blank
 
blank

Τα άστρα 9 ως 11 Οκτωβρίου 2015, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και την Αφροδίτη σε τετράγωνο Κρόνο: Μην παρατραβάς το σχοινί…

Τα άστρα 9 ως 11 Οκτωβρίου 2015, με τον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία και την Αφροδίτη σε τετράγωνο Κρόνο: Μην παρατραβάς το σχοινί…
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 11
 

Τα άστρα το τριήμερο 9 ως 11 Οκτωβρίου 2015, με τον Ερμή σε ορθή πορεία

Δύο σημαντικά πλανητικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα το τριήμερο που ακολουθεί. Ο Ερμής την Παρασκευή σταματά την αναδρομή πορεία του, γυρίζοντας ορθόδρομος στην μηδενική μοίρα του Ζυγού, αποκαθιστώντας σταδιακά την τάξη και τις ισορροπίες στην επικοινωνία, αλλά και στις σχέσεις μας, που ομολογουμένως ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα.
 
Ωστόσο, τα θέματα που προετοιμάστηκαν μεθοδικά το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή και να υλοποιούνται, ενώ τακτοποιούνται κάποιες εκκρεμότητες.
 
Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι μπορείτε να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά σας. Οτιδήποτε προετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορεί να μπει σε μια πιο πρακτική βάση και εφαρμογή, ενώ διορθώνονται και θέματα που αφορούν τις σχέσεις, ιδιαίτερα της ερωτικής σας ζωής.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Την Κυριακή, μια δύσκολη όψη έρχεται να δυναμιτίσει για μια ακόμα φορά σχέσεις, οι οποίες ήδη παρουσιάζουν θέματα, περισσότερο συναισθηματικής φύσεως, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και η αρνητικότητα που διακατέχει τις συμπεριφορές, κάνει αδύνατη ή… σχεδόν αδύνατη την επικοινωνία σε κάθε επίπεδο, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό.
 
Ο καθένας από τη μεριά του, θα θελήσει να επιβάλει την άποψή του στο άλλο πρόσωπο, κινούμενος από την παρόρμηση του ''Εγώ'' και όχι της διάθεσης για σύμπνοια και για συνεννόηση. Οι συντροφικές σχέσεις παρουσιάζουν έντονες αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες, ενώ κυριαρχεί μια τάση για απομόνωση, που κλείνει τον καθέναν από εμάς στον εαυτό του, χωρίς καμία διάθεση κατανόησης ή συμπαράστασης προς τον άλλον! Στις περιπτώσεις αυτές, η εσωτερική αναζήτηση είναι ένας πολύ καλός σύμβουλος, αν αναλύσεις διεξοδικά τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις και τις σχέσεις σου! Επίσης, οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας περνούν από την δύσκολη ενέργεια της όψης Αφροδίτης-Κρόνου, δημιουργώντας πάσης φύσεως εμπλοκές και συγκρούσεις.
 
Σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπλοκές ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν οικονομικές συναλλαγές μεταξύ τους, γεγονός που θα αποτελέσει λόγο εντάσεων και διαφωνιών!
 
Αν μείνεις στη λογική της όψης, το σίγουρο είναι ότι θα υποστείς ισχυρούς κραδασμούς τις ημέρες αυτές με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου, καθώς οτιδήποτε προκύπτει τώρα, έχει τις ρίζες του και στο παρελθόν, απλά επανέρχεται με πιο έντονη μορφή. Αν όμως κρατήσεις τις αποστάσεις, αποφύγεις την κριτική και υποχωρήσεις έστω και προσωρινά, δίνοντας χώρο και χρόνο στην οποία κατάσταση εμφανίζεται, το σίγουρο είναι πως μπορείς να κερδίσεις πολλά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι μια περίοδος τεσταρίσματος σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι η δική σας στάση και διαχείριση που θα καθορίσει το αποτέλεσμα, ανάλογα με το πόσο εστιασμένοι είστε στο να επιβάλετε την άποψή σας τους άλλους, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος, ή αν θα χειριστείτε με ευελιξία την όποια δυσκολία παρουσιάζεται. Ενδεχομένως τώρα να έχει έρθει η στιγμή για οριστικές αποφάσεις ή ρήξεις, γι’ αυτό αν δεν είστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, το να κάνετε ένα βήμα πίσω, όχι μόνο θα σας εξυπηρετήσει, αλλά μπορεί να σας φέρει και πολύ καλύτερες εξελίξεις!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-10-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι