blank
 
blank

Ερμής στο ζώδιο του Κριού έως 6 Απριλίου 2016.

Ερμής στο ζώδιο του Κριού έως 6 Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Ερμής στον Κριό

Ο Ερμής εισήλθε στο ζώδιο του Κριού στις 22 Μαρτίου και ώρα 2.20’ π.μ.! Θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου, μέχρι τα χαράματα της 6ης Απριλίου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, σε ένα ζώδιο αυθόρμητο και παρορμητικό όπως του Κριού, εκφράζεται με ενθουσιασμό, αλλά και μερικές φορές απερίσκεπτα! Μέχρι να ολοκληρώσει την διέλευσή του πάντως, θα είμαστε ετοιμόλογοι, άμεσοι και δραστικοί, ίσως βέβαια λίγο υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας, αλλά με κριτική ικανότητα και οξεία παρατηρητικότητα!

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι ημέρες δραστήριες, τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό. Ό,τι σκεφτούμε τώρα, θα έχει σχέση με τη δημιουργία και η αντίληψή μας θ’ αγγίξει ακόμη και τις πιο λεπτές έννοιες, οι οποίες θα εκφραστούν με λεκτική επιδεξιότητα στο περιβάλλον μας!

Η διέλευση αυτή του πλανήτη της επικοινωνίας, βοηθάει ιδιαίτερα όσους έχουν σχέση με το εμπόριο, με τις μετακινήσεις και γενικά με την διαμεσολάβηση και την διπλωματία, όσους ασχολούνται με διανοητικά θέματα και συγγραφή κειμένων και βιβλίων. Ειδικά για όσους ασχολούνται με την συγγραφή και έχουν γενέθλιο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, λέγεται πως η πένα τους θα είναι καυστική!

Όσοι έχετε γενέθλιο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, είστε άτομα θαρραλέα, τολμηρά, μαχητικά και επιθετικά! Είστε άμεσοι στις αντιδράσεις σας και ό,τι εξάπτει τον πνευματικό σας κόσμο, σας κρατάει ζωντανούς και δραστήριους. Στον επαγγελματικό τομέα είστε κατάλληλοι για να οργανώνετε επιχειρήσεις και να δρομολογείτε καταστάσεις! Στα προσωπικά σας όμως, ενθουσιάζεστε εύκολα και στην πορεία των ημερών μπορεί ν’ αλλάξετε γνώμη, κάτι που μπορεί να σας κάνει ισχυρογνώμονες και επιθετικούς. Αγαπάτε τις περιπέτειες και τον έρωτα και σας ταιριάζουν άτομα ενθουσιώδη και φιλικά. Η ετήσια διέλευση του Ερμή από το ζώδιο Κριού, θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία με το περιβάλλον και θ’ ανοίξει τον κοινωνικό σας περίγυρο! Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο γενέθλιος Ερμής σας, δεν έχετε παρά να συμβουλευτείτε τον αστρολογικό χάρτη του myastro.gr!

Η ετήσια αυτή διέλευση του Ερμή απαιτεί μια μικρή προσοχή στις συναλλαγές μας με τους άλλους. Ο χρόνος που θ’ αφιερώνουμε σε κάθε θέμα και στις λεπτομέρειές του θα είναι λίγος. Αν χάνουμε επίσης το ενδιαφέρον μας για το θέμα που έχει ανοιχτεί, μπορεί ν’ αφήσουμε τον συνομιλητή μας στην μέση, λειτουργώντας παρορμητικά και αποχωρώντας από την συνομιλία! Επειδή θα βλέπουμε τα πράγματα ανάλογα με την διάθεσή μας και μόνο από την πλευρά μας, καλό είναι να το έχουμε στο νου μας και να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες!

Στις 23 Μαρτίου, ο Ερμής συμμετέχει ενεργά στην μερική έκλειψη Σελήνης. Μπορεί ο νους μας να βρίσκεται σε ανησυχία, αλλά η έκλειψη θα βοηθήσει στην κάθαρση. Αναλυτικότερα θ’ αναφερθούμε στο ημερήσιο άρθρο της 23ης Μαρτίου! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Από την Ματίνα Φατούρου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-03-2016 14:48:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι