blank
 
blank

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, μέχρι 8 Αυγούστου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, μέχρι 8 Αυγούστου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο

Η ορθή πορεία του Ερμή ξεκινάει επίσημα στις 20 Ιουλίου και ώρα 21:22 και αναμένεται σαν το μάννα εξ ουρανού, αφού βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού πια, και όλοι αγωνιούν να κανονίσουν τις διακοπές τους χωρίς εμπόδια και αναβολές.
 
Το γεγονός βέβαια ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο (το ζώδιο του σπιτιού και της οικογένειας) μαζί με άλλους τέσσερις πλανήτες, σίγουρα έχει κρατήσει πολλούς ανθρώπους κολλημένους στο σπίτι τους και τις υποχρεώσεις τους. Ίσως και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε να μην επιτρέπει μεγαλόπνοα σχέδια στους περισσότερους από μας. Ωστόσο, το μεγάλο τρίγωνο που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, σε συνδυασμό με την ορθή πορεία του Ερμή, ανοίγουν επιτέλους τον δρόμο για διασκεδάσεις και απολαύσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να γίνουμε περισσότερο αποδοτικοί.
 
Επιπλέον, ο Ερμής από το ζώδιο της Σελήνης μας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς, ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν, διεγείρει την φαντασία και ευνοεί τα ταξίδια σε παραθαλάσσια μέρη. Οι σχέσεις που εξελίσσονται καλά μπορούν να πάρουν τον δρόμο της επισημοποίησης αφού η ανάγκη για την δημιουργία οικογένειας θα γίνει πιο αισθητή, ενώ πολλοί δεσμοί που έχουν κλονιστεί θα αναβιώσουν μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Όσο για τις νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν, θα κυριαρχούνται από έντονα συναισθήματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή σε ορθή πορεία

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
Sponsored Links

Ο Ερμής σε ορθή πορεία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου και βάζει τέλος στα προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα, που σου δημιούργησε το τελευταίο διάστημα. Από τώρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου, μπορείς να αποκαταστήσεις την αρμονία και να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεών σου. Αν μάλιστα διατηρείς μια σχέση και επιθυμείς να την επισημοποιήσεις και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, ο δρόμος πλέον είναι ανοιχτός. Αν δεν έχεις σχέση, μην αρνηθείς τις προσκλήσεις φίλων και γνωστών για ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή και ομαδικές εκδρομές, καθώς είναι πολύ πιθανό να σου επιφυλάσσουν μια σημαντική γνωριμία. Βελτίωση θα υπάρξει και στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, ενώ αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το σπίτι σου σαν επαγγελματική στέγη για μια ανεξάρτητη δραστηριότητα, τώρα θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ανεμπόδιστα τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα. Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, στις 20 Ιουλίου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και σου δίνει την δυνατότητα να ξαναβρείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και την πειθώ σου, που θα σου χρειαστούν για να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που δικαιούσαι. Μέχρι και τις 8 Αυγούστου, οικονομικά θέματα που εκκρεμούν μπορούν να τακτοποιηθούν, ενώ μπορείς να εισπράξεις και χρήματα που σου οφείλουν. Αν για κάποιο λόγο οι συνθήκες μέχρι τώρα δεν σου επέτρεψαν να κάνεις ένα ταξίδι που λαχταράς, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις, ενώ αν οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, θα μπορέσεις έστω και τα Σαββατοκύριακα να κάνεις κάποιες σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Πολλές και σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα επηρεάσουν την ζωή σου και αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σημαντική σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου, στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που θα φέρει μια ανάσα στα οικονομικά σου. Τώρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου μπορείς να αυξήσεις πιο εύκολα τα έσοδά σου, να κάνεις καλύτερους χειρισμούς ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα. Επιπλέον κέρδη μπορεί να εξασφαλίσεις από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου, ή από την μετακόμιση σε ένα ακίνητο με σημαντικά λιγότερα έξοδα. Η συναισθηματική σου ασφάλεια επίσης θα σε αρχίσει να σε απασχολεί περισσότερο κι έτσι είναι πιθανό να θελήσεις να δεσμευτείς πιο σοβαρά με τον αγαπημένο σου, ή αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις σχέση με ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι έχει σοβαρές προθέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής που βρίσκεται εδώ και καιρό στο δικό σου ζώδιο, επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου και σε απαλλάσσει από τυχόν αμφιβολίες και ανασφάλειες που σου είχε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Από τώρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου, καθώς επίσης και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με αδέλφια και συγγενικά σου πρόσωπα, ή να κάνεις κάποια ταξίδια και εκδρομές που για κάποιο λόγο εμποδίζονταν μέχρι τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, ο Ερμής σου ανοίγει τον δρόμο για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος τώρα μπορείς να αναπτύξεις καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 20 Ιουλίου σηματοδοτεί το τέλος της ανασφάλειας την οποία ένιωθες το τελευταίο διάστημα και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τους στόχους σου και τις προοπτικές σου με πιο καθαρό μυαλό αυτή τη φορά. Το γεγονός βέβαια ότι παραμένει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου μέχρι και τις 8 Αυγούστου, θα εντείνει την ανάγκη σου να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε πλήγωσαν, ενώ σε συνδυασμό με την παρουσία άλλων τεσσάρων πλανητών εκεί, η φαντασία σου θα γίνει πιο γόνιμη και θα σου επιτρέψει να προετοιμάσεις τα σχέδιά σου πιο αποφασιστικά. Μπορείς επίσης να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να φέρεις μια νέα ισορροπία και στα οικονομικά σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ξεσκαρτάροντας άτομα και ασχολίες που δεν έχουν θέση πια στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 20 Ιουλίου ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να διορθώσεις τα επικοινωνιακά προβλήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων εβδομάδων. Από τώρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου, μπορείς να θέσεις τα σχέδιά σου σε κίνηση και να τα δεις να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων αλλά και χάρη στο γεγονός ότι πλέον οι επιθυμίες σου είναι πιο ξεκάθαρες και ρεαλιστικές. Αν το περασμένο διάστημα κάποιες φιλίες σου κλονίστηκαν, μπορείς τώρα να δώσεις τις κατάλληλες εξηγήσεις και να τις αποκαταστήσεις. Σημαντική πρόοδο μπορείς να σημειώσεις και στον επαγγελματικό τομέα, αφού τώρα μπορείς να προσηλωθείς στα καθήκοντά σου με μεγαλύτερο ζήλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ερμής ξαναμπαίνει σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου και σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της καριέρας σου μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Τα εμπόδια που αντιμετώπισες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, θα αρχίσουν να παραμερίζονται και τα σχέδιά σου θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια νέα εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς αυτό το διάστημα, καθώς οι ενδείξεις για μία νέα εργασία με σημαντικές προοπτικές είναι πολύ θετικές. Ακόμα και αν έχεις μια σταθερή δουλειά, ίσως είναι καιρός να αναλάβεις νέα καθήκοντα, να προωθηθείς σε μια ανώτερη θέση ή να υπογράψεις μια σημαντική σύμβαση. Σημαντική εύνοια μπορεί να προέλθει και από το εξωτερικό, αλλά και από διαφημίσεις που μπορούν να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Τέλος, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ορθή πορεία του Ερμή στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα θετική περίοδο για σένα που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, θα υιοθετήσεις μια νέα φιλοσοφία για τη ζωή και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όνειρα και επιθυμίες που θα ανοίξουν νέες προοπτικές για το μέλλον σου. Μια εσωτερική ανάγκη για νέες γνώσεις και εμπειρίες θα σε ωθήσει να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ή να κάνεις ένα ταξίδι ώστε να γνωρίσεις άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. Σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτό το διάστημα, θα επηρεάσουν και την προσωπική σου πορεία. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς τώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να προέρχεται από άλλη χώρα, θα αποδειχθεί καθοριστική. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής που βρίσκεται εδώ και καιρό στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και που έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα τόσο στα οικονομικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή, επιτέλους επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 20 Ιουλίου. Έτσι, μέχρι και τις 8 Αυγούστου θα δεις πολλά θέματα που σε απασχολούν να βρίσκουν λύσεις, ενώ και εσύ ο ίδιος θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερη ευχέρεια. Παρόλο που η ευαισθησία σου θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να διερευνήσεις πιο αναλυτικά τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου, αλλά και τα πραγματικά κίνητρα των γύρω σου, με αποτέλεσμα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Αν διατηρείς μια σχέση που δεν έχει μελλοντικές προοπτικές, μπορεί να την διαλύσεις οριστικά, και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί. Σε κάθε περίπτωση από τις αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα κριθεί η μελλοντική σου ευμάρεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις σου αποτελούν την κύρια προτεραιότητά σου, αφού πέντε πλανήτες βρίσκονται σ’ αυτόν τον τομέα και σε «πιέζουν» να κάνεις κάτι. Κι αν μέχρι τώρα ήσουν αναποφάσιστος και δεν μπορούσες να κάνεις επιλογές, από τις 20 Ιουλίου, με την ορθή πορεία του Ερμή, η ανασφάλειά σου θα εξανεμιστεί και πλέον θα μπορέσεις να προχωρήσεις στις αλλαγές που απαιτούνται. Είτε σε απασχολεί μια σοβαρή σχέση είτε μια συνεργασία, μέχρι και τις 8 Αυγούστου, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, να ακούσεις και τις δικές του προτάσεις και επιθυμίες και να βρεις τη χρυσή τομή για την μακροημέρευση αυτής της σχέσης. Αν πάλι, είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα αυξηθεί τόσο πολύ, που θα παραμερίσεις τις έμφυτες αναστολές σου και θα υποκύψεις σε μια ερωτική πρόκληση που θα αλλάξει τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 20 Ιουλίου, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή πορεία του, στον έκτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Μέχρι και τις 8 Αυγούστου που θα βρίσκεται εκεί, το μυαλό σου θα είναι επικεντρωμένο στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, όπου έτσι κι αλλιώς είναι ένας τομέας που είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι τώρα θα μπορείς να εκτελείς τα καθήκοντά σου με μεγαλύτερη ευχέρεια και να είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός και παραγωγικός, μπορεί να σε προωθήσει σε μια καλύτερη θέση, και παράλληλα να φέρει μια σημαντική αύξηση στα οικονομικά σου, που είναι και το ζητούμενο. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, οι οποίες θα αυξήσουν κατακόρυφα την πελατεία σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας σου μπορεί να αναπτυχθεί τώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο ευνοϊκός πέμπτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου είναι ιδιαίτερα «φορτωμένος» αυτό το διάστημα, ίσως όμως η μέχρι τώρα ανάδρομη πορεία του Ερμή, δεν σου επέτρεψε να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική επιρροή όπως θα ήθελες. Από τις 20 Ιουλίου το σκηνικό αλλάζει, αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και πλέον παύει να προκαλεί εμπόδια στα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητά σου θα απογειωθεί μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ενώ και ο έρωτας θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι διασκεδάσεις θα σε αποφορτίσουν από το άγχος της καθημερινότητας, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει ο δρόμος για την επισημοποίηση της σχέσης σου. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας – ή ακόμα και μια επανασύνδεση με ένα άτομο που δεν έχει βγει από την καρδιά σου – υπόσχονται να δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2013 00:00:00