση σε θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, το επίπεδο σπουδών ή εν γένει τη μετεξέλιξη σου ως άτομο, είναι οι κύριοι τομείς που φαίνεται να δέχτηκαν την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Από την 1η Ιουλίου, που γυρνάει ορθά στους Διδύμους, όλα τα παραπάνω θα σταματήσουν να αποτελούν πηγή προβλημάτων και θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες μέσα στην ημέρα σου. Αν απέφυγες το λάθος να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι το προηγούμενο διάστημα, μπορείς να το σχεδιάσεις τώρα, χωρίς το άγχος των αναβολών ή του κακού προγράμματος, ενώ μέχρι τις 13 του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα περάσει στον Καρκίνο, προσπάθησε να βρεις χρόνο για αναψυχή, διότι αργότερα ίσως η δουλειά να χρειαστεί όλη σου την ενέργεια… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχεδόν όλο τον περασμένο μήνα, ίσως να σε έβαλε στη διαδικασία να ψαχτείς εσωτερικά, να κάνεις ένα απολογισμό των οικονομικών σου ή να αντιμετωπίσεις το ερωτικό και οικογενειακό σου παρελθόν. Με την επιστροφή του σε ορθή πορεία από την 1η Ιουλίου, πιθανόν θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με τα παραπάνω, μόνο που τώρα δε θα αποτελούν ένα κουβάρι που αδυνατείς να βρεις την άκρη του, αλλά ένα ξεκάθαρο τοπίο μπροστά σου. Ακόμη, αν υπάρχουν τίποτα χρωστούμενα που οφείλεις ή σου οφείλουν, αυτή την περίοδο θα τακτοποιηθούν, ώστε από τις 13 του μήνα, που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο, να είσαι ξέγνοιαστος για καλοκαιρινές περιπέτειες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διάστημα που ο Ερμής κινούνταν ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενδεχομένως να χρειάστηκε να αντιμετωπίσεις ασυνεννοησίες με τον σύντροφο, με κάποιους συνεργάτες, αλλά και πιθανόν με κάποια επιστροφή από τα παλιά, που ήρθε να σου θυμίσει περασμένες εποχές, ώστε να δεις τι μπορείς να διορθώσεις και τι να ξεδιαλύνεις. Από την 1η Ιουλίου, που επιστρέφει ορθά στους Διδύμους, επηρεάζοντας το ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, θα θελήσεις να ολοκληρώσεις ό,τι άφησες στη μέση, ενώ κάποιες συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σου, θα εξελίξουν σχέδια και αποφάσεις, που έλαβες από τις αρχές του Ιουνίου. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες μέχρι τις 13, που θα περάσει στον Καρκίνο, γιατί τότε η κινητικότητα θα μεταφερθεί σε οικονομικές έγνοιες και εσωτερικές αναζητήσεις... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Σμαρώ
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία την 1η Ιουλίου στον τομέα που αφορά την καθημερινότητά σου στον χώρο εργασίας σου, θα αρχίσεις να τακτοποιείς οτιδήποτε σε απασχόλησε τον προηγούμενο μήνα και χρειάστηκε επανεξέταση. Οι αναβολές που ενδεχομένως παρουσιάστηκαν σε κάποια σχέδιά σου, τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά, βοηθώντας σε να οργανώσεις τον χρόνο σου και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Από τις 13 του μήνα, η κινητικότητα θα μεταφερθεί στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γι’ αυτό ως τότε καλό θα είναι να έχεις κατασταλάξει ως προς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου, ώστε μετά να είσαι έτοιμος να τις παρουσιάσεις... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής γυρνάει ορθά την 1η Ιουλίου στον 5ο ηλιακό σου οίκο, επαναφέροντας την κοινωνικότητά σου σε υψηλά επίπεδα, ενώ η ανάγκη σου για δημιουργικότητα και διασκέδαση φαίνεται να ανεβαίνει αισθητά. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο, για να βγεις έξω με φίλους, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα ικανοποιήσουν τις πνευματικές σου αναζητήσεις ή να κάνεις μία κουβέντα με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε σε επαγγελματικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο. Επίσης, μία κοντινή απόδραση αναψυχής μέχρι τις 13, που θα περάσει στον Καρκίνο και 6ο ηλιακό σου οίκο, είναι μία πολύ καλή διέξοδος για να γεμίσεις μπαταρίες, ώστε αργότερα να μπορέσεις να ασχοληθείς με άλλα πράγματα, που θα αποτελέσουν προτεραιότητα, όπως το σπίτι και η δουλειά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ίσως να δημιούργησε μικροπαρεξηγήσεις με κάποια άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε ανάγκασε να ασχοληθείς με μία ανακατάταξη στο σπίτι σου. Η επιστροφή του σε ορθή πορεία από την 1η Ιουλίου στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, θα αποκαταστήσει τα παραπάνω, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς σου και να ξεμπερδέψεις θέματα που περιπλέχτηκαν. Μην παραξενευτείς αν, παρόλο που έχει μπει το καλοκαίρι, εσύ αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ακόμη χρόνο για απομόνωση και ξεκούραση. Από τις 13, που ο Ερμής θα περάσει στον Καρκίνο, η εξωστρέφειά σου να αυξηθεί κατακόρυφα και θα μπορέσεις να εκφράσεις ανενόχλητος τη ρομαντική φύση σου... Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-06-2014 00:00:00