blank
 
blank

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 18 Μαρτίου. Διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 18 Μαρτίου. Διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα σχηματίζεται στις 18 Μαρτίου στις 10:49 το πρωί. Ο πλανήτης της λογικής βρίσκεται σε πτώση, ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο «σπίτι» του, γεγονός που τον καθιστά σαφώς πιο δυνατό. Έτσι, η λογική τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα παραχωρήσει τη θέση της στη διαίσθηση, την έμπνευση και τη φαντασία. Τα συναισθήματα θα επικρατήσουν και θα καθοδηγήσουν τις πράξεις μας.
 
Η όψη αυτή θα ευνοήσει περισσότερο τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 18 Μαρτίου διαμορφώνεται μία όψη που χρειάζεται προσοχή. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές ψευδαισθήσεις και να σε κάνει να χειριστείς σοβαρά ζητήματα με έναν ανάρμοστο τρόπο. Απαιτείται λοιπόν να μην λειτουργείς αυθόρμητα και να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαρτίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα επηρεάσει τους στόχους σου αλλά και τον φιλικό σου κύκλο. Έτσι, τις επόμενες μέρες ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις πάρει μια λανθασμένη πορεία που δεν σε ικανοποιεί και θελήσεις να στραφείς σε κάτι διαφορετικό. Τα φιλικά σου πρόσωπα μπορούν να σου δείξουν νέους δρόμους που θα σου φανούν αρκετά ενδιαφέροντες. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και πρόκειται να σου δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά σχετικά με την καριέρα σου. Κάποια γεγονότα που δεν ήταν όπως τα περίμενες ή απλά η ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι άλλο, είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε νέες αναζητήσεις που μπορεί να σου βγουν σε καλό ή σε κακό. Η αποφασιστικότητά σου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον ίσως σε οδηγήσει ακόμα και στο εξωτερικό είτε για να ακολουθήσεις ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα είτε για μια δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 18 Μαρτίου στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, αφού θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις προοπτικές σου και να εξασφαλίσεις την πρόοδό σου. Ήδη είσαι αποφασισμένος να αφιερώσεις χρόνο σε μελέτες, επαφές και ταξίδια που θα σου προσφέρουν νέες εμπειρίες και θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 18 Μαρτίου, μπορεί να σου δημιουργήσει περίεργα ερωτηματικά σχετικά με τους φίλους σου, τον σύντροφό σου και τα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες, θα αναγκαστείς να αξιολογήσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Το θέμα βέβαια είναι το κατά πόσον θα μπορέσεις να βγάλεις σωστά συμπεράσματα αφού η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου. Καλό θα είναι λοιπόν προτού προβείς σε οποιεσδήποτε αλλαγές, να περιμένεις δυο-τρεις μέρες ώστε να είσαι σίγουρος. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 18 Μαρτίου ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Η συγκεκριμένη όψη θα λειτουργήσει κάπως «παραπλανητικά» για σένα, και ίσως σου δημιουργήσει σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τον σύντροφό σου. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο μπορεί να νιώσεις ότι σε παραμελεί, ή ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει ή ακόμα ότι δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σου. Αν τα συναισθήματα αυτά τα νιώθεις εδώ και καιρό ίσως και να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Διαφορετικά, πρόκειται για μια επιρροή που είναι προσωρινή και που δεν θα πρέπει να την αφήσεις να σε επηρεάσει. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 18 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία σου και την υγεία σου. Η όψη αυτή θα σε επηρεάσει τις επόμενες δυο-τρεις μέρες και μπορεί να σου φέρει αυξημένες υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Γι’ αυτό καλό θα είναι να φανείς ψύχραιμός και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τα «κρυφά» ταλέντα σου που σίγουρα θα αποδειχθούν «σωτήρια». Αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα υγείας μην «επαναπαυτείς» σε μια ιατρική γνωμάτευση καθώς η όψη αυτή ενέχει τον κίνδυνο του λάθους. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή ή να συναντήσεις το άτομο που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Εύνοια αναμένεται και στην επαγγελματική σου ζωή κυρίως αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 18 Μαρτίου, σχηματίζει αρνητική γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό ή οικιακό σου περιβάλλον. Έτσι, τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστάτωση ή μια παρεξήγηση με τα μέλη της οικογένειάς σου που θα κλονίσει την ισορροπία που επικρατεί. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να προσέχεις την συμπεριφορά σου ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου μπορεί να σημειωθούν τις επόμενες μέρες φίλε Αιγόκερε, χάρη στην σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στις 18 Μαρτίου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή θα σου βγει σε καλό. Ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις την ικανότητα να «μαντεύεις» ακριβώς αυτό που θέλει να ακούσει από σένα ο συνομιλητής σου και το εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Αν το τελευταίο διάστημα έχεις ψυχραθεί με κάποια άτομα, η «διαίσθησή» σου θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να διαλύσεις τις παρεξηγήσεις. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 18 Μαρτίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα μέσα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες δυο-τρεις ημέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς η συγκεκριμένη όψη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για αλόγιστες σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην είσπραξη των εσόδων σου και θα πρέπει να μετράς τα χρήματα που λαμβάνεις γιατί όπως ξέρεις «μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ερμή στις 18 Μαρτίου στο δικό σου ζώδιο, θα έχει ως αποτέλεσμα να ζεις στον δικό σου κόσμο τις επόμενες δυο-τρεις μέρες και να ονειρεύεσαι ή να ονειροπολείς μια «παραδεισένια» ζωή που υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Παρά το γεγονός ότι η ζωή στα σύννεφα είναι πολύ όμορφη, ίσως καταφέρεις να επιτύχεις και στη γήινη ζωή, αν μπορέσεις να κατευθύνεις την φαντασία σου σε δημιουργικά έργα. Αν μάλιστα ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή μπορείς να αξιοποιήσεις επαγγελματικά την έμπνευσή σου, θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Μάθε τι άλλο πρέπει να προσέξεις από την όψη αυτή που δημιουργεί παραπλάνηση. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2015 17:23:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι