blank
 
blank

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία. Ποια ζώδια ευνοούνται.

 
Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία. Ποια ζώδια ευνοούνται.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Δυο αρκετά σημαντικές όψεις σχηματίζονται στον ουράνιο θόλο στις 7 Φεβρουαρίου, που τονίζουν την φαντασία και την έμπνευσή μας και φέρνουν οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Sponsored Links

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα

Η πρώτη όψη σχηματίζεται ακριβώς στη 1:00 τα ξημερώματα και είναι η σύζευξη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ο πλανήτης της λογικής βρίσκεται σε πτώση, ενώ ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο «σπίτι» του, γεγονός που τον καθιστά σαφώς πιο δυνατό. Έτσι, η λογική τις επόμενες δυο – τρεις μέρες θα παραχωρήσει τη θέση της στη διαίσθηση, την έμπνευση και τη φαντασία. Τα συναισθήματα θα επικρατήσουν και θα καθοδηγήσουν τις πράξεις μας. Η όψη αυτή θα ευνοήσει περισσότερο τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

Την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα, στις 7.57, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Οι δυο ευεργέτες πλανήτες θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τις αισθηματικές και φιλικές σχέσεις, ενώ θα συνεισφέρουν και στη βελτίωση των οικονομικών. Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτό το τρίγωνο είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα, Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 7 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται δυο αστρολογικές όψεις που μπορεί να αποδειχθούν πολύ θετικές, αν προσέξεις λίγο παραπάνω. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές ψευδαισθήσεις και να σε κάνει να χειριστείς σοβαρά ζητήματα με έναν ανάρμοστο τρόπο. Απαιτείται λοιπόν να μην λειτουργείς αυθόρμητα και να σκέφτεσαι πολύ πριν κάνεις οτιδήποτε. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη που θα σου κοστίσουν και να εκτιμήσεις καλύτερα τις προθέσεις των ατόμων που σε πλησιάζουν. Έτσι, θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς κατάλληλα τα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 7 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα επηρεάσει τους στόχους σου αλλά και τον φιλικό σου κύκλο. Έτσι, τις επόμενες μέρες ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις πάρει μια λανθασμένη πορεία που δεν σε ικανοποιεί και θελήσεις να στραφείς σε κάτι διαφορετικό. Τα φιλικά σου πρόσωπα μπορούν να σου δείξουν νέους δρόμους που θα σου φανούν αρκετά ενδιαφέροντες. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, θα αποδειχθεί θετικό για την επαγγελματική σου πρόοδο ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει ένα οικονομικό βοήθημα, που μπορεί να είναι είτε από επιστροφή φόρου είτε από την πώληση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, και πρόκειται να σου δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά σχετικά με την καριέρα σου. Κάποια γεγονότα που δεν ήταν όπως τα περίμενες ή απλά η ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι άλλο, είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε νέες αναζητήσεις που μπορεί να σου βγουν σε καλό ή σε κακό. Ευτυχώς, την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιό σου και μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές. Η αποφασιστικότητά σου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον ίσως σε οδηγήσει ακόμα και στο εξωτερικό είτε για να ακολουθήσεις ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα είτε για μια δουλειά που θα ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας νέος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 7 Φεβρουαρίου στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, αφού θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις προοπτικές σου και να εξασφαλίσεις την πρόοδό σου. Ήδη είσαι αποφασισμένος να αφιερώσεις χρόνο σε μελέτες, επαφές και ταξίδια που θα σου προσφέρουν νέες εμπειρίες και θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία την ίδια μέρα, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και να εντοπίσεις τις επιθυμίες σου και τα όνειρά σου, ώστε να προγραμματίσεις και πώς θα τα εκπληρώσεις. Η όψη αυτή επιπλέον θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να τακτοποιήσεις οφειλές και χρέη που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Επίσης, ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 7 Φεβρουαρίου, μπορεί να σου δημιουργήσει περίεργα ερωτηματικά σχετικά με τους φίλους σου, τον σύντροφό σου και τα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες, θα αναγκαστείς να αξιολογήσεις κάποια πρόσφατα γεγονότα ώστε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Το θέμα βέβαια είναι το κατά πόσον θα μπορέσεις να βγάλεις σωστά συμπεράσματα αφού η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου. Καλό θα είναι λοιπόν προτού προβείς σε οποιεσδήποτε αλλαγές, να περιμένεις δυο-τρεις μέρες ώστε να είσαι σίγουρος. Εξάλλου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι ιδανικό για να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες σου και να ενδώσεις στις απολαύσεις της ζωής, χωρίς να κρίνεις τα άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, στις 7 Φεβρουαρίου ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Η συγκεκριμένη όψη θα λειτουργήσει κάπως «παραπλανητικά» για σένα, και ίσως σου δημιουργήσει σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τον σύντροφό σου. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο μπορεί να νιώσεις ότι σε παραμελεί, ή ότι η συμπεριφορά του έχει αλλάξει ή ακόμα ότι δεν ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σου. Αν τα συναισθήματα αυτά τα νιώθεις εδώ και καιρό ίσως και να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Διαφορετικά, πρόκειται για μια επιρροή που είναι προσωρινή και που δεν θα πρέπει να την αφήσεις να σε επηρεάσει. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται την ίδια μέρα ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και αν είσαι ελεύθερος ίσως διαπιστώσεις το ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 7 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία σου και την υγεία σου. Η όψη αυτή θα σε επηρεάσει τις επόμενες δυο – τρεις μέρες και μπορεί να σου φέρει αυξημένες υποχρεώσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Γι’ αυτό καλό θα είναι να φανείς ψύχραιμός και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τα «κρυφά» ταλέντα σου που σίγουρα θα αποδειχθούν «σωτήρια». Αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα υγείας μην «επαναπαυτείς» σε μια ιατρική γνωμάτευση καθώς η όψη αυτή ενέχει τον κίνδυνο του λάθους. Το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη την ίδια μέρα με τον Δία, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, τόσο για την αισθηματική σου ζωή όσο και για τα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή ή να συναντήσεις το άτομο που θα επηρεάσει το μέλλον σου. Εύνοια αναμένεται και στην επαγγελματική σου ζωή κυρίως αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ωστόσο, η εύνοια δεν σταματάει εδώ! Το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Δία την ίδια μέρα, είναι ιδανικό για να σκεφτείς την δημιουργία της δικής σου οικογένειας, να προγραμματίσεις αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον αλλά και να βελτιώσεις αισθητά την οικονομική σου κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 7 Φεβρουαρίου, σχηματίζει αρνητική γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό ή οικιακό σου περιβάλλον. Έτσι, τις επόμενες δυο-τρεις μέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστάτωση ή μια παρεξήγηση με τα μέλη της οικογένειάς σου που θα κλονίσει την ισορροπία που επικρατεί. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να προσέχεις την συμπεριφορά σου ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Δία την ίδια μέρα, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και υποδεικνύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος μια καθοριστική γνωριμία θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου μπορεί να σημειωθούν τις επόμενες μέρες φίλε Αιγόκερε, χάρη στην σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στις 7 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σου, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή θα σου βγει σε καλό. Ίσως διαπιστώσεις ότι έχεις την ικανότητα να «μαντεύεις» ακριβώς αυτό που θέλει να ακούσει από σένα ο συνομιλητής σου και το εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Αν το τελευταίο διάστημα έχεις ψυχραθεί με κάποια άτομα, η «διαίσθησή» σου θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να διαλύσεις τις παρεξηγήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία την ίδια μέρα πρόκειται να φέρει μια αξιόλογη αύξηση στα εισοδήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 7 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα μέσα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες δυο – τρεις ημέρες θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς η συγκεκριμένη όψη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για αλόγιστες σπατάλες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην είσπραξη των εσόδων σου και θα πρέπει να μετράς τα χρήματα που λαμβάνεις γιατί όπως ξέρεις «μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται». Την ίδια μέρα, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, με τον Ουρανό υπόσχεται να κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την προσωπική σου ζωή και να σου φέρει μια νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ερμή στις 7 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο, θα έχει ως αποτέλεσμα να ζεις στον δικό σου κόσμο τις επόμενες δυο – τρεις μέρες και να ονειρεύεσαι ή να ονειροπολείς μια «παραδεισένια» ζωή που υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας σου. Παρά το γεγονός ότι η ζωή στα σύννεφα είναι πολύ όμορφη, ίσως καταφέρεις να επιτύχεις και στη γήινη ζωή, αν μπορέσεις να κατευθύνεις την φαντασία σου σε δημιουργικά έργα. Αν μάλιστα ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή μπορείς να αξιοποιήσεις επαγγελματικά την έμπνευσή σου, θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία την ίδια μέρα, φέρνει εύνοια μέσα από το οικογενειακό και οικιακό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-02-2013 00:00:00